Opublikowano 15 marca 20205 l Ja również, chodź i tak w drodze do platynki trzeba będzie pobawić się wszystkimi Edytowane 15 marca 20205 l przez anarom_pl
Opublikowano 15 marca 20205 l Glewia, solidny zasieg i szybkość.Idziesz w magię, bo ta broń chyba ma punkty do magii?
Opublikowano 15 marca 20205 l 28 minut temu, Kolos28 napisał: 1 godzinę temu, aph napisał: Glewia, solidny zasieg i szybkość. Idziesz w magię, bo ta broń chyba ma punkty do magii? Ofc, teraz właśnie grinduje. Mam set poki na regen hp po kazdym zabojstwie, eksploracja jest spoko.
Opublikowano 15 marca 20205 l Druga broń jaką używasz?Ja własne spróbowałem toporami na pierwszym mini boss. Padł za pierwszym razem ale nie chcę toporów. //EditGram póki co Glewia i Toporkami.Duch opiekuńczy to Ptak.W razie co zmienię Topory na coś innego. Super się gra, jest trudno ale początek bardzo klimatyczny.
Opublikowano 15 marca 20205 l 3 godziny temu, Kolos28 napisał: Druga broń jaką używasz? Dwa miecze, choć rzadko. Nie widzę godnego zamiennika dla tej broni, może w late game zacznę kombinować. Druga kraina już u mnie. Edytowane 15 marca 20205 l przez aph
Opublikowano 15 marca 20205 l Ja biegam z mieczykiem corrupt na ludzkich przeciwników i kusarigama z purify na yokai. Fajne jest jak mieczyk zaczyna do mnie gadać w trakcie walki.
Opublikowano 15 marca 20205 l Ja mam już wszystkie amulety jakie chciałem, teraz usiłuję zrobić sensowny set, a nie cudaczne połączenie. Noo, ale trzeba przyznać, że niektórzy mieli fantazję przy kreacji postaci.
Opublikowano 15 marca 20205 l Świetna gra. Robie 5 poziom w drugim regionie. W jedynce latałem z mieczem a czasami zmianiałem na podwójne a tutaj niemal cały czas long sword, który mega się sprawdza. Samą grę fajnie się eksporuje no i ten klimat, muzyka. Co do grafiki to jest minimalnie gorzej od jedynki, ale płynniej. To tyle tak na wstępie ide grać bo wciąga jak bagno.
Opublikowano 15 marca 20205 l Jedynka w trybie 1080p na Pro miała lepszej jakości tekstury niż tutaj w szachownicy i 30fps. Edytowane 15 marca 20205 l przez Fahkumram
Opublikowano 15 marca 20205 l Jest tu w ogóle jakiś hub? Czy tylko mapa świata i wybierasz regiony z miejscami jak to było w przypadku jedynki?
Opublikowano 15 marca 20205 l Pierwsza lokacja zaliczona - nie było aż tak ciężko ale misja poboczna dała mi w kość nieźle. Niby zalecany poziom to 4ty ale było naprawdę ciężko...
Opublikowano 15 marca 20205 l Czyli że jak? Udało Ci się zwalić konia? Ekhem.. to znaczy bossa z pierwszej mapki Jaką taktykę stosowałeś i na jakim levelu postaci go.. zwaliłeś?
Opublikowano 15 marca 20205 l Obecnie po misji pobocznej mam 10 lvl a więc musiałem mieć 7 gdzieś.Taktyka podobna do Bloodborne'owej.
Opublikowano 16 marca 20205 l Kilka kodów na stworzone postacie, min. 2B, Sephirot, czy Snejk. https://www.rpgsite.net/feature/9544-nioh-2-character-creation-codes
Opublikowano 16 marca 20205 l 21 godzin temu, aph napisał: Ofc, teraz właśnie grinduje. Mam set poki na regen hp po kazdym zabojstwie, eksploracja jest spoko. Skąd wytrzasnąłeś ten set? Dropnął Ci się? Poza randomowymi elementami mam tylko set samuraja, ten z redeem code z wersji gold gry ale jest zaledwie na 3lvlu.
Opublikowano 16 marca 20205 l Za wykonane misje dostajesz sety plus te sudama też sprzedają elementy do kupienia z divine rice i random dropów.
Opublikowano 16 marca 20205 l Godzinę temu, SebaSan1981 napisał: Skąd wytrzasnąłeś ten set? Dropnął Ci się? Dokładnie. Fioletowy buff jak coś. Zmieniam przed boss fightem ofc. No, ja pierwszy zgon u łasicy, potancujemy sporo tak sądzę... Edytowane 16 marca 20205 l przez aph
Opublikowano 16 marca 20205 l Pamiętacie zapewne jak kilka postów wcześniej pisałem, że w demie "Last Chance" nie pokonałem nawet 1 bossa? Tak tutaj stwierdzam otwarcie, że początek gry jest bardzo przystępny. Misje główne oraz poboczne przechodzi się bez większych problemów. Początek Nioh 2 jest zdecydowanie prostszy w odbiorze niż Nioh 1. Edytowane 16 marca 20205 l przez Sobies
Opublikowano 16 marca 20205 l Jest odpowiednio dla mnie. Nawet małe mobki mają OP ciosy, zwłaszcza dystancowcy krew psują, ale teraz można sobie kupić niezbędne przedmioty w każdym chramie, przyzwać pomagiera, ciosy yokai sprawiają że wreszcie 4 przeciwników naraz to nie samobójstwo. Boss fight dzięki Yokai Realm trudniejsze dla mnie z kolei.
Opublikowano 16 marca 20205 l Jestem w ostatniej misji w 3 regionie. Nie mogę się od giery oderwać. Niech oni jeszcze ninja gaiden ogarną i będzie git malina.
Opublikowano 16 marca 20205 l Przystepny? Chyba z 2 godziny sie mecze z Mezukim i nie moge go wyjasnic. Mam w sumie nienajgorsza taktyke ale zawsze czegos brakuje albo spanikuje na samym koncu...
Opublikowano 16 marca 20205 l Godzinę temu, Fahkumram napisał: Jestem w ostatniej misji w 3 regionie. Grasz po sieci czy tylko singiel póki co?
Opublikowano 16 marca 20205 l 4 minuty temu, aph napisał: Grasz po sieci czy tylko singiel póki co? Cisne singla tylko.