aph 155 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 31 minut temu, messer88 napisał: A takie pytanie bo nic nie znalazłem, jest tu coś co by doskalowało misje po skończeniu gry do mojego poziomu? Czy to co zostało na niskich lvlach trzeba tak przebiec? Oczywiście nie mówię tu o NG+. Nie, poziomy są takie same. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 To (pipi) z ich strony zrobione, zostały mi jakieś misje śmiesznie zablokowane przez zadania np zabij 10 magów czy coś no i chętnie bym je zrobił ale tak bez wyzwania to trochę nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Te nowe misje niezłe xd kogoś chyba ładnie pogrzalo z wyzwaniem xd ni chu chu do zrobienia solo. Cytuj Odnośnik do komentarza
hitor 18 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Nioh2 sprzedaży 1 milion sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Photo Mode też nieprzemyślany, trzeba wcisnąć dwa przyciski żeby się do niego dostać, a przy grze typu Nioh, gdzie każda sekunda się liczy, można tylko sobie trzaskać zdjęcia na tle zachodu słońca, gdzie wróg jest w bezpiecznej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Hej, ale będziesz miał mnóstwo świetnych fotek jak cię wgniatają w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 W Asasynie z kolei miales jeden przycisk i baaardzo czesto sie zdarzalo w trakcie walki wejsc do photo mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 12 minut temu, mugen napisał: Hej, ale będziesz miał mnóstwo świetnych fotek jak cię wgniatają w ziemię O takie fotki nie będzie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
SunaGuidesPL 124 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 Udało mi się pokonać wszystkich boss(ów) w Nioh 2 bez obrażeń (poza dwoma z Bety - zrobiłem zresztą do nich poradniki i trochę bez sensu to powtarzać), bez Gnuśności, bez umiejętności Yokai czy bez wzmocnień (poza sporadycznym Talizmanem Bariery). Najgorsza do pokonania bez obrażeń była Spoiler Kasha, potem Kashin Koji i Otakemaru. Ludzie z przesadzonymi build(ami), koszący boss(ów) w kilka sekund to nie moja bajka. Wolę walczyć bardziej fair. Anyway, do każdego zrobiłem poradnik. Dokładna analiza ich słabości, ruchów, strategia walki, jak karać itp. Opisy na filmiku są po angielsku, ale w deskrypcji zawsze zawieram opisowkę w języku polskim. Wszystkim grającym życzę powodzenia, gra jest kapitalna. Najczęściej jestem na PSN i Youtube, więc jak ktoś ma pytania, niech śmiało pisze. Chętnie pomogę. 6 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 Dobrze się ogląda jak walczysz Ja zrobiłem sobie ostatnio przerwę w połowie dwójki i jestem dopiero w 4 regionie, ale niedługo wracam. Staram się samemu odkrywać taktykę na bossa i przejść go sam, ale z niektórymi czasem trzeba zasięgnąć pomocy. Jak będę potrzebował to wpadnę na Twój kanał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 12 godzin temu, SunaGuidesPL napisał: Pokaż ukrytą zawartość Kasha, potem Kashin Koji i Otakemaru. Najczęściej jestem na PSN Jak coś to można popykac razem, lvl 120, psn id naanzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 W dniu 15.05.2020 o 18:43, aph napisał: Te nowe misje niezłe xd kogoś chyba ładnie pogrzalo z wyzwaniem xd ni chu chu do zrobienia solo. Ta z Mumyo easy, zacząłem druga z falami wrogów to już ciężej ale jest zapis po koniu tak więc do zrobienia myślę, nie wiem ile tam dalej fal będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SunaGuidesPL 124 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 13 godzin temu, - V - napisał: Dobrze się ogląda jak walczysz Ja zrobiłem sobie ostatnio przerwę w połowie dwójki i jestem dopiero w 4 regionie, ale niedługo wracam. Staram się samemu odkrywać taktykę na bossa i przejść go sam, ale z niektórymi czasem trzeba zasięgnąć pomocy. Jak będę potrzebował to wpadnę na Twój kanał Dzięki. Tak najlepiej, wtedy satysfakcja największa ^0^ Ważne, że jest progres. Powodzenia z resztą gry! 9 godzin temu, aph napisał: Jak coś to można popykac razem, lvl 120, psn id naanzu. Spoko. Zawsze chętnie pogram (PSN ID sunashigure1). Planuję jeszcze długo grać w tę grę i tworzyć różne poradniki (np. jak zdobyć Yasakani Magatama czy inne). Darmowe misje, zwłaszcza ta "Fala Terroru", super. Wreszcie jakieś większe wyzwanie. Nie mogę doczekać się DLC. A tak w ogóle, strasznie "tłusty" rok dla nas, graczy. Remake, Nioh 2, Tsushima, Cyberpunk, TLoU 2... Nic, tylko grać ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 20 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2020 Po ukończeniu gry, ile broni udało wam się zrobić na 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 21 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2020 U mnie dwie główne brońki, sword i dual. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 22 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2020 Z tego co widzę, u mnie będzie podobnie. Ciekawe ile potrzeba godzin aby każdą broń zrobić na full. Trochę słabe rozwiązanie, bo jesteśmy zmuszeni grać ograniczoną liczba broni. W trójcę powinno zmienić ten system umiejętności, tak aby np. jedno przejście gry pozwoliło odblokować przynajmniej połowę umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 22 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2020 Nawet jak wbijesz full efficency broni to nie 'wypełnisz' całego drzewka. No i w późniejszych etapach NG+ dość szybko się to farmi, nieporównywalnie szybciej niż magię i ninjutsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 24 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2020 Bardzo dobry kawałek, ogólnie ost wpada w ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 24 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2020 Dwie czy trzy walki z bossami sie odbywaja przy tym kawalku i za kazdym razem sie czulem jak w jakiejs chinskiej telenoweli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 24 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2020 Kończę Dooma i wbijam swojego małego pisiorka w Nioha 2 Jestem trochę niewyżyty, bo ostatnią grą w podobnym stylu w jaką grałem było Sekiro dobry rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 24 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2020 Nioh 2 się dużo różni od Sekiro, więcej liczb i myślenia podczas gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2020 To dobrze, bo ja za Sekiro będę się brał dopiero po Bloodborne i obu Niohach, więc mam nadzieję, że dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 25 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2020 Będziesz zadowolony z Sekiro bo gra jest kosa Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2020 Tez tak sądzę. Grałem w Sekiro w dzień premiery i bardzo mi się podobało, ale to było u kumpla, a ja się w niego nie zaopatrzyłem bo wtedy jeszcze masocory „nie były dla mnie” Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 25 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2020 he he no nie każdy lubi taki poziom gier i "męczarnie" z tym związane, ale satysfakcja z takich tytułów jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi