Opublikowano 11 czerwca 20186 l No fajny był tak do połowy gry, potem te killroomy wkurwiały. Niech urozmaicą rozgrywkę lepiej.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Tak jak Rozi mówi. Z początku był efekt łał i banan na mordzie, a z czasem zaczęło się coraz bardziej mechaniczne czyszczenie kolejnych killroomów.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Pierd.olenie. Gra jest zaje.bista. W nowej części chciałbym, żeby była większa interakcja z otoczeniem. W sensie, że jak walne z granata czy spluwy po pomieszczeniu to wszystko ma latać tak jak to jest w Crysis 2.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l No nie wiem ja sie swietnie bawilem od poczatku do konca, a ostatnie levele w piekle byly
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Autor Jedyne czego bym sobie życzył to jeszcze szybsza rozgrywka no i może jakieś dobre multi
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 5 minut temu, Plugawy napisał: Pierd.olenie. Gra jest zaje.bista. W nowej części chciałbym, żeby była większa interakcja z otoczeniem. W sensie, że jak walne z granata czy spluwy po pomieszczeniu to wszystko ma latać tak jak to jest w Crysis 2. Co nie zmienia faktu, że chłopaki mają rację, gra była mocno killroomowa.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Mi też, dlatego nie będę narzekał jak znowu będą killroomy, ale mimo to fajniej by było jakby ich nie było a przeciwnicy byliby rozrzuceni jak w Quake2. No i ta interakcja. Ostatnio było trochę zbyt sterylnie, otoczenie reagowalo na akcje gracza rodem z gry na PSX. Nie chce burzenia ścian i budynków, ale większą zniszczalnosc otoczenia była by na duży plus.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Wieksza zniszczalnosc, jeszcze szybsza rozgrywka i wiecje skur.wieli do rozje.bania i git.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Godzinę temu, hav7n napisał: No nie wiem ja sie swietnie bawilem od poczatku do konca, a ostatnie levele w piekle byly Dokładnie chce więc dokładnie tego samego i będę szczęśliwy.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jaram się jak polskie wysypiska śmieci. Singiel z Dooma przywrócił wspomnienia z młodych lat i dał mnóstwo frajdy. Nawet jak zrobią kalkę to i tak kupię i będę grał i się do siebie śmiał.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Moje życzenia odnośnie tej gry z tych niepotwierdzonych: 1. Więcej zwiedzania i wrogów między killroomami. W DOOMie było sporo eksploracji, ale tylko gdy chcieliśmy szukać sekretów. Fajnie by było między arenami śmierci mieć więcej momentów łażenia i robienia różnych rzeczy + atakującymi nas demonami. 2. Więcej creepy ambientu rodem z PSX Doom i Doom 64. Więcej chorego klimatu ze starych Doomów. Generalnie stare Zagłady miały dużo lepsze dźwięki - w szczególności potworów. Brzmiały jak dzikie piekielne zwierzęta, a w nowym D były trochę generyczne. 3. Jaram się Ziemią. Ale fajnie gdyby te lokacje były zróżnicowane. Miasta, supermarkety, lasy, katakumby... 4. Coop byłby za(pipi)isty, ale pod jednym warunkiem - będzie wariacją kampanii ze zmienionymi ułożeniami wrogów itd. Nie chcę czuć, że kampania jest stworzona pod coop jak w RE5. 5. Piekło bardziej w stronę D64. Czyli gotyk, łańcuchy, jęki, zamki. Z tych potwierdzonych: osom, że Ziemia, że Pain Elementale, Archivile, Arachnotron, stare Impy, stary wygląd DOOM Slayera, Baron of Hell z mieczami, bagnet na dwururkę, Mick Gordon. Szkoda, że gameplay za około 50 dni. Czekam jak na nic w życiu, podobnie było z poprzedniczką.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l kurde ja odpalajac nowego doom'a chcialbym uslyszec to chyba bym narobil pod siebie ze szczescia, kurde swietne kawalek
Opublikowano 19 czerwca 20186 l ja tylko szybciutko... Doom to FPS tej generacji, byc moze gra w pierwszej 3ce tej generacji , tak sie dobrze bawilem. Zycze Eternal powtorki tego sukcesu i juz zacieram rece.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 21:39, Plugawy napisał: Może demko dadzą tak jak w przypadku części pierwszej. Przecież to demko skrzywdziło grę. Tutorial z jedną bronią, dwoma rodzajami przeciwników i najprostszą konstrukcją mapy ze wszystkich. Nie da się ocenić tej gierki dobrze po nim, bo nie ma tam niczego, co potem jest boskie: gunplay, areny, eksploracja poziomów... I dużo lepsza muzyka.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Mnie właśnie demo jeszcze bardziej przekonało do zakupu. Meczylem je kilkakrotnie zanim płyta doszła.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, Plugawy napisał: Mnie właśnie demo jeszcze bardziej przekonało do zakupu. Meczylem je kilkakrotnie zanim płyta doszła. Pomimo iż Demo pokazuje chyba najsłabszą miejscówkę w grze też przekonało mnie ono do zakupu pełnej gry
Opublikowano 21 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 21:49, kubson napisał: kurde ja odpalajac nowego doom'a chcialbym uslyszec to chyba bym narobil pod siebie ze szczescia, kurde swietne kawalek To polecam to :
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l A ktoś już gdzieś słyszał, czemu dali podtytuł Eternal? Czy to jakaś sugestia, że gra będzie GaaS? Oby nie.