MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 (edytowane) Jak już pisałem wcześniej rozgrywka podoba do QB, która bardzo mi siadła ,tylko że tam jej było za mało. Mam nadzieję, że tutaj będzie lepiej. Czekam. Edytowane 9 czerwca 2019 przez MYSZa7 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Nie mogę patrzec na tą okładkę, bo od razu kojarzy mi się z Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 HUD i "wygląd" otrzymywania obrażeń mocno w(pipi)iający, ale mimo wszystko zagrałbym Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Walka wygląda soczyście więc jestem dobrej myśli, ale animacje poruszania się, a szczególnie biegu i nagłego zwrotu poruszanego kierunku wyglądają dosyć słabo. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 14 czerwca 2019 Opublikowano 14 czerwca 2019 Wygląda lepiej, niż Quantum Break, a że QB bardzo mi się podobał to i tutaj dam szansę. Cena na premierę to 40$, tak? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 15 czerwca 2019 Opublikowano 15 czerwca 2019 z tego co widze to chyba full price Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Pierwsze 13 minut nie porywa raczej Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 (edytowane) Nie wiem ale po tych wszystkich akcjach o równouprawnieniu odechciało mi się grać babami w grach. Te obslizgle pierożki wszędzie się wpyerdolo, nawet w branże giereczek. Żeby tylko szczuć cycem na instagramie trzymając pudełko Red Dead Redemption 2 między udami czy cycami. Lajkuj dzifko. Tomby nawet nie skonczone, Horizon leży i czeka aż dostanie update pod samca chyba. Gdzie jest kurwa Maksymilian Pejn się pytam? Brakuje jeszcze motywu, żeby GTA VI robił zespół bab z rozdwojeniem jaźni i rzucam gierki w p y z y d u. Jestem hetero A Control? No taki tytuł do poczekania w Passie. Zas jakieś rozdupcanie typkow na mikro części a wystarczy żeby latały ręce, nogi, pół głowy i litry posoki. Meh. Edytowane 9 lipca 2019 przez II KoBik II 1 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 12 minut temu, II KoBik II napisał: Nie wiem ale po tych wszystkich akcjach o równouprawnieniu odechciało mi się grać babami w grach. Te obslizgle pierożki wszędzie się wpyerdolo, nawet w branże giereczek. Żeby tylko szczuć cycem na instagramie trzymając pudełko Red Dead Redemption 2 między udami czy cycami. Lajkuj dzifko. Tomby nawet nie skonczone, Horizon leży i czeka aż dostanie update pod samca chyba. Gdzie jest kurwa Maksymilian Pejn się pytam? Brakuje jeszcze motywu, żeby GTA VI robił zespół bab z rozdwojeniem jaźni i rzucam gierki w p y z y d u. Jestem hetero A Control? No taki tytuł do poczekania w Passie. Zas jakieś rozdupcanie typkow na mikro części a wystarczy żeby latały ręce, nogi, pół głowy i litry posoki. Meh. jakbyś był inteligentny to byś wiedział, że jesteś głupi 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 No to będzie zwykły sredniak na strzała a ty wkładasz tyle wysiłku żeby mnie obrażać. Meh. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Mi się ten trend kobiecych bohaterek bardzo podoba, zwłaszcza że postaci te są często bardzo atrakcyjne. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 29 minut temu, II KoBik II napisał: Jestem hetero A tak usilnie chcesz patrzec na męską dupe? Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 29 minut temu, II KoBik II napisał: Nie wiem ale po tych wszystkich akcjach o równouprawnieniu odechciało mi się grać babami w grach. Te obslizgle pierożki wszędzie się wpyerdolo, nawet w branże giereczek. Żeby tylko szczuć cycem na instagramie trzymając pudełko Red Dead Redemption 2 między udami czy cycami. Lajkuj dzifko. Tomby nawet nie skonczone, Horizon leży i czeka aż dostanie update pod samca chyba. Gdzie jest kurwa Maksymilian Pejn się pytam? Brakuje jeszcze motywu, żeby GTA VI robił zespół bab z rozdwojeniem jaźni i rzucam gierki w p y z y d u. Jestem hetero A Control? No taki tytuł do poczekania w Passie. Zas jakieś rozdupcanie typkow na mikro części a wystarczy żeby latały ręce, nogi, pół głowy i litry posoki. Meh. Na moje chcesz odblokowac czekoladowy poziom z jedna z meskich postaci, ktora grasz. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 ja np. jestem zboczony i zawsze jak mam możliwość to gram kobitą ale czy to zboczenie? czy fetysz? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 1 minutę temu, _Be_ napisał: A tak usilnie chcesz patrzec na męską dupe? W gierce, nikt nie musi wiedzieć. Jestem anonimowy Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Przecież jakby tam był znowu jakiś generyczny gościu (niczym ten z okładki cyberpunka ) to gra jeszcze gorzej by się sprzedała. Ruda to jeden z jaśniejszych punktów tej gierki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Ona i Sylens to jedyne dobre postaci w tej grze. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Kuźwa - jak dla mnie to babek w grach jest stanowczo za mało i cieszę się, gdy wychodzi jakiś tytuł z konkretną dziołchą. Jak jest fajnie napisana (Aloy) to nawet nie musi być jakaś wybitnie atrakcyjna, ale oczywiście nie zaszkodzi (Lara z ostatnich trzech TRów, czy Chloe z Uncharted The Lost Legacy). W sumie to nawet mam trochę za złe UBIsoftowi, że w ostatnim AC dał wybór, bo jak w końcu się za to zabiorę, to będę miał zagwozdkę. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 ja to lubie grać babą jak jest taka fajna wiecie o co cho, żeby było gdzie oko zawiesić dlatego horizon moim zdaniem to jest tragedia, kto pozwolił dać tego rudego małpoluda na główną postać? Nie wiem ale chyba ktoś niemądry 2 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 9 lipca 2019 Opublikowano 9 lipca 2019 Aloy nie jest może sexbombą, ale jest całkiem fajniutka, no i dużo nadrabia charakterem. Mi się podoba takie podejście twórców - dlatego też mocno szanuję bend studio za to, jak wygląda Sarah, żona Deacona - żadna z niej uniwersalna piękność i właśnie przez taki zabieg wydaje się bardziej naturalna, niż te wszystkie plastikowe heroiny. Laska z Control na razie jakaś taka bez wyrazu, no ale może zyskuje przy bliższym poznaniu... Nie oglądam tych pierwszych 13 minut, bo może kupię to na premierę, ale zastanawia mnie co to za tetris-matrix i czy w bardziej realnym otoczeniu też będziemy się mogli postrzelać? Bo nie ukrywam, ze trochę mnie odrzuca ten design świata rodem z DLC do AC Revelations... Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 lipca 2019 Opublikowano 10 lipca 2019 15 godzin temu, Pupcio napisał: ja to lubie grać babą jak jest taka fajna wiecie o co cho, żeby było gdzie oko zawiesić dlatego horizon moim zdaniem to jest tragedia, kto pozwolił dać tego rudego małpoluda na główną postać? Nie wiem ale chyba ktoś niemądry Widać żeś młody, pamiętaj im bardziej rdzawy dach tym wilgotniejsza piwnica. I tyczy się to tylko płci pięknej. Bo rudzi nie mają duszy, no poza sutqiem oczywiście 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi