Gość Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: To nie będzie tak że Xbox wspierać będzie dowolną mysz i klawiaturę pod USB? No wlasnie nie wiem. Razer turret (oficjalny zestaw pod xo) jest bezprzewodowy. https://www.razer.com/gaming-keyboards-keypads/razer-turret-for-xbox-one Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Ma działać większość klawiatur i mysz tak samo jak to jest z headsetami. Razer zapłacił tylko za znaczek Xboxa i doyebal chora cenę. Cytuj
Gość Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 (edytowane) To wspaniala wiadomosc, bo bede musial tylko sobie jakas gejmingowa klawiature mysz kupic. Edytowane 8 stycznia 2019 przez Gość Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 2 godziny temu, _Be_ napisał: Nie ma tematu o Gears Tactics, ale wszystko sugeruje, że będzie można w grę zagrać również na XO a przy okazji Gearsy 5 mają mieć wsparcie myszek i klawiatur na konsoli Tactis na XO? Nice! Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Daddy czas zakładać nowy temat, to ważne, bo potem Figaro nas podliczy Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 granie na konsoli na klawiaturze i myszce to debilizm Ja i tak chętnie ogram tactics na pc a nie widzę przeszkód aby można było w taką grę padem grać. Phantom doctrine, xcom czy mutant dają radę na padzie Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Przydałoby się też nastukać kilka postów w nowym temacie. Może być kopiuj-wklej z tego tematu, ważne by był ruch. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 no w sumie brakuję tu kilku tematów z mniejszymi grami jak w dziale PS. Tactis obstawiam dwie opcja, jeśli to jest gra z budżetem Halo Wars to pojawi się na początku 2020 a jeśli coś na miarę Gears Pop xD to zniknie w wakacyjnej premierze, materiał z E3 wyglądał dobrze. rany ale już bym zmielił Locuda na 1000 kawałków w G5 Cytuj
Gość Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 5 minut temu, blantman napisał: granie na konsoli na klawiaturze i myszce to debilizm Ja i tak chętnie ogram tactics na pc a nie widzę przeszkód aby można było w taką grę padem grać. Phantom doctrine, xcom czy mutant dają radę na padzie Mi chodzilo o SoT, do Mutanta i TPP pad jest idealny. Cytuj
Gość Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 No dokladnie to samo co ja powiedzial - mysz i klawiatura jest bardziej precyzyjna w FPS-ach. Reszta mnie nie interesuje, w koncu chodzi o komfort gry oraz mozliwosc wyboru. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 (edytowane) Myszka i klawa do Gearsow5 to pomylony pomysł ale takie nowe AoE czy inne strategie to czemu nie. Lepiej tak niż jakby wcale miało nie być na konsoli Edytowane 8 stycznia 2019 przez hav7n Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Godzinę temu, blantman napisał: granie na konsoli na klawiaturze i myszce to debilizm Ja i tak chętnie ogram tactics na pc a nie widzę przeszkód aby można było w taką grę padem grać. Phantom doctrine, xcom czy mutant dają radę na padzie 34 minuty temu, hav7n napisał: Myszka i klawa do Gearsow5 to pomylony pomysł ale takie nowe AoE czy inne strategie to czemu nie. Lepiej tak niż jakby wcale miało nie być na konsoli Dlaczego debilizm? Jak ktoś ma setup z monitorem to granie na konsoli na myszy to tylko opcja do wyboru, przecież nikt wam nie każe tak grać więc czemu to miałby być problem? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 No żaden problem, niech każdy sobie robi co chce Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Ja tam gowa 1 przechodziłem też na pc i grałem multi na myszce i też grało się dobrze Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Ja zaliczyłem gow4 na myszce i klawiaturze grało się wyśmienicie Mimo że lubię grać na padzie jeśli sterowanie jest dobrze zrobione jak w uncharted czy właśnie w gearsach (damn you rdr2) to mimo wszystko nic nie zastąpi precyzji i feelingu strzelania przy wykorzystaniu m+k. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 stycznia 2019 Opublikowano 9 stycznia 2019 No do singla może tak, ale wall bouncing na klawiaturze to musi być mistrz Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Chodzą ploty że obszar gry w G5 będzie 20x większy niż w G4. Tak z przymrużeniem oka, bo pewnie otwarte sekwencje z pojazdami zrobią robotę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 (edytowane) Jeśli będzie to prawdziwy open-world to spóźnili się z trendem o jakies kilka lat. Najbardziej pasowałby tutaj świat hubowy jak chociażby w ostatnim God of War. Edytowane 27 stycznia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Ciekawe co z tego wyjdzie, w sumie dobrze że próbują coś nowego (taki hub i wyruszanie do kolejnych miejscowek może być spoko), ja myślę że nie zyebia tego Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 Multi ma być miodne, singel to dodatek. 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 30 stycznia 2019 Opublikowano 30 stycznia 2019 To chyba premiera w tym roku co? Przydałoby się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi