Bzduras 12 532 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Nie, pewnie tjery grał z włączonym smoothingiem i innymi takimi szajsami, z doświadczenia wiem, że pecetowcy są na to uczuleni i bardziej to czują. 1 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Gra się bardzo dobrze i przyjemnie, mimo 30 fps, bo jest to jedyna wersja z celowaniem żyroskopem 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Właśnie kupiłem w promce deluxe, ta gra to jakaś miazga, czytałem sporo przed zakupem, że jest szybsza niż doom 4, ale nie spodziewałem się, że aż tak. Gram na koszmarze i godzinę męczyłem się z tą pierwszą bramą Slayera, aż się spociłem, ale warto było, satysfakcja niesamowita. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 55 minut temu, Rotevil napisał: Właśnie kupiłem w promce deluxe, ta gra to jakaś miazga, czytałem sporo przed zakupem, że jest szybsza niż doom 4, ale nie spodziewałem się, że aż tak. Gram na koszmarze i godzinę męczyłem się z tą pierwszą bramą Slayera, aż się spociłem, ale warto było, satysfakcja niesamowita. Początek jest trudny bo nie mamy jeszcze za bardzo arsenału + brak perek. Zobaczysz w DLC co się będzie działo Przez rozmowy na discordzie chodzi teraz za mną ochota żeby przejść ponownie wszystko na ultra nightmare. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 No niby była informacja po pierwszej śmierci, żeby wrócić do tej bramy jak się wzmocnię, ale się uparłem, że zrobię teraz, no i jak mnie zalała horda tych diablików za pierwszym razem, to nie wiedziałem co się dzieje . Uciekałem w takiej panice, że do tej pory się z tego śmieje. Adrenalina taka, że trochę ryzykowne w to grać przed pójściem spać . Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Czy ktoś może mi wyjaśnić czemu gra informuje mi, że mam możliwość szybkiej podróży po dotarciu do finałowej sekcji a jak chce to zrobić to mam to zablokowane i nie mogę się teleportować? Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Dziś skończyłem, to co się odpierdala pod koniec gry, to nie mam słów. Genialna gra, przeszła moje najśmielsze oczekiwania, bo po doomie 2016 byłem trochę rozczarowany. Po czwartej albo piątej bramie slayera miałem wątpliwości czy dam radę na tym koszmarnym poziomie trudności przejść tą grę, ale udało się, te końcowe lokacje to jest chyba poziom tych bram. Jak dla mnie jest to dycha, nie wiem jakim cudem niektórym się nie podobała ta gra, twórcy przeszli samych siebie i czekam niecierpliwie na ich kolejną grę, którą kupię w ciemno. Zostały jeszcze dodatki, ale je chyba zostawię po gowie, bo trzeba trochę odpocząć . Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 @RotevilNo tylko nie przesadzaj z tym odpoczynkiem, bo podstawka przy tych dodatkach to tutorial 1 2 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Pierwszy dodatek jest ok jeśli chodzi o poziom trudności ale na drugim musiałem zjechać na dowal mi Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Ciekawe, TAG2 nie sprawił mi takich problemów. Pierwszy wycierał mną podłogę a kulminację przeżyłem w jednym bonusowym na Blood Swamps Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Widzę, że zdania są podzielone, ile godzin zajmuje przejście tych dwóch dodatków, może jeszcze zdążę przed premierą gowa? Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Nie pamiętam, ja zrobiłem podstawowy błąd i podchodziłem po dłuższej przerwie do DLC Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 W dniu 4.11.2022 o 17:35, Rotevil napisał(a): Widzę, że zdania są podzielone, ile godzin zajmuje przejście tych dwóch dodatków, może jeszcze zdążę przed premierą gowa? Zdążysz, oba razem wzięte to dodatkowe 10-12h gry. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 3 lutego 2023 Opublikowano 3 lutego 2023 Wczytanie punktu kontrolnego z Pancerzem Strażnika, wpływa to jakoś np. na trofea? Czy tylko i wyłącznie startujemy z mocniejszym pancerzem? 1 Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 3 lutego 2023 Opublikowano 3 lutego 2023 Nie wpływa. Ale nie lepiej zmniejszyc poziom trudności albo się nauczyć? 1 Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 3 lutego 2023 Opublikowano 3 lutego 2023 Gram na hardzie i jest ok, przy bossie mi to wyskoczyło, ale uporałem się bez tego. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Nie wiem, czy ktoś wrzucał, bo stare, ale Jack Black wygląda na spoko ojca 1 Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Robię powrót po czterech latach, tym razem w 4K/60fps i co? Nie ma kurwa lepszego singlowego FPSa, nie ma. Orgazm, adrenalina i martwica mózgu 3 Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Podpisuję się pod tym słowami. I to nawet gdybym grał w Eternala bez włączonego dźwięku. Ze ścieżką to są po prostu oderwane jaja. Najlepszy FPS stworzony przez czlowieka. Mam cyfrówki zarówno na poprzednią generację jak i aktualną. A dzięki temu topicowi przypomniałem sobie, że miałem dokupić pudło. I tak też zrobię! 1 Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca Zmaksowalem na PS4, zmaksowalem na Xboksie, zmaksowalem na PC. Ograne master levele, horda, nawet jeden fanowski zestaw master lvl. 11/10, inne FPSy nie istnieją. Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Prequel DOOM The Dark Ages w średniowiecznych klimatach, zapowiedź 9 czerwca na XGS. Info od Toma Hendersona, na 99% to prawda. Tytuł i średniowieczne klimaty brzmią jak era Slatera, kiedy został znaleziony przez Night Sentinelow. Setting może zwiastować wielkie bitwy i erę przed zrobieniem Slayera pol-bogiem, a Hugo Martin kiedyś tam w wywiadzie powiedział, że Eternal to samochód wyścigowy, a następna gra bedzie monster truckiem. Oby do 9 czerwca. 1 1 Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja (edytowane) Przemyślenia i gdybania ode mnie: Nazwa wewnętrzna/pierwotna brzmiała Year Zero. To może oznaczać, że to nie prequel, a sequel - nowy początek po wielkiej katastrofie i cyk, znów Slayer się budzi w sarkofagu na zniszczonej planecie. Tym razem tak doszczętnie, że czasy się cofnęły do średniowiecza. Albo ktoś go cofa do średniowiecza. Co mi jeszcze przychodzi do głowy, to że może chcieli zrobić Quake'a, ale DOOM jest mocniejsza marka, czasy dla wielkich studiów sa trudne, więc powiedzieli "dobra, Quake i tak był Doomem w nowej technologii" i okaże się, że to średniowiecze w nowym Doomem to tak naprawdę Doom/Quake/Hexen w jednym. Inspiracje zewszad, Lovecraft, zamki, demony, lasy i Slayer tnący to wszystko. No jarałbym się tym trochę bardziej niż prequelem z Sentinelami. To może mieć potencjał, ale imo to, co mówię, dużo większy. Edytowane 27 maja przez Nyu Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Fajnie byłoby jakby rozgrywkę jeszcze podkręcili i była szybsza. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Jedyna seria singlowych fpsów AAA, która trzyma poziom i powinna tylko ona na dobrą sprawę wychodzić 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Half Life 3 jeszcze powinien wyjść. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi