Faka 3 991 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Ten 120 fps nie działa na hdmi 2.0? To nie lata w rozdzielczości 1440p 120 fps? Bo nie mam możliwości przełączenia na taką opcję. A, dobra, nieważne, to lata w 1800p 120 fps, to nie działa na hdmi 2.0. To pozostaje RT z 60 fps. Cytuj
messer88 6 476 Opublikowano 7 lipca 2021 Opublikowano 7 lipca 2021 Tak szczerze powiedziawszy to jak dla mnie ten apdejt taki nie za potrzebny biorąc pod uwagę jak gra już wyglądała i działała. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 (edytowane) Wybaczcie, nie chce mi się grzebać, te dodatki Ancient Gods to coś godnego uwagi? Nowe miejscówki do singla? Jakaś fajna fabuła? No i czy warto? Edytowane 8 lipca 2021 przez Absolem Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 No kurwa. Same nowe miejscówki, kilka małych nowych mechanik, historia jest standalone i całkowicie nowa. Czy warto.. Jak podstawkę lubisz to DLC już powinieneś mieć, a nie zadawać pytania retoryczne, wink, wink 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Czy oni coś grzebali z poziomami trudności? Strasznie łatwy mi się wydaje, a gram na tym "Dowal mi", taki typowy normal. Mam wrażenie, że wcześniej było trudniej, albo mi skillsy tak podskoczyły, że każda walka na arenie to ziewanie i drapanie się po główce. Cytuj
messer88 6 476 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Wydaje Ci się bo już wiesz o co chodzi Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Ten RT całkiem fajnie w tej gierce zrobiony ale wolę sztywniutkie 120 klatek w 1440P. Cudnie wrócić do gierki po roku przerwy gram na ultraprzemoc i myślałem ,że będzie gorzej, pograłem z godzinkę i ani razu nie padłem no ale jazda pewnie zacznie się później. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 8 lipca 2021 Opublikowano 8 lipca 2021 Teraz na PC a pierwsze przejście na PS4. Teraz była fajna promka na DLC do Eternala na steam to stwierdziłem ,że przejdę jeszcze raz kampanię i ogram oba dodatki. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 9 lipca 2021 Opublikowano 9 lipca 2021 15 godzin temu, messer88 napisał: Wydaje Ci się bo już wiesz o co chodzi Nie wydaje mu się, bo gra od premiery jest non stop "balansowana", czy jak kto woli nerfiona. Pojawiło się sporo głosów sprzeciwu, więc Nightmare w większości jest taki sam. Dla głodnych wrażeń są jeszcze dwa zajebiście trudne master levele, które kompletnie zmieniają poziomy, na których są oparte. A oba Ancient Gods są lepsze niż podstawka. 6 po prostu przezajebistych i oszlifowanych map, gdzie od samego początku jest co robić, a nie zbieranie złomu i uczenie się gry. Cytuj
messer88 6 476 Opublikowano 9 lipca 2021 Opublikowano 9 lipca 2021 Na ps4 grałem nightmare i było spoko ale i wymagająco, na xsx bałem się trochę nowego pada to wybrałem normal jak ciota i zaraz musiałem zmieniać bo było za łatwo. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 lipca 2021 Opublikowano 9 lipca 2021 Skoro dodatki takie zajebiste, to będę musiał wziąć tego year pass. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 lipca 2021 Opublikowano 9 lipca 2021 Oba dodatki są w Year 1 Pass? Sklep MS jest przeokrutnie beznadziejny. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 9 lipca 2021 Opublikowano 9 lipca 2021 (edytowane) Na steam było kilka opcji, deluxe edition z podstawką i dwoma DLC albo jakiś pass z dwoma DLC w tej samej cenie co deluxe (120 zł). Na xboxie może jest podobnie. Edytowane 9 lipca 2021 przez Ukukuki Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 lipca 2021 Opublikowano 9 lipca 2021 No, wchodzą w skład year 1 pass te dodatki, także można brać spokojnie. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 lipca 2021 Opublikowano 9 lipca 2021 Ta gra robi się wyjekurwabista po zdobyciu tygla, o panie, jak to rozpierdala wsio No nie sądziłem, że ten Eternal aż tak milion razy przebije tego Doom 2016. No, kurwa, pokłony dla id tech. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 13 lipca 2021 Opublikowano 13 lipca 2021 Gram teraz w Doom 2016 (drugi raz, pierwszy raz przeszedłem na ps4), no i widzę różnicę w gameplayu. Tak pierwsza część miała podwaliny pod Eternala, która zrobiła z niej czystą i szybką nastawioną na akcję strzelankę, gdzie w jedynce, to jest takie chodzonko i eksplorowanko, strzelanie na spokojnie. Baa, nawet nie pamiętam, że w tym 2016 było kucanko pod guzikiem O/B, gdzie w Eternalu za to odpowiada dash. Ogólnie gunplay nadal jest dobry, tak samo rozwalanie z piąchy niemilców. Cytuj
emwusc 95 Opublikowano 13 lipca 2021 Opublikowano 13 lipca 2021 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2021 przez emwusc 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 Ten slayer gate w ostatnim levelu Ancient Gods Part 1 jest tak dopierdolony że masakra. Czytałem że na początku był łatwy, ale potem go znacznie utrudnili. Na start masz 3 Archville, potem 2 Maykry + 2 Doom Hunter jednocześnie, a na koniec nawiedzony Marauder (okazał się łatwiejszy niż myślałem). Jak nie znasz wszystkich mechanik to na Nightmare giniesz w 3 sekundy. Wszystko co się dzieje w tym DLC + podstawce to spacerek przy tym Slayer gate ale się udało drugiego wieczoru przejść, ale czytałem że niektórzy całymi dniami próbują i nic Jakby kto nie wiedział co się tam dzieje to wideo poniżej Ale po przejściu tego miałem taką satysfakcję jak nigdy w FPSie, Eternal to jest bóg fpsów 3 Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 Archville to trzeba kroić na dzień dobry, inaczej będzie masakra. Ile razy to biegałem, szukałem go i khurwowałem, gdzie on jest, bo tylko dokłada roboty non stop Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 Najgorszy typo, przywołuje te wszystkie moby jak pojebany, ja tam od razu go mieczem siekałem, bo nie miałem ochoty się jebać z innymi broniami. Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 No to się zdziwisz w TAG2 jak Ci zabiorą mieczyk Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 XD? Co, chcesz mi powiedzieć, że w drugim dodatku nie masz miecza? To nieźle, w sumie nagibam się jak pojebany po mefedronie z tymi mobami. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Bzduras napisał: No to się zdziwisz w TAG2 jak Ci zabiorą mieczyk TAG2 to najłatwiejszy punkt Eternala ogólnie. Nic trudnego tam nie ma, dodatkowo jest młot, który jest mega OP. TAG1 jest najtrudniejszy, bo nie ma żadnej suepr broni (oprócz BFG/Unmaker), no i ogólnie jest najtrudniejszy. Chociaż to kaszka przy master levelach. 4 godziny temu, MaZZeo napisał: Ten slayer gate w ostatnim levelu Ancient Gods Part 1 jest tak dopierdolony że masakra. Czytałem że na początku był łatwy, ale potem go znacznie utrudnili. Na start masz 3 Archville, potem 2 Maykry + 2 Doom Hunter jednocześnie, a na koniec nawiedzony Marauder (okazał się łatwiejszy niż myślałem). Ten Slayer Gate najpierw był łatwy, potem trudny, potem łatwiejszy (taki jak opisałeś). W najtrudniejszej wersji po 3 Archach były 3 Maykre i 2 DOOM Huntery, a po nich Spirited Marauder, po którym wlatywał kolejny Marauder i trzeba było szybko Spirit zbić. Teraz nawet samego Spirita się szybciej zbija, nie wspominając o ogólnym ułatwieniu areny. Edytowane 17 lipca 2021 przez Nyu Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 lipca 2021 Opublikowano 17 lipca 2021 O to jeszcze lepiej, myśle ze najbardziej wkurwiaja maykry ze swoim spowolnieniem. a miecz to nie ma w obu DLC, w drugim jest młotek. Zacząłem właśnie TAG2 i jest rzeczywiście łatwiej, ale to nie zasługa młotka IMO. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi