Kaczi 822 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 No jest zawsze jakaś różnica między £34 a £17 na promce w sklepie Microsoft. Chociaż do tego czasu tez może stanieć @Faka a co takiego będzie w wersji ultimate po 2021 roku? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Grafika przede wszystkim będzie ulepszona pod nextgeny, tylko tyle i aż tyle. Ale czy 60 klatek będzie, to nie mam pojęcia, raczej wątpię w to. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Kupiłem tą przepustkę, a chwilę później musiałem iść po nowego dualshock-a, bo w starym krzyżak odmówił posłuszeństwa Taka to korwa oszczędność Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Fajnie się w to gra, te umiejętności paranormalne, jak telekineza czy skok w bok robią robotę, a już destrukcja pomieszczeń, mebli, sprzętów to miód na oczy, jak to chodzi i gra. Jedynie, co mi tu przeszkadza, to nieczytelna mapka, no ciężko tam się połapać czasami, gdzie jesteś. A z tych broni, to będzie jakiś możesz karabin automatyczny, w ogóle jakiś automat broń? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 2 minuty temu, Faka napisał: Fajnie się w to gra, te umiejętności paranormalne, jak telekineza czy skok w bok robią robotę, a już destrukcja pomieszczeń, mebli, sprzętów to miód na oczy, jak to chodzi i gra. Jedynie, co mi tu przeszkadza, to nieczytelna mapka, no ciężko tam się połapać czasami, gdzie jesteś. A z tych broni, to będzie jakiś możesz karabin automatyczny, w ogóle jakiś automat broń? Będzie. Mało użyteczny moim zdaniem, ale jest Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Ja dzisiaj włączyłem z ciekawości i brakowało mi systemu cover ale jak chwilę pograłem to coś mi się wydaje, że gameplay i strzelanie w tej grze robi robotę. Jak długa jest to gra bo mam gempassa i muszę planować i filtrować w co gram??? Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Control dostanie dwie opcje 60 fps albo 4K/30 z RT niczego mniej sie nie spodziewajcie. W nowych konsolach nie ma już laptopowego CPU więc na miękko 9 minut temu, devilbot napisał: Ja dzisiaj włączyłem z ciekawości i brakowało mi systemu cover ale jak chwilę pograłem to coś mi się wydaje, że gameplay i strzelanie w tej grze robi robotę. Jak długa jest to gra bo mam gempassa i muszę planować i filtrować w co gram??? 10-12h aby skończyć główne misje i większość potrzebnych pobocznych mi to zajęło 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 12 godzin temu, devilbot napisał: Ja dzisiaj włączyłem z ciekawości i brakowało mi systemu cover ale jak chwilę pograłem to coś mi się wydaje, że gameplay i strzelanie w tej grze robi robotę. Jak długa jest to gra bo mam gempassa i muszę planować i filtrować w co gram??? Mi zajęło 40h na główny wątek, 2 dodatki i jeszcze trochę dodatkowych challenge'y. 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 12 godzin temu, devilbot napisał: Ja dzisiaj włączyłem z ciekawości i brakowało mi systemu cover ale jak chwilę pograłem to coś mi się wydaje, że gameplay i strzelanie w tej grze robi robotę. Jak długa jest to gra bo mam gempassa i muszę planować i filtrować w co gram??? Polecam ta stronke https://howlongtobeat.com/game?id=57507 przydaje się przy GamePassie 2 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Też mieliście jakieś bugi ze znikającymi dźwiękami podczas rozmowy? Napisy lecą, ale głosu nie ma, nawet i czasami też napisów i głosów nie było. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 3 godziny temu, Faka napisał: Też mieliście jakieś bugi ze znikającymi dźwiękami podczas rozmowy? Napisy lecą, ale głosu nie ma, nawet i czasami też napisów i głosów nie było. Nie, ale gra ma trochę błędów. Mi nie chciało dać jakiegoś materiału do ulepszeń broni z zadań pobocznych Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Kumam, ale jednak ten bug ze znikającymi rozmowami jest jednak bardziej denerwujący, leci jakieś tło, napisy w ciszy. No idzie się zirytować. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Jak to aktualnie chodzi na XSX? 4k/60fps? Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 17 minut temu, MBeniek napisał: Jak to aktualnie chodzi na XSX? 4k/60fps? Jeśli to jest 1:1 wersja z XOX to w ogóle jest 1440p/30. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Lipa To czekam na upgrade. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 W ogóle ta gra graficznie dupy nie urywa, to ten quantum już lepiej wyglądał moim zdaniem. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Niesamowity sztos ta gra. Przeszedłem, fabularnie to kogel mogel w głowie masz, jak przebrniesz, poczytasz kartki nt. przedmiotów paranormalnych, co niezmiernie wciągało czytanie, tak jak i cała siedziba Najstarszego Budynku. Losy Jesse i Dylana też były intrygujące, że nie wspomnę o reszcie jak na przykład doktora Darling. Co mnie najbardziej rozwaliło w grze? Przede wszystkim fizyka, destrukcja otoczenia i strzelanie do zarażonych ludzi przez syk, dlatego nie dziwiłem się, że ta gra czasami dławiła konsole PS4 i Xone, a tutaj w Sexie? Stabilnie jak Żyła na stoku. Kurdę, więcej takich singlowych gier, a już w ogóle to najlepsze lekarstwo, które Cię dalej zaraża do dalszego ogrywania innych gierek. Teraz czas na Cyberpunk 2077. 5 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 No i fajnie teraz tylko dawać szybciej tego pacza. Bałem się w to grać na facie4, teraz jest nextgen a tutaj jeszcze trzeba czekać. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 A ja chyba nie wytrzymie i przejdę. Troche mam ciśnienie. Najwyżej z patchem zagra się w dodatki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Ja wczoraj odpaliłem gierkę na PC na max z RT i w 60 fps to jest całkowicie inne doświadczenie niż na konsoli gdzie klatki spadały na podstawowym Xboksie. No aż z przyjemnością ogram sobie jeszcze raz zwłaszcza, że kupiłem UE głównie z myślą o dodatkach. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 LABIRYNT POPIELNICZKI Kozakca to jest gierka. Przeszedłem na PSpro na początku roku. Cytuj
sitek.psx 2 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Bardzo lubię gry od Remedy, a pierwszego Max Payne'a darzę ogromnym sentymentem. Alan też miał mega klimat i nawet Quantum Break mi się podobał, niestety - Control do mnie nie trafił. Na plus zaliczyłbym na pewno mechanikę walki, bo wraz z rozwojem postaci naprawdę można było nieźle porozrabiać. Jeśli o tej drugiej mowa, Jesse to całkiem fajnie napisana postać, polubiłem ją. Pochwalę też mistyczny klimat tej pozycji. Co więc dla mnie nie zagrało? Odrzucił mnie sterylny do bólu świat. Ciekawy był motyw ze zmianami pomieszczeń, ale w końcu znudziło mnie bieganie po tej całej siedzibie. Towarzyszyło mi również silne wrażenie budżetowości tego tytułu. Wydaje mi się, że Quantum Break był o ligę wyżej jeśli chodzi o wykonanie techniczne i jakość całej oprawy. Pozdrawiam Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Z przyjemnością wycalakowałem nawet grę, no oprócz tych dodatków, ale podstawka cała, solidnie pęknięta. Kiedyś się kupi na promocji oba dodatki, bo raczej będzie warto wrócić, może już z wersją ulimate. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi