Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Nikt nie chce grać w multi. Arena shootery nie sprawdzają się na konsolach a pc ma teraz Quake Champions w F2P. Niech lepiej skupią finanse na singlu.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l 10 minut temu, Wredny napisał: Ale kogo multi w DOOM? Od tego masz swojego CoDa i tam się baw - DOOM to piękny przykład tego, że prawdziwe singlowe FPSy jeszcze nie wyginęły - multi może być tak samo chooyowe, jak było - to nie dla niego kupuję ten tytuł. Multi interesuje tych co lubią dobre multi, który jak wiadomo jak nic innego potrafi przedłużyć żywotność danej gry, a w Doomie pomimo tego, że robili go kolesie od Quake`a okazał się padaką. W Eternal widzę potencjał. Wnoszę choćby po bardzo dynamicznych, dopracowanych skokach i obrotach w momencie skoku. Będzie można pięknie szyć z rakietnic z wyprzedzeniem na dobieg tudzież w locie pięknie celować z gunów railopodobnych
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Mi tam multi się podobał, taka zabawa bez spiny, ale liczyłem, że będzie lepszy. Filmik z quakecon wyłączyłem w połowie, bo zbyt sie podjarałem i nie chce spoilerować sobie. Z podniety grałem dzisiaj juz w Dooma
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Wiadomo, że prima sort singielek to priorytet. Ale chętnie bym przyjął fajne oldschoolowe multi. Deathmatch, zayeb flagę czy hordę. Czemu nie?
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Gameplay z prawilnej platformy,. Ten grapling hook Edytowane 12 sierpnia 20186 l przez smoo
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Chciałem wejsć i pochwalić jak bardzo gameplay był fantastyczny, i jak bardzo starali się zrewolucjonizowac co się da. Wchodze a tu teksty ze to DLC Ludzie, zwariowaliscie? Większośc gier jak pisze olszmitz dostaje kolejny numerek, zmeiniają levele i grafike, i nikt nie pier,doli o dlc, tutaj chopaki robią co mogą by zmienić co się da i janusze pisza o dlc. Litości. Ja niestety nie pogram bo zdecydowanie wolałem klimat doom 3, doom mnie dorzucił po paru arenach, ale oglądało się te 20 minut znakomicie.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l No teksty o "zrewolucjonizowaniu" to też skrajnośc, ale z drugiej mańki. Jest po prostu 3xB. Bardzo dobre 3xB.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l No zasięg zmian mają mały, dlatego napisałem w ten sposób. Sam doom już został zmieniony w sposób maksymalny, co więcej mogli zrobić, na moje i bez tego haka gra zasługuje na kolejny numerek, a nie hasła o dlc. Edytowane 12 sierpnia 20186 l przez milan
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Multi w do doomie było bardzo spoko, bez autoaimow, z brk`ami jak Halo. Mówili już coś od dacie premiery?
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Autor Wydaje mi się czy na ziemi zostaje mniej flaków niż w jedynce?
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Do tych co marudzą , że mało zmian. Doom II nie różnił się praktycznie niczym od Doom. Jedna nowa broń Super Shotgun aka dwururka i kilku nowych przeciwników. Dziś jest pozycją kultową z aktywną prężnie działającą sceną moderską po niemal 24 latach. W oryginalnym Doomie nie było żadnych killroomów więc nie wiem o co chodzi z tym powrotem do korzeni.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, Daddy napisał: Wszystko zajebiście wygląda tylko postać za wolno chodzi. pierwszy gameplay dooma z e3 2015 też był wolniejszy, przyśpieszyli animacje i egzekucje w finalnym produkcie, mysle, że tu jest ten sam zabieg. XD pamiętam jak olałem dooma na rzecz overwatcha bo mieli zbliżone daty premiery XD nigdy więcej Edytowane 12 sierpnia 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Ten fragment mnie rozbawił fest - polityczna poprawność w stosunku do demonów
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, devilbot napisał: Do tych co marudzą , że mało zmian. Doom II nie różnił się praktycznie niczym od Doom. Jedna nowa broń Super Shotgun aka dwururka i kilku nowych przeciwników. Dziś jest pozycją kultową z aktywną prężnie działającą sceną moderską po niemal 24 latach. W oryginalnym Doomie nie było żadnych killroomów więc nie wiem o co chodzi z tym powrotem do korzeni. W dwöjce największą zmianą była budowa map. Były względem oryginału ogromne, wielkie przestrzenie. Liczę że podobnie w tej grze pójdą drogą większych, ciekawszych poziomów.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l 5 minut temu, Dr.Czekolada napisał: W dwöjce największą zmianą była budowa map. Były względem oryginału ogromne, wielkie przestrzenie. Liczę że podobnie w tej grze pójdą drogą większych, ciekawszych poziomów. Wielkość to imo nie jakość. Dla mnie ciekawsze i spójniejsze są mapy w d1. W dwójce trochę polecieli z wielkością i ilością map. W d1 system epizodów był lepszy niż wrzucenie trzydziestukilku nudnych, mało oryginalnych i zwyczajnie nieciekawych poziomów na raz. W 2 widać, że zabrakło trochę wyobraźni i wiele poziomów (nie wszystki ofc) jest niemal niegrywalna bo można się porzygać. Mam nadzieję ,że w Doom Eternal pozostaną przy ciasnych klaustrofobicznych lokacjach i broń boże nie pójdą w stronę mini sandnboksa.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Godzinę temu, devilbot napisał: Mam nadzieję ,że w Doom Eternal pozostaną przy ciasnych klaustrofobicznych lokacjach i broń boże nie pójdą w stronę mini sandnboksa. Czyli nie oglądałeś gameplayu? Sandbox to oczywiście nie jest, ale "ciasnymi klaustrofobicznymi" bym tych lokacji nie nazwał
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Wiadomo, że prima sort singielek to priorytet. Ale chętnie bym przyjął fajne oldschoolowe multi. Deathmatch, zayeb flagę czy hordę. Czemu nie?W poprzednim Doomie był właśnie taki old schoolowy online. Trochę przekombinowali z tymi kustomiazacjami postaci, ale gra sama w sobie dawała minimalny klimat z czasów Unreala. Był jakiś większy patch 6.66, co sporo zmienił, ale jeszcze nie miałem okazji ograć.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l 6 minut temu, Patricko napisał: Był jakiś większy patch 6.66, co sporo zmienił, ale jeszcze nie miałem okazji ograć. Sprawił, że wszystkie mapy stały się darmowe dla każdego, czym wkurzył rzeszę season-passowców Do tego zmienił także wymagania na niektóre trofea z DLC i tak, jeśli ktoś ogrywał każdy z tych dodatków w miarę wychodzenia, to wbijał pucharki z łatwością, a teraz musi sie liczyć z grindem na kilkadziesiąt godzin
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Przez graplink hook i dashe jest jeszcze szybciej i jeszcze brutalniej. Wychodzę w to całym sobą. Dajecie mi to juuuuż!!!Doom 2016 to dla mnie jedna z lepszych gier tej generacji i chyba najlepszy singlowy fps ever.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l 17 godzin temu, devilbot napisał: Do tych co marudzą , że mało zmian. Doom II nie różnił się praktycznie niczym od Doom. Jedna nowa broń Super Shotgun aka dwururka i kilku nowych przeciwników. Dziś jest pozycją kultową z aktywną prężnie działającą sceną moderską po niemal 24 latach. Oj nic dodać nic ująć. Pamiętam jak na swoim 486 odpalałem DOOMa a poźniej już na pentium 100 DOOM2. To uczucie, tą fascynację, to szczęście pamiętam do dzis. Niezapomniane chwile i emocje Edytowane 13 sierpnia 20186 l przez kufir
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, creatinfreak napisał: Doom 2016 to dla mnie jedna z lepszych gier tej generacji i chyba najlepszy singlowy fps ever. Może to będzie herezja dla niektórych ale moim zdaniem nowy Doom może stać z podniesionym czołem zaraz za Wolfenstainem, Doom 1 i 2, Duke Nukem 3D czy Quake 1
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Jedyneczka jak najbardziej przypomniala o co chodzi w singlowych FPsach.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Raczej w giereczkach w ogóle: dobry gameplay zawsze będzie się bronił, fabuła może dodać smaku, a grafika jest wisienką na torcie. Niestety, dzisiaj w AAA jest dokładnie na odwrót. W kwestii fabuły DOOMa powiem tyle: Mi to wystarcza