Opublikowano 21 sierpnia 20195 l styl graficzny jest w porządku gra wygląda jakby była żywcem wyciągnięta ze współczesnej kreskówki. Rozczarowani mogą być ci którzy oczekiwali kontynuacji starego stylu, ale zapominają chyba że tak jak dzisiejsze ropuchy, on też był inspirowany starymi kreskówkami w stylu motomyszy z marsa vs dzisiejszy styl co do samej gry, nie czepiałbym się prędkości chodzenia bo to raczej standardowe tempo poruszania się postaci w grach beat'em up, ale cały czas gryzie w oczy płynność calej rozgrywki, animacje są jakby pourywane i brakuje im płynności przez co trudno się to nawet ogląda
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Wygląda bardzo spoko, a fakt że wlatuje od razu do GP tylko cieszy i sprawdzi się za "darmoszke". Btw. Motomyszy <3
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Tragiczny jest ten styl graficzny, dopiero zobaczyłem jak to wygląda. Chyba wzieli grafików z cartoon network.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Chyba pierwsza gra od MS ktorej nawet nie sciagne w ramach GP. Wyglada tragicznie.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l no macie w game pass pakiet gier rare i lepiej tam odpalić stare battletoads niż to
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Niech podkręcą tempo rozgrywki i chwilę spędzę z tym tytułem. Chociaż - jak ktoś już zauważył - Streets of Rage 4 na ten moment wygląda lepiej, a to nie jest dobry znak dla żab. Edytowane 22 sierpnia 20195 l przez Bzduras
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Nigdy nie byłem fanem żab, w starych czasach wolałem beat em upy z automatów, a nie battletoads grafika mi nie przeszkadza imo jest całkiem okej bardziej boli jakie to jest flegmatyczne
Opublikowano 12 listopada 20195 l https://open.spotify.com/album/1CSzu0z26h41ZXyJMJT3kh całkiem spoko
Opublikowano 31 lipca 20204 l Jakoś nie bardzo pasuje mi taka kreska i styl graficzny ropuch. Wolę jednak stare dobre Toadsy oraz Battletoads Double Dragon z nesa i snesa, te stare mordobitki miały w sobie jakiś klimat, artyzm. A na tym trailerze widać że nayebane wszystkiego bez ładu i składu.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Klasycznych beat'em upów nigdy za wiele, po Streets of Rage 4 chetnie obiję parę ryjców żabią łapą.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Pamiętam że jedynka zjadała większość casuali na śniadanie już w etapie ze skuterami. A potem było jeszcze trudniej. Były też skróty pozwalajace przeskakiwać dwa etapy do przodu ale niektóre były dość dobrze poukrywane. Najbardziej pociłem się w wyścigu ze szczurem do bomby i wspinając na finałową wieżę Obok nowych żab mogli by jeszcze zrobić rimejka tych starych jakie wszyscy pamiętamy z Pegasusa.
Opublikowano 31 lipca 20204 l 34 minuty temu, sprite napisał: Ciekawe czy zachowali poziom trudności z pierwowzoru. Oby nie, bo chciałbym dać radę skończyć xd
Opublikowano 31 lipca 20204 l Super info z tą datą, bo spodziewałem się premiery przy starcie nowej generacji, a teraz akurat zabije się choć trochę czasu w oczekiwaniu na Mafię.
Opublikowano 1 sierpnia 20204 l Sama kreska postaci ciągle mi nie pasuje a reszta zapowiada się jak lepszy SOR4 ale będzie grane w co-op oby poziom trudności dostarczył jak na NESie.
Opublikowano 2 sierpnia 20204 l Wygląda średnio, ale chętnie spróbuję. Mogę się też pochwalić, że przeszedłem tę grę na pegasusa bez cheatów.
Opublikowano 4 sierpnia 20204 l Przez gamepassową appkę nie wyszukuje, a na xboxowej jak wejdę kartę z grą to mi się apka wysypuje XD
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Największa bolączka zeszłorocznej prezentacji czyli dynamika gry dostała ładnego kopa.