Elitesse 377 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Zanim ponownie będę przechodzić Control gram teraz w Quantum Break i moją uwagę przykuło graffiti na ścianie - napis AWE. Jestem ciekaw czy to przypadek czy twórcy już wtedy pracowali nad scenariuszem nowej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Mam problem. Doszedlem do momentu gdzie mam przejsc przez Spoiler labirynt , ale poniewaz nie umiem to musze szukac pana sprzatacza. W tym momencie jestem w Spoiler motelu Oceanview - zdobywam klucz ale nie moge go nigdzie uzyc. Mam szukac dalej, czy to jakos glicz? Teraz, MEVEK napisał: Mam problem. Doszedlem do momentu gdzie mam przejsc przez Ukryj zawartość labirynt , ale poniewaz nie umiem to musze szukac pana sprzatacza. W tym momencie jestem w Ukryj zawartość motelu Oceanview - zdobywam klucz ale nie moge go nigdzie uzyc. Mam szukac dalej, czy to jakos glicz? Dobra mam. Przegapilem jedne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 3 godziny temu, MEVEK napisał: Mam problem. Doszedlem do momentu gdzie mam przejsc przez Pokaż ukrytą zawartość labirynt , ale poniewaz nie umiem to musze szukac pana sprzatacza. W tym momencie jestem w Pokaż ukrytą zawartość motelu Oceanview - zdobywam klucz ale nie moge go nigdzie uzyc. Mam szukac dalej, czy to jakos glicz? Dobra mam. Przegapilem jedne drzwi Musiałeś się dostać do woźnego więc tamte drzwi musiałeś otworzyć, a nie te z piramidą Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Swiezo po napisach koncowych z kwasna mina myslalem ze to juz koniec. A tu taka bomba na mnie spadla, jak sie okazalo, iz caly poziom Spoiler badawczy mam nie ruszony i wiele innych misji pobocznych. Drzewko zdolnosci wypelnione moze w 30% a gdzie reszta ? Jade dalej z tematem - swietny klimat i mozliwosci. P.S Wyzwania czasowe wydaja sie trudne, bo czas plynie non stop i nie mozna ich pomijac. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 w Control zagrało już ponad 10 milionów graczy Gratulacje dla Remedy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Miło było dołożyć cegiełkę do wyniku Zdecydowanie gra ma sznyt Remedy w sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 527 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Podają liczbę graczy, więc też się dołożyłem nawet 100% trofików wbiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Wpisujcie miasta! Też się dołożyłem z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Niech podadzą lepiej sprzedaż, a nie mydlą oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Na pewno 1 milion i 10 osób na kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 1 godzinę temu, SlimShady napisał: Niech podadzą lepiej sprzedaż, a nie mydlą oczy. Niech podadzą lepiej, ile osób kupiło za pełna cenę, a nie mydlą oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 3 minuty temu, ASX napisał: Niech podadzą lepiej, ile osób kupiło za pełna cenę, a nie mydlą oczy. No tak, ważniejsze od sprzedaży jest to ile osób włączyło na 5 minut grę. Jest do czego walić konia. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Nikt do niczego nie wali konia, wrzuciłem tylko informacje, wyluzuj. Firmy chwalą się takimi wynikami jakie są dla nich wygodne, a to że coraz więcej z nich podaje liczbę graczy zamiast sprzedanych kopii jest naturalne bo w dzisiejszych czasach sprzedaż gry nie jest jedynym środkiem dystrybucji. Zwłaszcza w przypadku Control , które było dostępne w Plusie i w sklepie Epica, jest dostępne w Game Passie i - UWAGA - na każdej tej platformie Remedy zarobiło, więc co za problem ze podają liczbę graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 W sumie słaby wynik, gierka była już rozdawana wszędzie. Większości graczy nawet nie chciało się odpalić tytułu a jest to fajna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 (edytowane) No właśnie, o tym mówię, że manipulują tworząc propagandę większego sukcesu niż w rzeczywistości. Wiem tyle, że sprzedaż nadal ma największe znaczenie(nikt się nie koncentruje na podawanie za ile, bo to jest oczywiste, że okres premiery jest najważniejszy i kluczowy, z tym, że premierową cenę może mieć też wydanie GOTY, które wyjdzie za rok od podstawki, więc takie rzeczy też można wydłużyć). Pomijam Nintendo, bo u nich zawsze sztywno jak sztabki złota. Zasada jest prosta, masz powód do chwalenia, to podajesz sprzedaż. Nie masz czym się chwalić, to zamieniasz w magiczny sposób dwa miliony na 10 podając liczbę osób, która zagrała, tylko co to za sukces jak wrzucili podstawkę do GP i wersję GOTY do Plusa, a to, że deweloperzy mogą zarobić kasę na oddzielnych dealach z różnymi firmami, to osobna sprawa. Edytowane 13 sierpnia 2021 przez SlimShady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 No spoko, będziesz sobe jątrzyć że Remedy "mydli ci oczy', a ja się po prostu cieszę że taka gra jak Control odniosła na tyle duży sukces że powstaje sequel i tyle mi wystarczy, bo to świetna gra z dużym potencjałem i serio nie ma dla mnie znaczenia ile się sprzedało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 To jest jeden z moich ulubionych deweloperów i życzę im jak najlepiej, bo niewiele pozostało niezależnych zespołów, i to takich, które istnieją ćwierć wieku, ale biorę poprawkę na takie wrzuty, bo wiem ile są warte. Jeżeli zależy mnie na danej grze, to sprzedaż jest dla mnie ważna, bo jest najprostszym przełożeniem na przyszłość deva(oczywiście trzeba brać poprawkę na jej budżet, więc to też nie jest zerojedynkowe), czy konkretnej serii gier. Zresztą przy budżecie Control, pewnie nawet te 2 miliony ich urządzają, ale jak mówię, sztucznie podkręcają temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 Ja niestety przegapiłem tego szpila w 2019 roku czego bardzo żałuje. Dla mnie to jest moje zaskoczenie roku. Ile ciekawości i frajdy zapewnia eksploracja coraz to nowych miejscówek to brak mi słów. Teraz patrzę na listę GOTY 2019 i własny glos oddałem na Sekiro, dzis wiem ze powinno to byc Control. Także dwójeczka wpada do mnie da one P.S ponoć dostanie większy budżet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Po ukończeniu wątku głównego, będzie można wrócić do misji pobocznych? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Być może nawet nie zauważysz kiedy skończysz główny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Skoro juz jestem w temacie. Kiedy bede mogl sie dostac do skazonych miejscowek? Mam na to sposob, ale to sie w tedy nazywa czitowanie ale musze przyznac ze opcje na nieskonczone ammo daje rade - gra dostaje drugie oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Wraz z fabułą się tam dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Tylko ja juz skonczylem fabule dawno a wciaz znajduja sie miejsca gdzie nie moge sie dostac np. bunkier z poczatku gry. Wciaz rzuca jakims kwasem i zycie spada do 0% Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 527 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Do tego musisz misję poboczną Old Growth zrobić z tego co pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi