Skocz do zawartości

Control

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie,

Które to trzeba kupic żeby mieć UE z upem do xsx?

Kusi to tańsze ale czy to już ma grę w sobie czy to tylko odblok wersji nextgenowej? Nic nie ma napisane na storze.

Screenshot_2021-11-21-18-03-36-661_com.android.chrome.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Platynę wbiłem robiąc tylko te alarmy czy jakoś tak, nawet nie zaczynałem DLC, ale chyba niezależnie które zaczniesz to powinno pójść sprawnie jak będziesz czyścić wszystko po drodze

Opublikowano

@Ken Marinaris dlc Basement leci baaardzo szybko, z misji głównych wpadają po 4skille za misje więc uwiniesz się dość sprawnie bez błądzenia i szukania. Mi po przejściu podstawki brakowało do platyny 19tu punktów i "dobiłem" je biegając po podziemnych jaskiniach.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
56 minut temu, Shankor napisał:

Mnie troszkę serduszko boli, bo grałem sobie na PC, a odkąd mam PS5 to wolę nie zniżać się do poziomu 1080p... A gierka fajna. 

Gierka fajna, ale moim zdaniem na krótką metę. Przeszedłem może 60% , stanąłem i nigdy już do niej nie powróciłem i co więcej nie potrafię póki co wyobrazić sobie sytuacji, że do niej kiedykolwiek powracam. Nawet usunąłem ją z dysku. Chcę być dobrze zrozumiany: grafika, fizyka, strzelanie oraz specyficzny zakręcony klimat znany z gier tego deva się jak najbardziej zgadzają, ale no właśnie...gra po pewnym czasie nuży i odpycha głównie z powodu backtrackingu i wciąż tego samego charakteru miejscówek. Ja nie wyczymałem:(

Opublikowano

Warto w huj, tym bardziej że tam są chyba dodatki też w tej wersji? 

Świetna sprawa, choć często się potykają (jak ten serial z Quantum Brake) to uwielbiam gierki Remedy, no zawsze super mi się w nie gra. 

Opublikowano

Nie mogę trochę odżałować tych dodatków, bo przeszedłem Control na XO, później wyszła Ultimate Edition i chętne bym już przeszedł DLC w dopakowanej wersji na XSX. Ale nie widzi mi się już ponowne przechodzenie podstawki albo granie w wersję z poprzedniej generacji w 30 FPS i niższej rozdzielczości. No ale chyba jednak nie mam innego wyjścia, bo na pewno warto przejść AWE i Fundament. Historia i świat w Control są dla genialne, do tego zostawiono dużo miejsca na ich rozbudowanie, po ukończeniu podstawki zdecydowanie chciałem więcej.