Skocz do zawartości

Doom Eternal

Pupcio

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

o4jJjOj.png

Mam nadzieję, że wpadnie jeszcze ten 64 przed Eternalem :D A wczoraj zobaczyłem, że wygrałem koszulkę na doom.com :D

Opublikowano

Wpis. Wygląda absolutnie beznadziejnie. Nie można zrobić po prostu rzeźni w stylu Quake?

Opublikowano

Jezu jak to nijako wygląda. :| 

W ogóle to mam wrażenie, że ten multik wygląda gorzej graficznie niż ten z poprzedniczki. 

Opublikowano

Sprawdzi się, wygląda intrygująco jako DODATEK do kampanii. Mogliby jednak zrobić po prostu survival coop - przeżyjcie jak najwięcej fal. Albo multi z 2016, ale z pickupami broni rozstawionymi na mapie itp.

Opublikowano
Kombinują bo w multi z jedynki ludzie nie grali.
Tutaj też nie będą, strasznie kiepsko to wygląda. Nie wiem w ogóle po co pchają na siłę ten multik, który jest tu zbędny. Ewentualnie mogli dać jakiś osoby tryb związany z coopem albo coś w stylu trybu zombie z CoD'a, ale jakieś pvp się tu ewidentnie nie sprawdza.
Opublikowano
3 godziny temu, wodny1988 napisał:

Wiadomo co dokładnie ma być w Season Pass?

Dodatki do singla. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

"Zamawiając grę w przedsprzedaży, otrzymasz pakiet Walcz i zabijaj, skórkę broni i mistrzowską Bazę kultysty."

O co chodzi ? Ten pakiet to do singla czy multi ?

Opublikowano (edytowane)

Skórki to skórki. W Eternalu będzie można zmieniać skórki broni, co uważam za fajny pomysł - wolę grać strzelbą bardziej podobną do oryginału niż metaliczną. Jeśli chodzi o ten poziom, to będzie to bardziej hardkorowy remix jednego poziomu z kampanii. Ważniejszy wydaje się Season Pass. O ile dodatki do multi mają być całkowicie darmowe, to do singla nie. Zapowiedziano dwa DLC (nie wiem czy pojedyncze dwa poziomy, czy dwa zestawu kilku poziomów). Mamy się wcielić w inne postacie i zobaczyć kulisy najazdu demonów na Ziemię z innych perspektyw.

Przy okazji się pochwalę - wygrałem konkurs na fanpage'u DOOM:

WofPc0I.jpg

R0D5OQI.jpg

CgXX9li.jpg

Przygotowania na Eternal prawie kompletne. Zrobi się jeszcze platynę w DOOM-ie 3 na PS4 (bo na PS3 już siedzi) i mam komplet. No i czekanko na 64 na PS4, ale to chyba po Eternalu wyjdzie. Dodatkowo zamówiłem figureczkę.

mcf11107-doom-eternal-doom-slayer-classi[/img]

Edytowane przez Nyu
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Gierka przesunięta na 2020

Edytowane przez _Be_