Pupcio 18 353 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Dajcie mi takiego singla jak w poprzednim Doomie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 No fajny był tak do połowy gry, potem te killroomy wkurwiały. Niech urozmaicą rozgrywkę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 569 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Tak jak Rozi mówi. Z początku był efekt łał i banan na mordzie, a z czasem zaczęło się coraz bardziej mechaniczne czyszczenie kolejnych killroomów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Pierd.olenie. Gra jest zaje.bista. W nowej części chciałbym, żeby była większa interakcja z otoczeniem. W sensie, że jak walne z granata czy spluwy po pomieszczeniu to wszystko ma latać tak jak to jest w Crysis 2. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 No nie wiem ja sie swietnie bawilem od poczatku do konca, a ostatnie levele w piekle byly Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 11 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Jedyne czego bym sobie życzył to jeszcze szybsza rozgrywka no i może jakieś dobre multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 5 minut temu, Plugawy napisał: Pierd.olenie. Gra jest zaje.bista. W nowej części chciałbym, żeby była większa interakcja z otoczeniem. W sensie, że jak walne z granata czy spluwy po pomieszczeniu to wszystko ma latać tak jak to jest w Crysis 2. Co nie zmienia faktu, że chłopaki mają rację, gra była mocno killroomowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 była była, ale nadal dawała masę frajdy od początku do końca Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Mi też, dlatego nie będę narzekał jak znowu będą killroomy, ale mimo to fajniej by było jakby ich nie było a przeciwnicy byliby rozrzuceni jak w Quake2. No i ta interakcja. Ostatnio było trochę zbyt sterylnie, otoczenie reagowalo na akcje gracza rodem z gry na PSX. Nie chce burzenia ścian i budynków, ale większą zniszczalnosc otoczenia była by na duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Wieksza zniszczalnosc, jeszcze szybsza rozgrywka i wiecje skur.wieli do rozje.bania i git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Godzinę temu, hav7n napisał: No nie wiem ja sie swietnie bawilem od poczatku do konca, a ostatnie levele w piekle byly Dokładnie chce więc dokładnie tego samego i będę szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 Jaram się jak polskie wysypiska śmieci. Singiel z Dooma przywrócił wspomnienia z młodych lat i dał mnóstwo frajdy. Nawet jak zrobią kalkę to i tak kupię i będę grał i się do siebie śmiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Moje życzenia odnośnie tej gry z tych niepotwierdzonych: 1. Więcej zwiedzania i wrogów między killroomami. W DOOMie było sporo eksploracji, ale tylko gdy chcieliśmy szukać sekretów. Fajnie by było między arenami śmierci mieć więcej momentów łażenia i robienia różnych rzeczy + atakującymi nas demonami. 2. Więcej creepy ambientu rodem z PSX Doom i Doom 64. Więcej chorego klimatu ze starych Doomów. Generalnie stare Zagłady miały dużo lepsze dźwięki - w szczególności potworów. Brzmiały jak dzikie piekielne zwierzęta, a w nowym D były trochę generyczne. 3. Jaram się Ziemią. Ale fajnie gdyby te lokacje były zróżnicowane. Miasta, supermarkety, lasy, katakumby... 4. Coop byłby za(pipi)isty, ale pod jednym warunkiem - będzie wariacją kampanii ze zmienionymi ułożeniami wrogów itd. Nie chcę czuć, że kampania jest stworzona pod coop jak w RE5. 5. Piekło bardziej w stronę D64. Czyli gotyk, łańcuchy, jęki, zamki. Z tych potwierdzonych: osom, że Ziemia, że Pain Elementale, Archivile, Arachnotron, stare Impy, stary wygląd DOOM Slayera, Baron of Hell z mieczami, bagnet na dwururkę, Mick Gordon. Szkoda, że gameplay za około 50 dni. Czekam jak na nic w życiu, podobnie było z poprzedniczką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Może demko dadzą tak jak w przypadku części pierwszej. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Oj zobaczyłbym etap w dżungli Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 kurde ja odpalajac nowego doom'a chcialbym uslyszec to chyba bym narobil pod siebie ze szczescia, kurde swietne kawalek Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 ja tylko szybciutko... Doom to FPS tej generacji, byc moze gra w pierwszej 3ce tej generacji , tak sie dobrze bawilem. Zycze Eternal powtorki tego sukcesu i juz zacieram rece. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 W dniu 19.06.2018 o 21:39, Plugawy napisał: Może demko dadzą tak jak w przypadku części pierwszej. Przecież to demko skrzywdziło grę. Tutorial z jedną bronią, dwoma rodzajami przeciwników i najprostszą konstrukcją mapy ze wszystkich. Nie da się ocenić tej gierki dobrze po nim, bo nie ma tam niczego, co potem jest boskie: gunplay, areny, eksploracja poziomów... I dużo lepsza muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Mnie właśnie demo jeszcze bardziej przekonało do zakupu. Meczylem je kilkakrotnie zanim płyta doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 1 godzinę temu, Plugawy napisał: Mnie właśnie demo jeszcze bardziej przekonało do zakupu. Meczylem je kilkakrotnie zanim płyta doszła. Pomimo iż Demo pokazuje chyba najsłabszą miejscówkę w grze też przekonało mnie ono do zakupu pełnej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 W dniu 19.06.2018 o 21:49, kubson napisał: kurde ja odpalajac nowego doom'a chcialbym uslyszec to chyba bym narobil pod siebie ze szczescia, kurde swietne kawalek To polecam to : Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 To jestesmy umowieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
dr skrzynia 35 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 A ktoś już gdzieś słyszał, czemu dali podtytuł Eternal? Czy to jakaś sugestia, że gra będzie GaaS? Oby nie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi