Wredny 9 708 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 No to ch#j, nie mam koncepcji. Dobrze, że developer miał i konsekwentnie ją realizował Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Wredny napisał: Wersja pudełkowa jest? Bo cyfry nie tknę, ale wrzucić coś takiego do Zakupów growych... Chyba tylko limitka i w sprzedaży tylko do 15 listopada edit: dopiero teraz doczytałem że to cyfrowa edycja limitowana xD więc pudła pewnie nie ma Edytowane 9 listopada 2018 przez Ryo-San Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 wiadomo cos czy kiedys doczekamy sie wersji na xboxa? Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 14 listopada 2018 Opublikowano 14 listopada 2018 W dniu 8.11.2018 o 23:51, Luqat napisał: Druga część nie będzie miała grafiki i będzie nosiła tytuł The Shadowy Man i będzie o niewidomym, a w dlc jaskra i zez. To dopiero będzie wczuwka i klimat takie granie na słuch. To już było. Kenji Eno to był geniusz. Bardzo byłem zainteresowany tym Quiet Man, aż w końcu zobaczyłem na PS Store trailerek. Live action - wszystko git. Potem pokazali gameplay. Masakra... Jak można takiego bazyla wypuścić będąc firmą taką jak SE. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi