Opublikowano 11 września 20195 l W dniu 26.08.2019 o 13:29, estel napisał: Wiadomo czy w Yokai będziemy się zmieniać tylko na chwilę i z predefiniowanym wachlarzem ciosów (coś jak Living Weapon z 1) czy będzie to pełnoprawna osobna forma? W becie było to tylko na chwile, chyba był jakiś pasek, który topniał. Trailer z TGSu, premiera na początku przyszłego roku. Edytowane 11 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 12 września 20195 l Wygląda bardzo fajnie choć miałem nadzieję, że graficznie nie będzie tak mrocznie jak w jedynce.
Opublikowano 12 września 20195 l Muszę wrócić do jedynki, bo olałem w połowie gry. Irytowało mnie w tej grze pełno loot śmieci i bałagan.
Opublikowano 12 września 20195 l Mozesz w opcjach ustawic filtrowanie, ze np. lootu ponizej jakiegos konkretne poziomu rzadkosci nie mozesz nawet podniesc. Edit: chyba da sie tez zrobic tak, zeby w ogole nie widziec lootu ponizej jakiegos poziomu rzadkosci. Edytowane 12 września 20195 l przez estel
Opublikowano 12 września 20195 l No to jest ciekawa opcja bo w drugiej części gry lootu dużo można olać ewentualnie sprzedać lub złożyć w ofierze.
Opublikowano 12 września 20195 l Przecież nawet chyba nie musimy zbierać lootu o ile dobrze pamiętam. Dodatki i sp do jedynki są teraz w promo z okazji TGS.
Opublikowano 12 października 20195 l W dniu 15.09.2019 o 09:28, Draugnim napisał: Nioh 2 Open Beta starting November 1 to 10, available at PS Store. Tylko dla ps+?
Opublikowano 30 października 20195 l Tej, od 1 listopada do 10 będą otwarte beta testy na PS4 jakby co. Edytowane 30 października 20195 l przez Faka
Opublikowano 31 października 20195 l No i jeszcze 1 w plusie na listopad.Ktos tam jednak mysli.Pamietam jak mi sie dretwo w bete 1 grało(akurat soulsy katowalem i te uniki z nioh mi nie pasowaly)A później cyk platynka w pełniaku.Byle tylko zlikwidowali ten recykling bossow i bedzie miodzio.Mysle ze po tym jak zarobili na 1 to teraz juz bedzie sztos trple AAA czego sobie i wam życzę. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 listopada 20195 l Jakby co, to Open Beta już dostępna - 12,5 GB do pobrania. EDIT: Pograłem godzinę: Polecam zagrać, jest inna lokacja niż z poprzedniej bety. Dla fanów jedynki bezapelacyjnie DAY ONE BUY Edytowane 1 listopada 20195 l przez Sobies
Opublikowano 1 listopada 20195 l Właśnie ściągam, fajnie że dodali inna lokalizację, bo byłem pewien, że będzie to samo co w alphie.
Opublikowano 1 listopada 20195 l O cie hói, trudna ta beta. Widzę że z jedynką będę miał problemy jak pojawi się w Plusie. Kojarzę jakiś temat postaw, ale w becie nic o tym nie tłumaczą. Trza będzie poczytać. Walka jest strasznie trudna w porównaniu do Soulsów.
Opublikowano 1 listopada 20195 l W niohu beta miała wyśrubowany poziom trudności a w pełniaku już się szło jak przecinak.
Opublikowano 1 listopada 20195 l 3 minuty temu, Orzeszek napisał: W niohu beta miała wyśrubowany poziom trudności a w pełniaku już się szło jak przecinak. Alpha była jeszcze gorsza, dla mnie wtedy to było jak zderzenie z tirem Na pewno ogram, ale najpierw muszę jeszcze iść na final bossa w Sekiro i się trochę cykam i ciągle to odkładam.
Opublikowano 1 listopada 20195 l Jakieś szybkie rady? Odpalam zaraz znowu. Ta stamina jest najgorsza.
Opublikowano 1 listopada 20195 l 5 minut temu, Figaro napisał: Jakieś szybkie rady? Odpalam zaraz znowu. Ta stamina jest najgorsza. nauka programowania
Opublikowano 1 listopada 20195 l 1 godzinę temu, Figaro napisał: Ale płaczek z tego Figaro Edytowane 1 listopada 20195 l przez jogos