Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja będę 22 raczej, ale w hordy to się nie bawię tylko PvP

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 166,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano

Nie wiem jak ta gra wyglądała na XOX, ale na XSX wygląda obłędnie :fsg:. A konsoli kompletnie nie słychać! Złoto Panie Spencer :banderas:

Opublikowano

Panowie, 1-3 skończyłem prawilnie na x360, czwórka nie ograna. Teraz pytanie czy dużo stracę jak od razu zacznę od piątki? 
Odpaliłem na chwilę 4 i mocno średni pierwszy odbiór. 

Opublikowano

duzo staracisz, 4 nie jest taka zla, warto dac jej szanse tylko poczatek zamula 

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Panowie, 1-3 skończyłem prawilnie na x360, czwórka nie ograna. Teraz pytanie czy dużo stracę jak od razu zacznę od piątki? 
Odpaliłem na chwilę 4 i mocno średni pierwszy odbiór. 

w czwórce im dalej tym lepiej, pierwszy akt jest najsłabszy

graj dalej.

Opublikowano

Potwierdzam, im dalej tym lepiej, zdecydowanie warto przetrwać początek.

Opublikowano

Ja je bie nie pomogliście hehe kolejna gra na długaśnej liście do ogrania:obama:

No ale dzięki. Dam jej szansę jak tak piszecie.

Opublikowano

Dzięki za zapro Panowie, ale ja póki co odpadam z grania w G5. Destiny wjechało i za moment Valhalla bedzie grana. :obama:

Opublikowano

Podoba mi się motyw ala Metro Exodus, z tym akt 2, gdzie sobie łódką odwiedzasz pół otwarte huby, robisz poboczne zadania. W takie gry to ja mogę grać.

Opublikowano

Jutro będzie update, 5 nowych map, 7 postaci i inne bajery 

Opublikowano

ostatnio wróciłem do multi G5 więc elegancko, czekam

Opublikowano

W 120fps bez tego laga z KOXa mulit sporo zyskało, szkoda że zły kierunek obrali w porównaniu do GOW4.

Opublikowano

W końcu river odświeżyli. Obstawiało się w domku granatami na strażniku :fsg:

Dlaczego TDM jest na 4 graczy? 

Opublikowano

Zaje.bista zmiana nie ma co. Dobrze kojarzę że W KOTH zalicza punkty tylko za ringi, a za zabojstwa już nie? 

Co tam w ogóle za punkty się zdobywa jakieś 30gp? Co to jest? Wcześniej było jasne 175 za zabicie i 225 jak głowa spadała, lub jakoś tak. Asyst też nie ma, a miło było dostać punkty jak nafaszerowałeś klienta ołowiem, ale ci uciekł i kolega dokończył robotę. 

Opublikowano

Matriarch :obama:. Nie powiem, męczyłem się z gnojem.. 

Ogólnie gierka wspaniała, jestem w 3 akcie. Wątek Kait jest jak najbardziej spoko, a tego się obawiałem najbardziej po licznych komentarzach. Gra wygląda obłędnie :banderas:

Opublikowano
1 minute ago, Shago said:

Matriarch :obama:. Nie powiem, męczyłem się z gnojem.. 

Ogólnie gierka wspaniała, jestem w 3 akcie. Wątek Kait jest jak najbardziej spoko, a tego się obawiałem najbardziej po licznych komentarzach. Gra wygląda obłędnie :banderas:

Identyczne wrażenia. Z dziewczyną z tym bosem to trochę siedzieliśmy i o dziwo to ja najczęściej umierałem :)