XM. 10 888 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 1 minutę temu, Daffy napisał(a): Jedyna seria singlowych fpsów AAA, która trzyma poziom i powinna tylko ona na dobrą sprawę wychodzić No, szkoda wolfa bo TNO i TOB były wyjebane, ale colossus i to gówno z córkami to jakaś pomyłka. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Half Life 3 jeszcze powinien wyjść. Valve wystarczy steam i grzebanie nad online hero shooter, gdzie boom na ten gatunek minął 10 lat temu Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Teraz, XM. napisał(a): No, szkoda wolfa bo TNO i TOB były wyjebane, ale colossus i to gówno z córkami to jakaś pomyłka. W to z córkami nie grałem, ale co było złego w Collosus? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Teraz, XM. napisał(a): No, szkoda wolfa bo TNO i TOB były wyjebane, ale colossus i to gówno z córkami to jakaś pomyłka. Colossus to dramat, nie umiałem wytrzymać do końca, gdzie TNO skończyłem w parę wieczorów Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 1 minutę temu, Daffy napisał(a): Colossus to dramat, nie umiałem wytrzymać do końca, gdzie TNO skończyłem w parę wieczorów Sam gameplay był dla mnie ok, ale z tego co pamietam nie było bossów i to był regres pod tym względem. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Lokacje, brak tego tempa akcji, niepotrzebny hub łódź podwodna, zbyt duży nacisk na pseudo skradanie, brak ciekawych/zaskakujących misji, wspomniane Boss fighty itd Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 15 minut temu, XM. napisał(a): Fajnie byłoby jakby rozgrywkę jeszcze podkręcili i była szybsza. Tak nie będzie. Prawdopodobnie. Potwierdził to Hugo Martin, pisałem wcześniej. Wolf New Order był fajny, Old Blood był ok, do dwójki bardzo ambiwalentne odczucia, ale nie skończyłem, a ten coopowy to średniak dla dwóch graczy. Imo zjebali serię. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 27 maja Autor Opublikowano 27 maja Chyba zaraz wleci doomik 2016 bo jest hajpik a dawno nie grałem Cytuj
messer88 6 474 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja ETERNALa im będzie ciężko przebić. FPS doskonały. Żeby to trzymało ten poziom, a fakt że teraz są pod M$ co potrafi zniszczyć wszystko czego się dotknie może powodować obawy o jakość gry. A Old Blood zajebisty, bardziej RtCW klimatem zajeżdżał. No i właśnie w erze remake to RtCW powinni odjebać pięknie, daje 3 bomby. Tak samo poproszę MoH z psx, i MoH AA z dodatkiem. No może jeszcze No one lives forever 2 części ale wiadomo lepiej remasterować gry co mają kilka lat. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Teraz, messer88 napisał(a): ETERNALa im będzie ciężko przebić. FPS doskonały. Żeby to trzymało ten poziom, a fakt że teraz są pod M$ co potrafi zniszczyć wszystko czego się dotknie może powodować obawy o jakość gry. A Old Blood zajebisty, bardziej RtCW klimatem zajeżdżał. No i właśnie w erze remake to RtCW powinni odjebać pięknie, daje 3 bomby. Tak samo poproszę MoH z psx, i MoH AA z dodatkiem. No może jeszcze No one lives forever 2 części ale wiadomo lepiej remasterować gry co mają kilka lat. Nolf 1 i 2 powinien zrobić Nightdive :). 1 Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Chyba zaraz wleci doomik 2016 bo jest hajpik a dawno nie grałem Jeżeli na PC, to polecam z modem Keep the Dead - mega fajnie się walczy jak zwłoki nie znikają z aren. 1 Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia Możemy szykować dupy, bo Eternal dostało mocne narzędzia moderskie. Można tworzyć swoje poziomy z własną geometrią i własnymi teksturami, i własnymi zmianami w AI, i z nowymi przeciwnikami, i... Nie jesteśmy gotowi na to, co zrobią fani. To, co robią od 30-stu lat do dwójki jest chore. 3 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 9 sierpnia Opublikowano 9 sierpnia I teraz ta gra zasługuje na swój podtytuł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi