Il Brutto 1 623 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Patch 1.05 zmienil zalecany pozim praktycznie wszedzie, woasnie zauwazylem. W sumie teraz bardziej zgodne z prawda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Dlaczego zgodnie z prawdą?Też masz pierwsze zadanie w drugiej krainie na 35 poziomie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) @Kolos28Wydaje mi się że cgodzi o to że zalecany lvl był zbyt niski.. No nic siadam znów;) Edytowane 19 Marca 2020 przez aph 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 [mention=67077]Kolos28[/mention]Wydaje mi się że cgodzi o to że zalecany lvl był zbyt niski.. No nic siadam znów;) Chyba że ale ja nie mam dużo wyższego niż są teraz zalecane poziomy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 8 godzin temu, Sobies napisał: Co robicie ze szrotem? Rozbieracie u kowala? ofiarowujecie kodamom? a może poprostu sprzedajecie? Szrot oddaje do Hiddean Teahouse na te punkty do walki klanów. Za o dostajesz Glory do wymieniania na skórki postaci, gesty i inne bajery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 9 godzin temu, aph napisał: @anarom_pl Grasz coś po sieci już? Generalnie na dobre usiądę od poniedziałku. Teraz tylko z krótkiego doskoku. Jak możesz to wyślij mi zapkę do znajomych, będę zaszczycony. psnid: anarom_pl. Aktualnie mam dostęp do drugiej mapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 3 godziny temu, anarom_pl napisał: Jak możesz to wyślij mi zapkę do znajomych, będę zaszczycony. Jasne, wroce do domu to wyśle. Kilka uwag odnośnie gry po sieci - jeśli chodzi o misje, to zdecydowanie łatwiej jest jak host zostawi kubek\kubki w chramie z friends only, zamiast Wypraw. Wczoraj sprawdzałem i faktycznie dużo łatwiej jest, mimo braku możliwości wskrzeszania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Teraz nawet jak ma się i 5 poziomów więcej od zalecanego, to jest się na dwa strzały - przynajmniej w moim przypadku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Zgadza się, ja już nawet odpuszczam niektóre Yokai i je przebiegam. Chodź teraz tego cholerstwa jest tak dużo że ciężko znaleźć bezpieczne miejsca. No i niektóre wielkie bestie włażą za tobą po drabinie, co nie miało miejsca w jedynce. Ogólnie pozostaje tylko duży mozolny grind bo inaczej wpieldol . Na szczęście mam już odblokowany talizman gnuśności. Edytowane 20 Marca 2020 przez anarom_pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Coż, Nioh Drugi należy do tego typu gier gdzie fun z gameplayu szybko zamienia się w klasyczny wkoorv, z rage quitami włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Ale i tak gra się świetnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Ja zrobilem wszysktie poboczne w 1 krainie i troche tym podbilem skilla, teraz juz idzie mi lepiej walka z yokai. Najgorsze sa jednak syreny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 A dla mnie te duże co skaczą na jednej nodze. Czasami poważnie im odbija Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Pierwsze zadanie Zmierzchu z m in.@Kolos28 za nami i cóż, w kilka osób walka z bossami przypomina instacje w grach mmorpg. Odkryłem ponadto duży mankament maga, na mapach z niewielką ilością kapliczek czary niesamowicie szybko się zużywają i postać w najważniejszym momencie jest niezwykle mało użyteczna. No ale nic to, prawilny set złożony i kilka must have skilli odblokowanych, walczymy dalej. Edytowane 21 Marca 2020 przez aph 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @aph Są itemy odnawiające czary i ninjutsu, plus jeśli dobrze widziałem to niektóre ciuchy mają %szansy na to, że nie zużyjesz czaru rzucając go. Nie jest to może idealne rozwiązanie, ale pomaga w trudniejszych sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jomng 0 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Cześć, mam problem, kupiłem Edycję Specjalną i użyłem kodu na season pass, lecz przepustka sezonowa widnieje jako produkt niezakupiony, ktoś ma ten sam problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 3 godziny temu, Dante napisał: @aph Są itemy odnawiające czary i ninjutsu, plus jeśli dobrze widziałem to niektóre ciuchy mają %szansy na to, że nie zużyjesz czaru rzucając go Tego nieskończonego omnyo kiedyś używałem i cóż, ani razu nie zadziałał. O jakim itemku mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Na drugiej mapce sa fajne misje poboczne, w sensie latwe w porownaniu do pierwszej bo wiekszosc przeciwnikow to ludzie, ktorych sie zabija latwo w porownaniu do yokai. Przy okazji na youtube sie nadzialem na niezly spoiler z pozniejszej czesci gry, ale fabula i tak jest raczej slaba i jakos sie w nia nie wczuwam specjalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Raczej normalna, Tokichiro dodaje sporo humoru do tej opowieści o targanej wojną Japonii. Mistrza Nekomaty brakuje. Szkoda, że protagonista/stka to niemowa, no ale cóż. Taka cena własnego unikalnego awatara. 7 godzin temu, Jomng napisał: Cześć, mam problem, kupiłem Edycję Specjalną i użyłem kodu na season pass, lecz przepustka sezonowa widnieje jako produkt niezakupiony, ktoś ma ten sam problem? Próbowałeś odebrać w chramie ( odbierz nagrody czy jakoś tak). Edit - dla łowców trofikow Spoiler Jest trofeum jeśli w dopasowaniu dusz u kowala użyjemy broni z statem Zepsucie i duszy Yokai. Edytowane 21 Marca 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 @aph W związku z moją przebudową postaci pod inną główna broń bądź gotowy na szybkie zaliczenie wszystkich misji , które do tej pory przeszedłem P.S.Wspaniała gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 6 godzin temu, aph napisał: Tego nieskończonego omnyo kiedyś używałem i cóż, ani razu nie zadziałał. O jakim itemku mówisz? Sacred Brush przywraca 30% czarów Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 49 minut temu, Kolos28 napisał: @aph W związku z moją przebudową postaci pod inną główna broń Coś tam zmodził, pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Coś tam zmodził, pochwal się Wiesz, jeszcze jestem w trakcie zmiany. Grałem Glewią, nie używając magii. Bardzo mało DMG zadawałem i strasznie moja postać się męczyła. Obecnie zmieniam na Odachi i resetuje statystyki postaci. Już dziś zrobiłem małą próbę i było o wiele lepiej. Szkoda tylko umiejętność do broni, bo sporo wydałem punktów i mam 6 w zapasie. Druga broń to nadal będą siekierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ja gram spear/odachi ale wydaje mi sie ze jednak latwiej sie w tej grze walczy szybkimi broniami i mysle nad kusarigama. Znowu trafilem na poboczna misje i musialem sie poddac bo za duzo yokai na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Kusarigama, grałem w pierwszej części.Odachi wydaje się potężne a podwójne siekiery są szybkie ale ja jakoś czuje bardziej ciężkie bronie bo żądają duże obrażenia...No nic, dziś pokombinuje z innymi broniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi