Gość ragus Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 we want the fortnite audience Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Zawiodlem sie, liczyłem na jakiś gameplay z kampanii Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Gniot będzie jak ch.uj Za chwilę gra wychodzi, a tu sekundy gameplayu nie pokazali Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Premiera we wrześniu, a oni z renderami wyskoczyli? Po(pipi)ało? Jeszcze ten pierwszy z tą dziewczyną Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Tryb Escape spoko, ale GDZIE JEST (pipi)A JAKIŚ GAMEPLAY Z KAMPANII? Kampania ( a raczej kontynuacja historii z czwórki ) to chyba jedyna rzecz dla której chce kupić Gearsy 5. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Wszędzie piszą że super ambitny singiel, bardziej otwarty itp, a oni pokazują render z trybu multi xd DLACZEGO Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Największe rozczarowanie tej konfy, rok temu pokazali kozackie fragmenty singla a tutaj 3mc przed premierą pokazują filmik CGI jakiegoś trybu multi xD co za debile. o 2:00 na mixerze/twitchu będzie można zobaczyć to w akcji Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Nawet spoko tryb zapchaj dziura między KotH a Hordą, widać że oświetlenie lepiej wygląda niż w 4 i spoko design. gdzie gameplay z SP Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Dla niecierpliwych: We wtorek zobaczymy nowy materiał z kampanii ;) Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 chce wiedziec kto zdecydowal o pokazaniu rendera z multi na e3, a singla na Gears Panel XD dwa dni po konfie i chce ta osobe zayebac 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 potwierdzili 3-osobwy coop/splitscreen, 3 osoba gra jako robot Jack i pełni rolę supportu, czyli coś dla nowych casulaowych graczy ;) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Ciekawe I pewnie jack może być tylko w obrębie jednego gracza więc nie ma potrzeby dzielić ekranu na trzy części Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Nie podoba mi się kierunek jaki obrały Gearsy, już czwórka była ciężka do przetrawienia. Oby multi było dobre. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 To potwierdzone że coś z singla zobaczymy jutro na GP? Z tego co pisali to singla mamy zobaczyć dopiero we wrześniu xDDDDDDDDDD i pewnie chodzi o launch trailer. Po tym pokazie G5 widać że MS nie ogarnął się na 100% w kwestii PRu/Marketingu. Ich największa premiera w roku a oni z wyskakują jebanym renderem multi w rytmie murzyńskiego rapu 3mc przed premierą Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 (edytowane) Jutro trailer z kampanii, gameplay we wrześnu tuż przed premierą poyebany marketing, prawie jak u Kojimy Edytowane 10 czerwca 2019 przez ASX Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Duże rozczarowanie tego E3, wielkie zmiany w serii zapowiadane, a tutaj pokazują gów.niany CGI trailer, który nic nie wnosi z informacją, że kampanię zobaczymy dopiero tuż przed samą premierą. xD Ciekawe czy marketingowcy nie ogarnęli czy może jednak gra przechodzi jakiś duży crunch i nie mieli czasu nawet przygotować dema na E3. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 (edytowane) Z tego co pisali ludzie z Coatlion to gra w singlu jest bodajże już ukończona. Edytowane 10 czerwca 2019 przez _Be_ Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 11 minut temu, _Be_ napisał: Z tego co pisali ludzie z Coatlion to gra w singlu jest bodajże już ukończona. TO (pipi)A JA POKAZCIE ZYEBY Cytuj
Gość Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Czekanie na dobrego singla chyba nie ma specjalnie sensu. 6 raz dokładnie ten sam schemat budowania przygody za pomocą "przypadkowo" poustawianych magnetycznych skrzynek na mapach opartych o kwadraty. Wyborny level design. Minecraft strzelanek. Już przy trójce widząc kolejną ich porcję miałem dość. Patrząc na mapy do multi chyba widać, że nie wymienili architekta wnętrz. Rozumiem, że ten koncept na rozgrywkę sprawdza się w multi, ale singiel jest tak nieprzyjemnie przestarzały(przy jedynce i dwójce bawiłem się swego czasu doskonale), że mogliby sobie go odpuścić, bo teraz to przypomina czekanie na singla CoDa. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 4 minuty temu, pajgi napisał: Czekanie na dobrego singla chyba nie ma specjalnie sensu. 6 raz dokładnie ten sam schemat budowania przygody za pomocą "przypadkowo" poustawianych magnetycznych skrzynek na mapach opartych o kwadraty. Wyborny level design. Minecraft strzelanek. Już przy trójce widząc kolejną ich porcję miałem dość. Patrząc na mapy do multi chyba widać, że nie wymienili architekta wnętrz. Rozumiem, że ten koncept na rozgrywkę sprawdza się w multi, ale singiel jest tak nieprzyjemnie przestarzały(przy jedynce i dwójce bawiłem się swego czasu doskonale), że mogliby sobie go odpuścić, bo teraz to przypomina na czekanie na singla CoDa. no właśnie tym razem singiel zapowiadał się nieco inaczej, mieliśmy zobaczyć znacznie większe otwarte lokacje, podróżowanie tym ślizgaczem i naprawdę długą kampanie. Stąd taki zawód że zdecydowali się nic nie pokazywać. Rod mówił że w tym miesiącu koncentrują się na promocji trybu Escape, w lipcu pokażą multi, w sierpniu horde a dopiero we wrześniu dopiero singla. Wydaje mi się że ta strategia to taki efekt uboczny gamepassa Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 11 czerwca 2019 Opublikowano 11 czerwca 2019 Ew. długofalowy plan budowania więzi z graczami którzy spędzić mają przy tych trybach (hehe) odpowiednio dużo czasu i dać twórcom zarobić. Singiel będzie tutaj przyjemnym dodatkiem, acz dodatkiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi