Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Mam nadzieję, że wpadnie jeszcze ten 64 przed Eternalem A wczoraj zobaczyłem, że wygrałem koszulkę na doom.com
Opublikowano 15 sierpnia 20195 l Wpis. Wygląda absolutnie beznadziejnie. Nie można zrobić po prostu rzeźni w stylu Quake?
Opublikowano 15 sierpnia 20195 l I tak dla singla to kupuje. Multi sprawdzę z ciekawości. Tak samo jak w Doom 2016.
Opublikowano 15 sierpnia 20195 l Jezu jak to nijako wygląda. :| W ogóle to mam wrażenie, że ten multik wygląda gorzej graficznie niż ten z poprzedniczki.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Sprawdzi się, wygląda intrygująco jako DODATEK do kampanii. Mogliby jednak zrobić po prostu survival coop - przeżyjcie jak najwięcej fal. Albo multi z 2016, ale z pickupami broni rozstawionymi na mapie itp.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Kombinują bo w multi z jedynki ludzie nie grali.Tutaj też nie będą, strasznie kiepsko to wygląda. Nie wiem w ogóle po co pchają na siłę ten multik, który jest tu zbędny. Ewentualnie mogli dać jakiś osoby tryb związany z coopem albo coś w stylu trybu zombie z CoD'a, ale jakieś pvp się tu ewidentnie nie sprawdza.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Ja pięknie 1 ogarniam za zero ... Ciekaw jestem tej serii a jako nowicjusz pewnie poczuję magię 93 roku.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l 3 godziny temu, wodny1988 napisał: Wiadomo co dokładnie ma być w Season Pass? Dodatki do singla.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Multi jakby robione na silniku quake 3 xd Nie wiem po co to zyje, w jedynce chociaz na papierze wygladalo spoko, a tutaj dead on arrival.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Dla mnie wygląda graficznie tak samo jak Quake Champions. Edytowane 17 sierpnia 20195 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Doom 3 robi wrażenie ale zostawię sobie pobranie na potem .... Cholera jedynka mnie wkręciła w 12 minut jestem w 3/4 gry...
Opublikowano 14 września 20195 l "Zamawiając grę w przedsprzedaży, otrzymasz pakiet Walcz i zabijaj, skórkę broni i mistrzowską Bazę kultysty." O co chodzi ? Ten pakiet to do singla czy multi ?
Opublikowano 14 września 20195 l Skórki to skórki. W Eternalu będzie można zmieniać skórki broni, co uważam za fajny pomysł - wolę grać strzelbą bardziej podobną do oryginału niż metaliczną. Jeśli chodzi o ten poziom, to będzie to bardziej hardkorowy remix jednego poziomu z kampanii. Ważniejszy wydaje się Season Pass. O ile dodatki do multi mają być całkowicie darmowe, to do singla nie. Zapowiedziano dwa DLC (nie wiem czy pojedyncze dwa poziomy, czy dwa zestawu kilku poziomów). Mamy się wcielić w inne postacie i zobaczyć kulisy najazdu demonów na Ziemię z innych perspektyw. Przy okazji się pochwalę - wygrałem konkurs na fanpage'u DOOM: Przygotowania na Eternal prawie kompletne. Zrobi się jeszcze platynę w DOOM-ie 3 na PS4 (bo na PS3 już siedzi) i mam komplet. No i czekanko na 64 na PS4, ale to chyba po Eternalu wyjdzie. Dodatkowo zamówiłem figureczkę. [/img] Edytowane 14 września 20195 l przez Nyu
Opublikowano 8 października 20195 l Gierka przesunięta na 2020 Edytowane 8 października 20195 l przez _Be_