Il Brutto 1 623 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Na bossow ciezkie sa spoko. Zwlaszcza ze wiekszosc bossow trzyma sie na dystans i tylko dziabie. Ale z yokai juz trudno sie takim czyms walczy i lepiej walic szybkimi ciosami. Poza tym na poczatku gry niby shurikeny i kunai sa OP jezeli zrobisz build pod Dex + set Fuma Ninja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Na Yokai, ciężkie bronie też są spoko, trzeba tylko grać Bloodborne'wo. Dwa, trzy strzały i odskok. Z 3 takie podejścia i po Yokai. A jak jeszcze stamina szybko wraca i mało się zużywa podczas ataku to już w ogóle jest moc. Muszę potestować i dopasować bronie pod staty postaci. Ale raczej ostatecznie wybiorę Odachi plus podwójne siekiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Kolos28 napisał: @aph bądź gotowy na szybkie zaliczenie wszystkich misji , które do tej pory przeszedłem P.S. Wspaniała gra! Jak najbardziej;) Tym odachi pomachasz trochę i samo siądzie. Mi najlepiej gra się z kimś online kto może usadzić przeciwnika na chwilę, żeby debuffy weszły, bo coraz ciężej trafić. Więc zmiana in plus. 3 godziny temu, Dante napisał: Sacred Brush przywraca 30% czarów Hm, widzę u siebie coś do odnowy ninjutsu w ten sposób ( jednorazowe ), widać RNG nie dość łaskawe. 2 godziny temu, Il Brutto napisał: Ja gram spear/odachi ale wydaje mi sie ze jednak latwiej sie w tej grze walczy szybkimi broniami i mysle nad kusarigama. Nie powiedziałbym, te bronie mają najlepszy zasięg, są świetne do szybkiego usuwania mniejszych mobków, bo często przeciwnik zostawiony na ogryzku sporo krwi psuje. Edytowane 21 Marca 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Mam pytanko do osób co kupiły/mają z edycji specjalnej season passa - zrealizowałem kod, niby poszło że jest git, ale w żadnych opcjach nie mam że kupiłem go, na pss caly czas jest z cena i na pewno się nie sciagnal bo w dodatkach widnieje tylko że mam ta darmowa zbroję co był na nią kod. Ktos coś? Teraz juz kod nie dziala bo wyskakuje ze uzyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Ktos mial taki sam problem strone temu. W kapliczce masz zakladke Boons i tam moze trzeba cos zrobic. Edytowane 22 Marca 2020 przez Il Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 9 godzin temu, XM. napisał: Ktos coś? Teraz juz kod nie dziala bo wyskakuje ze uzyty. Pewnie dopiero przy DLC zadziała. Jeśli ES ma jakiś bonus poza SP to zobacz czy w kapliczce możesz odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jakby ktoś miał ten sam problem ( z resztą wszyscy tak maja) to można sprawdzić, że wszystko jest ok w tym miejscu: Settings -> Account Management -> Account Information -> Services List Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 5 bossow z misji glownych pokonanych i poki co to nie wyglada to wymagajaco. W pierwszej misji sie meczylem bo wiadomo poczatek. No i troche sie z wezem tez silowalem. A teraz dwoch pod rzad za pierwszym razem. Tak jakby na jedno kopyto to wszystko bylo robione, trzymasz bossa na dystans i po jego najbardziej przewidywalnym ataku dziabiesz 3 razy i tak az do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Już niedługo będzie boss gdzie będzie to trudne, spokojnie;) @Il Brutto Edytowane 22 Marca 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 [mention=67996]aph[/mention] Dawaj na konsolę, polatamy trochę on-line, oczywiście misje które już zaliczyłem solo.Może te zadania zmierzchu zaliczmy? Co do bossów, to jak do tej pory, każdy był dla mnie prosty. Często droga do bossa bywa trudniejsza. A co do nowych broni , to Odachi jest potężne ale uczę się nim grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) @Kolos28 dziś jednak nie dam rady ;( siedze u znajomego na tel. No, ale za to niedługo powinienem mieć prawdziwe asy w rękawie Jeśli uda się zrobić to co myślę, to będzie lżej. Edit - jak się uda wrócić o ludzkiej porze to dam znaka na PSN. Edytowane 22 Marca 2020 przez aph 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Zapewne jutro się spykniemy bo ja mam czas maks do 21.30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Jasna sprawa. Myślę, że zresetuje punkty umiejetnosci mojej broni jak forum radzi i pójdę na żywioł, hehe. 2 godziny temu, Kolos28 napisał: A co do nowych broni , to Odachi jest potężne ale uczę się nim grać. Zmiana postawy plus kilka skili i nie do ubicia 1vs1 jesteś tak naprawdę, to broń z dlc do jedynki iirc. Edit - jestem. Edytowane 22 Marca 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nioh2. Ta gra ma jeden bardzo niesamowity aspekt. Jest wymagająca ale pomimo kilunastu wpyerdoli z rzędu i chęci rzucenia padem o ścianę, nadal chce się wracać i dłubać te poszczególne poziomy, misje. Powtarzać je kilkadziesiąt razy aż do osiągnięcia perfekcji w rozpoznaniu strategii przeciwników, ich lokalizacji. Może inni mają inaczej ale ja tak tą grę odczuwam. Nie gram w nią nonstop bo chyba szlag by mnie trafił, dawkuję sobie emocje z nią związane... Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 14 minut temu, SebaSan1981 napisał: Nioh2. Ta gra ma jeden bardzo niesamowity aspekt. Oj, niejeden;) @anarom_pli jak jesteś już? Zara siadam jak coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Ja tez dawkuje, duzo sie cofam zeby wyczyscic misje ktorych wczesniej nie dawalem rady. Ale juz idzie mi zdecydowanie lepiej mam mniej wiecej strategie na wszystkich przeciwnikow, jeszcze karasu-tengu mi sprawia spore problemy. Chociaz wydaje mi sie ze jeszcze sie pojawia nowi yokai. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 14 minut temu, aph napisał: Oj, niejeden;) @anarom_pli jak jesteś już? Zara siadam jak coś. Graj na razie z randomami albo z kimś innym z forum. Ja wpadam tylko na chwilę z doskoku. Przez obecną sytuację muszę uporządkować swoją firmę i czasu brak. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Jutro ma dojsc konsola, oraz Nioszek 2. Piatek w robocie wolny, bedzie grane :d Ale mam wyrzuty, ze Sekiro jeszcze porzadnie nie ukonczone (tylko 1 przejscie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Skończysz Nioh 2 i wrócisz do Sekiro Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Trochę zejdzie Ja zaś znowu pcham fabule solo Spoiler Randomy uciekaja jak widza do jakiej misji dolaczyli Jest trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 24 minuty temu, mario10 napisał: Skończysz Nioh 2 i wrócisz do Sekiro Wiadomo jak to z tymi powrotami bywa. Tyle gier sie pojawia nowych, ze ciezko nadrobic to wszystko. Jednak Sekiro jest na tyle szczegolne, ze chcialbym tam odwiedzic kazda kraine i zmierzyc sie z kazdym, mozliwym bossem. Mam nadzieje, ze bede mial tyle determinacji co Ty i sie uda :d Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) No ja sekiro też tylko dwa razy, ale wrócę do niej na pewno bo to dla mnie jedna z lepszych gier ostatnich lat. Doszedłem jednak do wniosku, ze kolejny raz od razu nie chcę bo mechanika opanowana do perfekcji wiec drugi raz poszedł zdecydowanie łatwiej choć jeszcze jest wiele rzeczy do ogrania w tej grze. Przyjdzie na to czas. A tyle gier jest do przejścia, że nie ma czasu na to wszystko Edytowane 23 Marca 2020 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 @mario10 to wskakuj w nioh2 i ciśniemy razem Sekiro fajne, grafa lepsza no ale nie ma głębi nioh, a tym bardziej Nioh2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Na razie mam taką kupkę do ogrania, że sporo zaległości do ogrania Mi w sekiro zagrało wszystko, nioh też był mega choć jak w niego grałem to wydawało mi się, że mało popularna gra, a jednak z czasem się okazało, że sporo ludzie w niego grało. W Nioh 2 na pewno zagram ale myślę, że nie prędko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nie ma to jak stracić 50k armity, kiedy do następnego lvl brakuje tylko 2k... Ajjjj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi