messer88 6 435 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 IMO gra jest pod każdym względem lepsza od DOOMa 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) Chociaż klimat jedynki podszedł mi o wiele bardziej to dwojeczka jest ogólnikowo lepszą grą. Uwielbiam tytuły które sprawiają że palce tańczą po całym padzie, ciut nie slasher FPS. DE skończyłem wczoraj i przyznam, że była to całkiem przyjemna przygoda chociaż żadne GOTY. Poprzedniczka całościowo zrobiłą na mnie lepsze wrażenie. No i ten silnik to jest jakaś magia. Rozdzielczość na XOS to często paćka, ale geometria, modele 3D, O Ś W I E T L E N I E to coś niesamowitego. Plastyczna grafika mocno. Edytowane 15 października 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) Dokładnie non stop w walce się korzysta ze wszystkiego, o wiele bardziej dynamiczne są starcia. A nie mogę się doczekać jak se zagram jak król z GP jeszcze raz i zaraz wleci dlc które pewnie będzie sztosem Edytowane 15 października 2020 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Dla mnie też Eternal stoi wyżej niż Doom z 2016. Znacznie większa dynamika rozgrywki przede wszystkim i większa różnorodność nie tylko przeciwników ale i lokacji sprawia, że to jedna z moich ulubionych gier ever. Nie bawiłem się tak w singlowym shooterze nigdy jak tutaj przechodząc Slayer gate'y na poziomie nightmare, super satysfakcjonujaca rozwałka. Nie mogę się doczekać tego DLC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) 4 minuty temu, UberAdi napisał: Slayer gate'y na poziomie nightmare chory poj,eb Chociaż na PC to pewnie inna gra, na padzie bym raczej nie ogarnął i zadowoliłem się ultra-violence. Edytowane 15 października 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Mi się z kolei podoba, że trochę wyjaśniono genezę samego Slayera i przedstawiony jest jako taka ikona zagłady piekieł. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: chory poj,eb Mysz i klawiatura to jeszcze nie tak chory, na padzie to musi być hardcore a myślę, że na tym forum się tacy znajdą co to przeszli Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 W sumie to te z początku gry były o wiele bardziej prze(pipi)ane niż z końca, potem z dashami, ice granatem i całą resztą to jest do zrobienia (ja grałem tylko na UV) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 Po skończeniu doom eternal próbowałem wrócić do dooma i nie ma opcji, brak dasha, zamrażania, ślamazarność. No nie skończę nie ma siły. Eternal dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Ale panowie, my lubimy polemike, my lubimy rozmawiać. Ale co to jest za rozmowa 2016 vs Eternal. Wiadomo przecież jaki jest wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 DOOM 2016 lepszy klimat - Doom Eternal lepszy gameplay obie gierki zajebiste i czekam zeby pograć sobie w DLC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Mam identyczne przemyślenia, ale nie ukrywam że z chęcią postrzelałbym w takim starszym stylu. Tempo w Eternalu bywało pod koniec gry frenetyczne i na dłuższą metę wycieńczające. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 no mi ogolnie brakuje starych fps z lat 90 czy wczesnych 2000, ale to juz niestety nie wróci, fajnie ze DOOM oraz pierwszy Wolf w jakimś tam stopniu probowali ten gatunek przywrócić jutro premiera DLC ale dopiero zagram w nie na Secie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 (edytowane) To DLC będzie w XGP? Wiadomo coś? Edytowane 19 października 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Wątpię, żeby trafił na premierę. Jak dla mnie, to Eternal trafił do XGP, żeby zachęcić więcej ludzi do zakupu DLC, które chyba będzie samodzielne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 10 minutes ago, Paolo de Vesir said: To DLC będzie w XGP? Wiadomo coś? na bank nie, jak sie nie myle to XGPU nie daje DLC do gier, musza jakas dodatkowa kase robic z drugiej strony to ma byc dodatek stand alone wiec kto wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Właśnie zastanawiało mnie czy to DLC nie zostanie wydane już pod egidą 1st party MSu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Mam identyczne przemyślenia, ale nie ukrywam że z chęcią postrzelałbym w takim starszym stylu. Tempo w Eternalu bywało pod koniec gry frenetyczne i na dłuższą metę wycieńczające. Pewnie dowaliłeś jakiś wysoki poziom, ja grałem na jakimś niższym i bawiłem się niczym w tonym hawku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Warto zerknąć w stronę takich gierek jak Prodeus, który zmierza na konsole i wygląda mega za(pipi)iście. Old school z nowymi rozwiązaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 5 godzin temu, kubson napisał: no mi ogolnie brakuje starych fps z lat 90 czy wczesnych 2000, ale to juz niestety nie wróci, fajnie ze DOOM oraz pierwszy Wolf w jakimś tam stopniu probowali ten gatunek przywrócić. Nie wróci lol właśnie od chuya jest retro fpsów albo w produkcji. Iron Fury, wspomniany Prodeus (którego jeszcze robią ale udostępniali betę dla chętnych), Dusk, Nightmare Reaper, Hrot, Graven, Gloomwood, Hyper Violent, Postal Brain Damaged, Fallen Aces, Ultrakill, Core Decay, Amid Evil, Wrath, Project Warlock, Hell Hunt na pewno coś pominąłem. Na upartego Arcane Dimensions czyli jedna z większych modyfikacji do pierwszego Quake doczekała się dużego update i doszły dodatkowe levele + można ograć całą podstawową kampanię na zasadach tegoż moda. Boomer fpsy? Nigdy nie miały się lepiej niż teraz, zapuście sobie Realms Deep event gdzie większość tych giereczek pokazali. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 tak wiem, ale chciałbym stare fps w dzisiejszej oprawie, a wiekszosc gier które podałeś fakt sa super i czuć feeling dawnych lat ale to dalej raczej male produkcje Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 No ja bym się obsral za nowego DN albo Quake w dzisiejszej oprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Ostatnio wyszedł Serious Sam 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Tego SS4 to powinni zakopać na pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 października 2020 Nowy shadow warrior spoko się prezentuje nie wiem czy już wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi