hav7n 5 936 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 23 godziny temu, smoo napisał: Gameplay z prawilnej platformy,. Ten grapling hook Na tym gameplayu postac juz zaperdala jak spideron po scianach Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 23 godziny temu, devilbot napisał: Wielkość to imo nie jakość. Dla mnie ciekawsze i spójniejsze są mapy w d1. W dwójce trochę polecieli z wielkością i ilością map. W d1 system epizodów był lepszy niż wrzucenie trzydziestukilku nudnych, mało oryginalnych i zwyczajnie nieciekawych poziomów na raz. W 2 widać, że zabrakło trochę wyobraźni i wiele poziomów (nie wszystki ofc) jest niemal niegrywalna bo można się A widzisz mnie akurat mapy z dwójki bardziej się przypodobały, w jedynce większości tych labiryntów nawet nie pamiętam. Zresztą w nowym Doomie level design to zupełnie inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Liczę, że secrety to znów będą genialne lokacje z klasyków Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 W Doom Eternal naprawdę nie trzeba było wiele zmieniać aby gra odniosła sukces. Wystarczyło dać nowe poziomy, nowych przeciwników, więcej Bossów i kilka nowych gnatów. Jak widać prócz tego jest szereg innych świetnych zmian i nowości więc może być tylko lepiej niż w genialnej już częsci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 W dniu 12.08.2018 o 16:16, Wredny napisał: Ten fragment mnie rozbawił fest - polityczna poprawność w stosunku do demonów Tak sobie ostatnio pisałem, że strasznie rozbawił mnie ten fragment, a tu się okazuje, że straszna goovno-burza w internetach się zrobiła. Mają naebane we łbach te SJW-dzbany, nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza
dr skrzynia 35 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Jak można mieć więcej niż 18 lat i pisać "triggered snowflakes SJW" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Jak można być fanem lizania odwłoku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 3 godziny temu, dr skrzynia napisał: Jak można mieć więcej niż 18 lat i pisać "triggered snowflakes SJW" ? Ano można, bo te popyerdoleńce zasługują tylko na najbardziej obraźliwe określenia Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Mają ludzie problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) "Times change, Doom is Eternal" Święta prawda: Spoiler Daje w spoiler bo pewnie na forum to nikogo nie obchodzi bo tu sami kąsolowcy ale John Romero zapowiedział megawada do Dooma 1. Jaram się trochę: Edytowane 10 Grudnia 2018 przez devilbot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Romero ogólnie ostatnimi czasy grzebał jakieś nowe mapki do dooma. Wad darmowy ale na limired run pojawił się kolekcjonerski box z muzyką bucketheada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 I co z tym Doom Enternal ? Ucichło coś, są jakieś nowe przecieki? Kiedy premiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Totalna cisza Zapewne Bethesda szykuje się na maj z RAGE 2 i nie chce obu marek ze sobą w żaden sposób konfrontować. Najświeższe, co się pojawiło, to Mick Gordon szukający do soundtracku HEAVY METAL SCREAMERS. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Nyu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mam nadzieję że nie przełoży się to na przesunięcie DOOMa na 2020. Rage 2 ma premierę w maju, więc jeśli gra nie okaże się finansową klapą to będą doić ją jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nie no, spokojnie. Na stronie DOOM.com jest od 10-go dnia grudnia napisane, że w ciągu najbliższych tygodni pojawi się nowe info. Myślę, ze teraz powinno się coś pojawić po długiej przerwie, potem znowu szlaban do RAGE 2, a po gierce Avalanche będzie już wysyp, a gierka ukaże się jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 No nie wiem czy będą chcieli jesienią bić się z codem. Ehh po co ten obesrany rage wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ehh po co ten obesrany rage wychodzi Rage > Doom Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Bogata argumentacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jemu się bardziej podoba. Jakbym miał zgadywać to o kolorki chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na obie gry bardzo czekam, ale na dooma chyba bardziej. Mogliby już podać datę premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 33 minuty temu, Bzduras napisał: Jemu się bardziej podoba. Jakbym miał zgadywać to o kolorki chodzi. Nie no zapowiada się po prostu ciekawiej niż kolejny ziew, killroom, ziew lokacja do eksploracji czuga czuga ambient nuda Doom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 1 minutę temu, _Be_ napisał: killroom, lokacja do eksploracji ambient Doom Czekam na tą gierkę, soczysty powrót do korzeni FPSów w zayebiaszczej formie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jak ktoś lubi schematyczne gierki to jo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Ech, a w RE2 się tylko biega po przedmioty, a w DMC też od killroomu do killroomu Przecie RAGE 2 też będzie schematyczne. Kolejny open world robiony przez wyrobników, idź, ulepsz postać i pojazd, pojedź, zabij, ulepsz postać i pojazd, (pipi)questy poboczne itp. To ja wolę jeszcze większy schemat, ale perfekcyjnie wykonany ze świetnym movementem, w 60-ciu klateczkach, z soundtrackiem GOTG i metroidovo-doomowej eksploracji. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Nyu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi