Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 973
  • Wyświetleń 137,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SunaGuidesPL
    SunaGuidesPL

Udało mi się pokonać wszystkich boss(ów) w Nioh 2 bez obrażeń (poza dwoma z Bety - zrobiłem zresztą do nich poradniki i trochę bez sensu to powtarzać), bez Gnuśności, bez umiejętności Yokai czy bez wz

• Skończyłem grę. Ostatnie 2 misje po prostu za(pipi)iste ( )   Widoki to jedno w jednej z tych misji ale wyzwanie i powrót starych znajomych perfect. Ja nie mam nic do recyklingu jeżel

• Jest gameplay, wygląda jak dodatek do jedynki, ale i tak zapewne będzie grane.   

Opublikowano
  • Autor

Pierwsza część to jedna z moich ulubionych gier na PS4. Dodadzą większe zróżnicowanie przeciwników jak i aren zmagań i będzie jeszcze większy sztos. :diablo:

Opublikowano

Sylvanku ja jeszcze musze nadrobic jedynke. :D jak lubuje Japonie, to dostaje w morde. Nioh 2, Sekiro i Ghost of Tsushima :banderas: cudowne czasy. 

Opublikowano
  • Autor

Nadrabiaj zatem, ponieważ grywalnościowo to 10/10.  Wracając do kontynuacji, to mam ogromna nadzieję, że premiera będzie datowana na 2019r.

Opublikowano

Nioh 2  : banderas: jedyny soulslike jakiego trawie

Opublikowano

Mocno się boję. 1 ograna dwukrotnie w tym wszystkie dlc. Pomimo powtarzalności przeciwników kocham tą gierkę.

Ale coś za szybko zapowiedź, żeby było dużo nowości a nie już odcinanie kuponów i 3 nowych przeciwników na cała grę.

Opublikowano

Bardzo dobra wiadomość..więcej Nioh= lepiej dla branży.

Opublikowano

Ogolnie nie dla mnie gry pokroju DS, ale Nioh byl idealnie wywarzony pod tym wzgledem. Dynamiczny, fajny setting, mechanika, odpowiednio ustawione checkpointy. Jedyne czego bym sie czepil to powtarzajacy sie bossowie i przeciwnicy w pozniejszych etapach, przez co odposcilem dalsza gre. Mam nadzieje, ze w kolejnej czesci bedzie zachowana roznorodnosc od poczatku do samego konca, bez zbednych zapychaczy.

Opublikowano

I oby znowu nie robili tego 5 lat, czy tam ile jedynka powstawała :)

Opublikowano

A to nie bylo na pokazie premiera 2019 ?

Opublikowano

Nic nie było pokazane, ani data ani platformy. 

Opublikowano

Jak nie dali platform to chyba można z góry założyć że multiplatforma 

Opublikowano

Nawaliło tych gierek z samurajami.

Jedynka fajna, ma swoje grzeszki no ale dalej solidny tytuł. Większa różnorodność w dwójce i jest brane na premierę, z tym że nie u czezkiego bo drogo.

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie bedzie takiej powtarzalnosci lokacji i przeciwnikow jak w pierwszej czesci. Fajnie by bylo jakby postawili na otwarty swiat zamiast misje.

Opublikowano

Misje super, otwarte mapy zostawmy From Software.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
27 minut temu, Pupcio napisał:

Jak nie dali platform to chyba można z góry założyć że multiplatforma 

No na steama myślę, że wyjdzie. 

Opublikowano

Tym bardziej, że jedynka ponoć całkiem dobrze się na Steamie sprzedała. Tylko niech tym razem trochę bardziej przyłożą się do portu. Czegoś, co by tak często crashowało i na różne sposoby się wysypywało, dawno nie widziałem. Może mam pecha i akurat z moją konfiguracją Nioszek się wybitnie nie lubi? :dunno:

Opublikowano

Na PS4 chodzil jak zloto przeciez

Opublikowano

Tylko na Pro w sumie. 

Opublikowano

Tworzenie postaci...