Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 1 minutę temu, Rozi napisał: A to nie jest dobry beat'em up? Grałeś? Ukończyłeś? Kupiłem na PS4, grałem, nie ukończyłem. Nie spodobała mi się ta gra w ogóle, pomimo artstyle'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 XD No tak, spodziewałem się tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 Jest w gempasie, ale gówniany artstyle odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 2 minuty temu, XM. napisał: No akurat tu ma rację - gra ma wiele bolączek Ale w takiej beat'em upowej biedzie jest bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 3 minuty temu, Rozi napisał: XD No tak, spodziewałem się tego. no ale o (pipi) ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 (edytowane) 20 minut temu, Rozi napisał: Ale w takiej beat'em upowej biedzie jest bardzo spoko. to podobnie jak Battletoads, uprzedzając pytania, tak grałem w Mother Russia Bleeds dobra recenzja, mogę się podpisać Edytowane 1 września 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Nemesis napisał: I tak dobrze, że znajdują się jeszcze chętni twórcy aby wskrzeszać takie gatunki. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w dobrego beat'em upa. Ale oryginalne Battletoadsy to nigdy nie był beat'em up. Te też nie są. Battletoads Arcade było. Nowe żaby maja fajne sekcje zrwcznosciowe ale te chodzone to jest szajs. Edytowane 1 września 2020 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 667 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 (edytowane) No raczej miały sporo z beatem upa. Idziesz w prawo i się bijesz, do tego ładujesz kombosy, podnoszenie broni. Ale faktem jest, że miała też dużo lelementów platformowych. Nowa część z tego co widzę, wygląda na zarzygane gó.wno, całe szczęście, że nie będę miał okazji skosztować. A i tak Mother Russia Bleeds to dobra chodzona bijatyka. Artstyle może drażnic, trochę Franko przypomina, zawsze to lepsze niż grafa a la flash. Edytowane 1 września 2020 przez Plugawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 (edytowane) Sraliście, a nie graliście w oryginalne battletoadsy. Ten dzban XM grał tylko w battletoads vs double dragon i pisze o beat em upie xD Proszę sobie przeskipowac i zobaczyć jak wyglądała ta gra Edytowane 1 września 2020 przez 20inchDT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 6 minut temu, 20inchDT napisał: Sraliście, a nie graliście w oryginalne battletoadsy. Ten dzban XM grał tylko w battletoads vs double dragon i pisze o beat em upie xD Proszę sobie przeskipowac i zobaczyć jak wyglądała ta gra Poszedł raporcik za obraze, i to twoj juz nie pierwszy raz w moja stronę. Niestety, ale oczywsicie nie masz racji, jak zawsze z reszta, widać że czytanie postów jest Ci obce i jedyne co Ci dobrze wychodzi to machanie swoim flakiem w cw przed kolegami z drużyny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 RAPORT za obrazę zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: no ale o (pipi) ci chodzi? to proste - jeśli nie ukończyłes, to nie masz prawa krytykować c'mon, z tym gościem się nie wchodzi w dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 (edytowane) a to jak już mamy jechać po bandzie to zapodam klasyk Battletoads? Cytat nie daje spokoju, co ? No ale coz, po tym poznaje się gry wybitne. Edytowane 1 września 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 Ale się syf zrobił, obrażanie innych użytkowników, straszenie raportowaniem, wypominanie przejścia jakiś innych gierek, a wszystko to z powodu jakieś gierki 7/10 o ropuchach w gamepassie Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 4 godziny temu, 20inchDT napisał: Sraliście, a nie graliście w oryginalne battletoadsy. Ten dzban XM grał tylko w battletoads vs double dragon i pisze o beat em upie xD Proszę sobie przeskipowac i zobaczyć jak wyglądała ta gra No fajnie, ale Battletoads vs. Double Dragon to nie tylko najlepsze Battletoadsy oraz najlepsze Double Dragon, ale i najlepsza gra na NESa w ogole, wiec smialo mogl sie spodziewac kontynuacji w tym kierunku, a nie w kierunku gownianych Battletoadsow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 667 Opublikowano 1 września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 września 2020 Mozna bylo jeszcze dac kopa w ten wystajacy leb a nie go wbijac do konca xD Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Jimmy i Billy brali baby za kudly i walili po cycach (nie moglem znalezc gifa). Co za czasy! Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 18 godzin temu, Rozi napisał: Mother Russia Bleeds, Streets of Rage 4? River City Girls 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 6 września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 września 2020 Archon kogucik chwali Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 W dniu 1.09.2020 o 22:05, Dave Czezky napisał: No fajnie, ale Battletoads vs. Double Dragon to nie tylko najlepsze Battletoadsy oraz najlepsze Double Dragon, ale i najlepsza gra na NESa w ogole, wiec smialo mogl sie spodziewac kontynuacji w tym kierunku, a nie w kierunku gownianych Battletoadsow. No co Ty, najlepsze Żaby to te hardcorowe, skuter, węże, tunel, czy wieża na końcu, każdy level był inny. I to był rasowy platformer z możliwością dania komuś w ryj, a nie beat em up. Chyba najtrudniejsza gra jaką ukończyłem, dobrze że wtedy nie było licznika czasu spędzonego przy grze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Ponad milion graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 października 2020 Zitz na 3 miejscu?! Najlepiej wyglądający ropuch Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2022 (edytowane) Po TMNT odpaliłem BT i zaczyna mi się podobać, nawet ten styl graficzny. Jest dość sporo rzeczy do ogarnięcia i jak człowiek zaczyna zwracać uwagę na to co robi, to pojawia się fun. Edytowane 10 sierpnia 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2022 Ja muszę w końcu zagrac, ale ciągle coś innego wpada w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 23 godziny temu, 20inchDT napisał: Ja muszę w końcu zagrac, ale ciągle coś innego wpada w ręce. To jest gra idealna na krótkie sesje w przerwach od innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi