KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Misje zmierzchu warto robić dla umbracytów, gdyż dzięki nim mamy dostęp do lepszych perków podczas budowania "idealnego" buildu. Natomiast jeśli ktoś ma w pomce buildy i lata w czym popadnie, to te misje może całkowicie olać. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Umbrecyt dostajemy też od kowala podczas rozbierania broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 A może to się inaczej nazywa tym zwykłym umbracytem nie wylosujesz tych lepszych perków, do tego potrzebny jest ten z misji zmierzchu i z niego można stworzyć u kowala jescze dwa lepsze, dające dostęp do tych najlepszych perków, nie pamiętam teraz ich nazw. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 25 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2020 Umbraciteów są 4 rodzaje, nie licząc fragmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 324 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Ostatnio oglądałem u ziomka te gierke, wytłumaczenie mi większości mechanik zajęło jakieś pół godziny XD Od razu zachciało mi się w to zagrać. Wiem, że pewnie szybko bym to pyerdolnął bo to nie szpil na moją cierpliwość, ale jestem pełen podziwu dla developerów, bo od strony mechaniki i spięcia tego wszystkiego do kupy to takie małe arcydzieło. No i dzięki stylistyce jest to jedyny soulslike z jakim chętnie bym się zmierzył (no dobra, mrok w Bloodborne też robi robote). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Cholera, niby dostajemy dalszy rozwój mechanik znanych z jedynki ale to wszystko działa bardziej płynnie, ma ten końcowy szlif. Na razie jestem na samym początku ale tak cieszę się, że w Nioha 2 już gram Zapowiada się szpil jeszcze lepszy od poprzedniczki, miodzio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Dla osób które nie grały w jedynkę to serio sequel może być GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartez85 8 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Czekam na wersję PC-tową . Oprócz daty premiery RELEASE DATE Oct 31, 2020 są jakiekolwiek informacje na temat wymagań sprzętowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2020 Gra wygląda zasadniczo identycznie jak jedynka więc bym się ździwił gdyby miała większe wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2020 Takie pytanie ziomeczki: ile zajmuje "zwykłe" przejście tej gry, a ile splatynowanie jej? Power pyx coś pisał o 100-200 godzinach grania. aż mi się nie chce wierzyć. Co tu zajmuje tyle czasu? Grind? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Zwykłe przejście z robieniem side misji, dokładnym zwiedzaniem lokacji i zabawą brońkami to 100h wydaje się całkiem możliwe patrząc po tym jak mi leci czas z grą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 No to grubo. Pierwsza część nie zajmowała chyba nawet połowy z tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Tak w ogóle, to ile jest wszytskich regionów, skoro potrzeba 100h? Obecnie jestem w trzecim. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 6, ostatni bardzo krótki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 Tzn ja się spodziewam że gdzieś tyle mi zejdzie na spokojnie, patrząc po temacie to w 50h też ludzie grę kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2020 10 godzin temu, Josh napisał: Takie pytanie ziomeczki: ile zajmuje "zwykłe" przejście tej gry, a ile splatynowanie jej? Power pyx coś pisał o 100-200 godzinach grania. aż mi się nie chce wierzyć. Co tu zajmuje tyle czasu? Grind? Zależy jak grasz. W dwójce jest mnóstwo zadań tak jak w jedynce, ale spokojnie mogę powiedzieć, że główne są większe niż w części pierwszej. Potem oczywiście zależy to też od tego ile czasu spędzisz na bossach Mój kumpel z platynowaniem N2 zmieścił się w 60 godzinach, gdzie jedynka wzięła mu blisko 100. Ja nie nastawiam się na czas poniżej 100 godzin, w samym kreatorze postaci spędziłem godzinę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Miałem nadzieję że przy tak słabej/max przeciętnej grafice animacja nie będzie "chrupać" w trybie "akcji" na zwykłym PS4. Pierwsza lokacja i już rzucające się w oczy "dropy" Szkoda bo gra się naprawdę przyjemnie jak jest płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Nie przypominam sobie żeby coś mi dropiło na zwykłej w action mode a jestem już pod koniec gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 (edytowane) Lokacja po pokonaniu 1 "mini bossa" Enki przed save point (początek gry). Jest tam 4 przeciwników, nawet nie walcząc z nimi animacja przez chwilę rwie. Może część lokacji się wczytuje??? Dopiero zacząłem grać w N2 i mam nadzieję że dalej będzie w miarę płynnie. Edytowane 1 maja 2020 przez Alastor84 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Misja Mausoleum of evil, za(pipi)isty level. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 17 godzin temu, Alastor84 napisał: Lokacja po pokonaniu 1 "mini bossa" Enki przed save point (początek gry). Jest tam 4 przeciwników, nawet nie walcząc z nimi animacja przez chwilę rwie. Może część lokacji się wczytuje??? Dopiero zacząłem grać w N2 i mam nadzieję że dalej będzie w miarę płynnie. Dziwne. Nigdy nie miałem problemów w tym miejscu, ani w kolejnych poziomach i mapach. Nic się nie przycinało, mało tego, to było jedno z moich ulubionych miejsc do farmienia expa i lootu na początkowych levelach postaci Obecnie zrobiłem sobie przerwę od N2 bo kontynuuję inne tytuły (DA Inquisition, SnowRunner, B3, Shadow of TR i DaysGone) ale kiedyś wrócę, z nadzieją że gra nie wkoorvi mnie tak jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Hmmm, dziwne. Mówiąc szczerze w jedynce miałem kilka dropów, ale w dwójce to na razie już żadnych. Co więcej, po Nioh brutalny jest powrót do takiego Bloodborne bo niesamowicie odczuwalna jest znacznie mniejsza płynność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) 4-5 sekund rwie, potem jest ok. Pamiętam że były podobne problemy w N1. Myślałem że będzie "betonowe" 60fps cały czas. Gram na "normalnym" PS4 Edytowane 2 maja 2020 przez Alastor84 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Ale mapkę z jedynki tutaj w pobocznym to mogli odpuścić xd Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) Czemu? Taki powrót do przeszłości, ale dla tych którzy grali na premierę jedynki, dla kogoś kto leci dwa Niohy pod rząd, to może i nie bardzo Mi bardziej przeszkadzają niektórzy przeciwnicy z jedynki. Może trzecia część będzie już miała odpowiedni budżet i czas. Edytowane 2 maja 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi