Skocz do zawartości

Wolfenstein: Youngblood

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo mi się podoba. Tylko ciekawe jak bedzie z balansem bo New Colossus miał ten problem, że niby otwarta strzelanka ale ginęlo się w chuy gęsto, tutaj wyglada jakby otwarte podejście było dużo bardziej premiowane niż jakieś skradanie się (co jest logiczne bo skradanie się w co-opie nie brzmi jakoś dobrze) ale jak znów bedzie tak, że można w ułamku sekundy stracić połowe życia bez żadnego sensownego indicatora (brakuje mi tutaj polskiego słowa na to, chodzi mi o to jak gra komunikuje odbieranie obrażeń przez gracza) to być może nie będzie to takie fajne i wyglądające na mindless fun jak na trailerze.

Opublikowano

No już, już. Chłop ma swój swiat i musi wszystkim zakomunikować co o tym sądzi, jego sprawa chociaz robi się to już nudne i nachalne. 

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Plugawy napisał:

Jeszcze się okaże, że gameplay będzie lepszy niż Wolfie 2.

Oto nietrudno będzie.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Bez przesady. Gameplayowo Wolf 2 to jeden z lepszych FPSow generacji. Wszystko w stosunku do jedynki poprawione, miłosny feeling strzelania i poruszania sie. 

To nie tutaj The New Collosus kulał.

A w The Youngblood nie trzeba sie o gameplay obawiać. To nie zawiedzie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja pewnie dzisiaj zamówię.

O gunplay się nie martwię, lokacje powinny być mocną stroną (tym bardziej, że Arkane pomagało w tym aspekcie), fabuła znośna. Za te 120 zł nie ma się co zastanawiać, jeśli lubiło się poprzednie części.

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

Dostałem od swojego zespołu z pracy w prezencie na urodziny Youngblood, ale z racji, że w weekend Audioriver to od poniedziałku ruszam z Wrednym z kampanią w coopie. Damy znać jak to się sprawdza :)

Opublikowano

120zł? Kuźwa, może mimo chęci Wojtka do dzielenia się z bliźnim jednak zaopatrzę się w swoją kopię?
Muszę obczaić recki, bo mimo że The New Colossus oceniam dobrze, to jednak po praktycznie idealnym The New Order, poszło to w stronę, która dość mocno mnie zawiodła.
Jestem ciekaw jak z proporcjami w YoungBlood - liczę na więcej akcji/niewymuszonej eksploracji, a mniej pyerdololo, wybijania z rytmu, sekcji łażonych po jakimś zyebanym HUBie i smęcenia głównego protagonisty nad swym beznadziejnym losem.

• Lubię! 2