Opublikowano 13 marca 20205 l Powiem Wam, że jest dobrze, jest kurwa dobrze. Strzelanie z shotguna, albo z działa maszynowego sprawia, że sram z zachwytu. My nie biegamy pomiędzy demonami, my tańczymy, tańcem śmierci i ołowiu Muzyka jest obłędna, gitarowe riffy z elektronicznymi dropami, miazgator. Są fajne sekreciki do znalezienia, dodatkowe życia do respa, zabawki, wpisy do kodeksu, a nasz Doom Slayer posiada teraz podwójny skok i może łapać się rurek i z nich skoczyć jeszcze dalej. A to wszystko w 60 klateczkach Edytowane 13 marca 20205 l przez Rozi
Opublikowano 13 marca 20205 l 9 minut temu, Plugawy napisał: 60 klatek tylko na prosiaku i X? Na Slimce 60, spadków nie zauważyłem.
Opublikowano 13 marca 20205 l @wrog, @Nyu, nie ma jeszcze listy trofeów dostępnej do zdobywania w systemie, ALE, w grze jest coś takiego jak Kamienie Milowe (tak wiem, polisz werszyn pls), które wyglądają jak trofea. I jest ich w sumie 81 - 53 do kampanii i 21 dla Battlemode i 7 oznaczony jako Agnostyk (???). Co słabsze, to za posiadanie edycji deluxe, albo collectors, dostaje się dodatkowe nagrody w grze. Jeśli te Kamienie Milowe odpowiadają trofeom, no to zapowiada się wymagająca platyna - jest trofeum za Ultra-Koszmar
Opublikowano 13 marca 20205 l 2 godziny temu, Rozi napisał: Trochę screenów: Nieźle to wygląda jak na Switcha.
Opublikowano 13 marca 20205 l No tak, bo przecież Doomy, to zawsze były benchmarki graficzne. Wygląda minimalnie lepiej od poprzedniej części, a ta jest bigger, better & more cacodemons i to jest wystarczające.
Opublikowano 13 marca 20205 l Jest normalnie lista trofeów. Tylko trzeba dać "pokaż trofea zapisane na konsoli".
Opublikowano 13 marca 20205 l Godzinę temu, Plugawy napisał: 60 klatek tylko na prosiaku i X? 60 klatek na wszystkich konsolach poza Switchem.
Opublikowano 13 marca 20205 l @Rozi Obilo mi się o uszy, że mają dodawać Dooma 64 do Eternala. Jest to też w wersji pudelkowej czy to tylko cyfrowka?
Opublikowano 13 marca 20205 l I chyba tylko w wersji Deluxe. Swoją drogą, chyba nie widziałem takiej informacji - D64 będzie do kupienia osobno?
Opublikowano 13 marca 20205 l Nie tylko w wersji Deluxe https://slayersclub.bethesda.net/en/article/1HJuAdUvA6RfSnRumkt8kd/pre-order-doom-eternal-and-receive-doom-64-for-free Tylko on będzie dostępny dopiero 20'go. Na pewno będzie do kupienia osobno, na switchu np jest normalnie podana jego cena.
Opublikowano 13 marca 20205 l 19 minut temu, Bzduras napisał: I chyba tylko w wersji Deluxe. Nie no teraz patrzę to dostaje się go nawet do zwykłej wersji w formie kodu na email więc cymesik.
Opublikowano 13 marca 20205 l E, to cymesik. Reakcje mi się skończyły, jutro ładnie podziękuję za odpowiedzi plusikami.
Opublikowano 14 marca 20205 l Ja poczekam chyba trochę. Miałem kupić na premierę, ale na Steam za drogo a wersje pudełkowe na PC mają ponoć klucz do Bethesda Launcher. Ble.
Opublikowano 14 marca 20205 l 23 minuty temu, Czezare napisał: Rozumiem, że to Battlemode to jest Multi? Wiadomo coś o trybach? To jest tryb 2 na 1: https://bethesda.net/pl/article/1TD15uZJJtG7ihgwchQkCa/doom-eternal's-multiplayer-battlemode-revealed
Opublikowano 14 marca 20205 l Rozi, pograłeś coś więcej? Jeśli tak to wrzuć koniecznie jakieś obszerniejsze wrażenia.
Opublikowano 14 marca 20205 l Przeszedłem pierwszy poziom, był dosyć długi, teraz trafiłem na jakiś statek kosmiczny, który pełni rolę swoistego hubu dla nas. I na tym się skończyła moja gra xd Ogólnie jest to ulepszony Doom z 2016, brak kill roomów, elementy platformowe, sekrety, wpisy do kodeksu z lore świata gry, ogółem więcej zawartości. Jak macie jakieś bardziej konkretne pytania, to piszcie.
Opublikowano 14 marca 20205 l Brak killroomów jak dla mnie fana klasycznej odsłony jak najbardziej na plus. Killroomy w fpsach to zwykła nieudolność projektantów gry.