Skocz do zawartości

Doom Eternal

Pupcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Slyszalem ze impy maja nam dawac questy na roznej czesci mapy

nowa strona wiec prawda 

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

Oj nie nie nie i jeszcze raz nie. Mam dość otwartych swiatów, questów itp. Licze po prostu na kontynuacje rewelacyjnej czesci pierwszej z wieksza iloscia bosssów, z nowymi przeciwnikami i poziomami.  Chce staroszkolnego Dooma 2 !

Opublikowano (edytowane)

I koniecznie dużo randomowych znajdziek! Liczę na bogactwo notatek, audiologów, obrazków... Oby więcej niż w ostatnim Wolfensteinie, bo tam to bieda była pod tym względem.

Edytowane przez Frantik
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Liczę na płatną amunicję do BFG , 100 pocisków za 100 zł reszta za darmoche, 5 zł za magazynek :oh_you:

Edytowane przez kufir
Opublikowano (edytowane)

Gameplay z konsoli

Później pokazali jeszcze kawałek z PC i zapowiedzieli coś a'la system inwazji - inni gracze mogą wejść nam do gry i nas atakować jako demony. Coś podobnego było chyba w Dying Light.

A poza tym... wygląda raczej jak rozbudowane DLC. Parę nowych broni, przeciwników i umiejętności Doomguya, który ma teraz kozacko wyglądający armor. :)

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Bez kitu wygląda jak dlc, nie wiem czy to coś złego po jedynka była cudowna no ale po raz drugi już na pewno nie urwie to dupy. Na plus dashe a na minus postać za wolno chodzi

Opublikowano

Dodali dużo nowego. Inwazje ala dark souls, dash, grappling hook, wszystko wygląda genialnie.

A ta scena jak Doomguy wszedł do tego laboratorium i użył wejściówki z szyi gościa xD I ta muzyka przy tym <3

• Minusik 1
Opublikowano

Ten dash mi w ogóle nie pasuje do tej gry, ale poza tym to wygląda jak taka podrasowana jedynka więc chętnie sobie zagram ale takiej podjarki jak przy edycji z 2016 roku nie mam. 

Opublikowano

gra wyglada podobnie to od razu dlc. kolejne czesci uncharted to tez w praktyce tylko lepsza grafika + pare nowinek (linka i samochod w czworce, odrzucanie granatow w trojce i takie tam glupotki).

po prostu wiecej tego samego podrasowane z nowymi bajerami. kupuje na premiere, wyglada oblednie.