Frantik 2 570 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) PlatinumGames i Square Enix PS4, PC 2019 Edytowane 11 czerwca 2018 przez Frantik Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 mam takie dziwne przeczucie ze ten tytul ma cos wspolnego z granblue fantasy link project. Platinum dalo jakis czas temu krotka prezentacje tej gry a potem cisza. Dziwne by bylo jakby teraz na e3 nic nie pokazali. W babylons fall te arty przewijajace sie w tle bardzo pasuja mi do concept artu Granblue. Moze sie myle, ale mysle ze to moze byc to... Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Widzę, że Platinum wraca do robienia 10 gier naraz Granblue, Babylon's Fall, pewnie coś dla Nintendo i chyba jeszcze Lost Order było. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Coś dla Nintendo na pewno, bo przecież robią Bayonetta 3 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Na samym koncu trailera mamy przed zamczyskiem 4 postacie. Wg mnie bedzie to jakis rpg gdzie kierujemy druzyna, a nie slasher. Granblue ma czteroosobowe druzyny. Kierujemy kapitanem a reszta steruje si Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Granblue nie jest robiony tylko przez Platinum, Cygames ma też swoich developerów przy tym. Ta gra nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek projektem od Cygames :V Możliwe, że to gra, o której wspominał Inaba na Bitsummit: Cytat Kamiya-san is currently working on Bayonetta 3, and he’s very excited to give more information about it in the future. Inaba-san explained that there is a bunch of very interesting games the studio is working on, but one of them is an unannounced title that is probably going to be something new and innovative that people have never seen before, and it’ll “turn the action genre on its head.” It’s a top-secret game that a lot of people at PlatinumGames don’t even know about. https://www.dualshockers.com/platinumgames-top-secret-action-game/ Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 Za dużo świecidełek jak na moje Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 wygląda trochę jakby ekipa z TMNT to robiła Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 Jakiś taki znajomy system walki i bohater jakby wyjęty z DMC. Lokacje też mnie jakoś nie przekonują. Nie wygląda to narazie jak dla mnie zachęcająco. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 O Matko jakie to nijakie xd 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 Przypomniało mi się scalebound, tam też miało się grać we 4 ;p Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Tyle lat dłubać przy grze i wydać takie niedorobione gówno. Platynowi to strasznie nierówne studio, potrafia wydac dobrego Niera czy Astral chain, a potem takie cos. Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 9 godzin temu, Shen napisał: Tyle lat dłubać przy grze i wydać takie niedorobione gówno. Platynowi to strasznie nierówne studio, potrafia wydac dobrego Niera czy Astral chain, a potem takie cos. W Automacie PG odpowiadało głównie za system walki czyli w sumie widowiskowy acz niezbyt rozbudowany jej fragment. Szczyt formy Platynowych przypada na generację szóstą, obecnie - druga liga japońskich developerów, obok SE. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi