Opublikowano 27 maja 202427 maj 1 minutę temu, Daffy napisał(a): Jedyna seria singlowych fpsów AAA, która trzyma poziom i powinna tylko ona na dobrą sprawę wychodzić No, szkoda wolfa bo TNO i TOB były wyjebane, ale colossus i to gówno z córkami to jakaś pomyłka.
Opublikowano 27 maja 202427 maj Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Half Life 3 jeszcze powinien wyjść. Valve wystarczy steam i grzebanie nad online hero shooter, gdzie boom na ten gatunek minął 10 lat temu
Opublikowano 27 maja 202427 maj Teraz, XM. napisał(a): No, szkoda wolfa bo TNO i TOB były wyjebane, ale colossus i to gówno z córkami to jakaś pomyłka. W to z córkami nie grałem, ale co było złego w Collosus?
Opublikowano 27 maja 202427 maj Teraz, XM. napisał(a): No, szkoda wolfa bo TNO i TOB były wyjebane, ale colossus i to gówno z córkami to jakaś pomyłka. Colossus to dramat, nie umiałem wytrzymać do końca, gdzie TNO skończyłem w parę wieczorów
Opublikowano 27 maja 202427 maj 1 minutę temu, Daffy napisał(a): Colossus to dramat, nie umiałem wytrzymać do końca, gdzie TNO skończyłem w parę wieczorów Sam gameplay był dla mnie ok, ale z tego co pamietam nie było bossów i to był regres pod tym względem.
Opublikowano 27 maja 202427 maj Lokacje, brak tego tempa akcji, niepotrzebny hub łódź podwodna, zbyt duży nacisk na pseudo skradanie, brak ciekawych/zaskakujących misji, wspomniane Boss fighty itd
Opublikowano 27 maja 202427 maj 15 minut temu, XM. napisał(a): Fajnie byłoby jakby rozgrywkę jeszcze podkręcili i była szybsza. Tak nie będzie. Prawdopodobnie. Potwierdził to Hugo Martin, pisałem wcześniej. Wolf New Order był fajny, Old Blood był ok, do dwójki bardzo ambiwalentne odczucia, ale nie skończyłem, a ten coopowy to średniak dla dwóch graczy. Imo zjebali serię.
Opublikowano 27 maja 202427 maj Autor Chyba zaraz wleci doomik 2016 bo jest hajpik a dawno nie grałem
Opublikowano 27 maja 202427 maj ETERNALa im będzie ciężko przebić. FPS doskonały. Żeby to trzymało ten poziom, a fakt że teraz są pod M$ co potrafi zniszczyć wszystko czego się dotknie może powodować obawy o jakość gry. A Old Blood zajebisty, bardziej RtCW klimatem zajeżdżał. No i właśnie w erze remake to RtCW powinni odjebać pięknie, daje 3 bomby. Tak samo poproszę MoH z psx, i MoH AA z dodatkiem. No może jeszcze No one lives forever 2 części ale wiadomo lepiej remasterować gry co mają kilka lat.
Opublikowano 27 maja 202427 maj Teraz, messer88 napisał(a): ETERNALa im będzie ciężko przebić. FPS doskonały. Żeby to trzymało ten poziom, a fakt że teraz są pod M$ co potrafi zniszczyć wszystko czego się dotknie może powodować obawy o jakość gry. A Old Blood zajebisty, bardziej RtCW klimatem zajeżdżał. No i właśnie w erze remake to RtCW powinni odjebać pięknie, daje 3 bomby. Tak samo poproszę MoH z psx, i MoH AA z dodatkiem. No może jeszcze No one lives forever 2 części ale wiadomo lepiej remasterować gry co mają kilka lat. Nolf 1 i 2 powinien zrobić Nightdive :).
Opublikowano 27 maja 202427 maj Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Chyba zaraz wleci doomik 2016 bo jest hajpik a dawno nie grałem Jeżeli na PC, to polecam z modem Keep the Dead - mega fajnie się walczy jak zwłoki nie znikają z aren.
Opublikowano 9 sierpnia 20249 sie Możemy szykować dupy, bo Eternal dostało mocne narzędzia moderskie. Można tworzyć swoje poziomy z własną geometrią i własnymi teksturami, i własnymi zmianami w AI, i z nowymi przeciwnikami, i... Nie jesteśmy gotowi na to, co zrobią fani. To, co robią od 30-stu lat do dwójki jest chore.