Opublikowano 11 czerwca 20186 l to chyba ich pierwszy poważniejszy samodzielny projekt. Pewnie będą pracować przy nadzorze autorskim i wsparciu Rare (trochę już ze sobą współpracowali wcześniej) Edytowane 11 czerwca 20186 l przez oni
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Autor https://www.dlalastudios.com/our-games/ Nic znanego, natomiast w zakładce "Client Games" można przeczytać, że wspomagali Rare w pracach nad Sea of Thieves.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Mam spore obawy, że nie wyrobią się na 2019 r. bo studio liczy obecnie jedynie 13 osób, a takie rysowane 2.5D jest bardzo czasochłonne. Po cichu liczę, że będzie to poziom Cuphead czy pierwszego Ori i da to początek świetnego IP w klasie AA, a MS ostatecznie ich przejmie co pozwoli zabezpieczyć dalszy rozwój. Z drugiej strony fakt, że takie małe studio założone w 2012 r. już pracowało wcześniej z Rare świadczy o jakimś potencjale. Dobrze, że jak wynika z ich strony, szukają kolejnych 5 osób do pracy nad BT. Nienawidzę takich zapowiedzi. Edytowane 13 czerwca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 15 osób? Jak to yeti pisał przy hellbade Fajnie że żaby wracają, mam nadzieje że poziom trudności będzie ma podobnym poziomie do serii.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Style graficzny jest spoko, ale mam wrażenie że jakoś sztywno jest to animowane
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Jak lubię beat em upy tak ten póki co wyglada strasznie drewnianie, dobrze ze będzie w GP na premierę
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Animacja do poprawy i może być z tego fajna gierka do kanapowego grania - tych nigdy za wiele.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l gierka w sam raz do game passa. Z chęcią sprawdze bo obok DOuble Dragon to jedna z ulubionych moich gierek z pegasusa
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l No nie wygląda to najlepiej. Może niech sobie MS lepiej odpuści dojenie starych marek.
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Wygląda tragicznie. Styl graficzny mi w ogóle nie podchodzi, ale gorsze jest to ślamazarne tempo. Mam nadzieję, że ci dziennikarze nie byli w stanie znaleźć przycisku odpowiedzialnego za bieganie, bo jak tak się zawsze poruszają postacie to R.I.P
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: No nie wygląda to najlepiej. Może niech sobie MS lepiej odpuści dojenie starych marek. KI wyszedł super a żaby mają kiepski styl graficzny i są ku.ewsko wooolne
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 2 minuty temu, Daddy napisał: KI wyszedł super a żaby mają kiepski styl graficzny i są ku.ewsko wooolne MS nie jest raczej w pozycji, by wydawać takie potworki. Trochę rozczarowanie, bo po indyczynie pokroju Cuphead i Ori dostajemy takie gó,wno.