Skocz do zawartości

Doom Eternal

Pupcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno nie będzie Ancient Gods w sumie w XGP, przynajmniej przez pierwsze miesiące, bo to byłoby wy(pipi)anie osób, które za niego zapłaciły wcześniej... Bo co one by wtedy dostały? Zapewne dlatego Year One Pass zniknął zewsząd, Ancient Gods pojawi się dla wszystkich, którzy kupili Year One + oczywiście za hajsy na premierę, a kiedyś wpadnie do XGP.

Opublikowano

Pierwszy level DLC to nie pierwszy level DLC, tylko 14-sty kampanii - i mówię tu o rollercoasterze, jakim jest już pierwsze starcie z demonami. Tu się dzieje więcej niż w którymkolwiek z podstawki! I od razu są małe nowości. W każdym razie świetna mapa (na godzinę czasu na luzie). Pozostałe dwie sprawdzę dopiero na SEX, więc czekam na wasze odczucia.

Opublikowano
32 minuty temu, beardo0 napisał:

No, brzmi nie najlepiej

Obadaj jak ta brzmi

W tym moim filmiku wstawił jakiś niewiadomego pochodzenia przetwornik, w dodatku single xd do tego chiński piecyk. U ciebie aktywne przetworniki i wszystko wymasterowane no ale szacun i tak dla typa ze wszystko wyciął i złozył.

Opublikowano

Niestety nie umiem się przekonać do tego Dooma. Elementy zręcznościowe wcisniete tutaj na siłę skutecznie zniechęcają do grania. Samo eleminonaie przeciwników jest super i tutaj zmiany na plus ale to skalanie z trampolinki na trampolinki omijając przy tym durne przeszkody psuje zabawę. Chcę się grać dalej zabijać kolejnych przeciwników ale nie można bo trzeba po 20 razy powtarzać jakieś durne elementy zręcznościowe. 

Opublikowano

Nie wiem co wy odpie.rdakacie na tych padach na wyższych poziomach trudności. Zacząłem pośrodku, ale gdzie tam. Obniżyłem i dalej mnie leli, przecież nie będę się wku.rwiał. Pykam sobie teraz na najniższym i w końcu się dobrze bawię. Co prawda ciężko teraz zginąć ale 

Spoiler

• Haha 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
35 minut temu, Szymek napisał:

z tym upem pod nowe konsole to cos wiadomo kiedy ma byc ?

Jakim upem? Z 4k na 8k czy co? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
23 minuty temu, Aleks napisał:

Ściągnąłem z Game Pass'a i na dzień dobry woła o założenie konta u Bethesdy. Inaczej się nie da? 

Nie. Polecam zalozyć na PC i potem tylko wklepać maila i hasło będzie szybciej

• Dzięki 1