Opublikowano 21 listopada 20213 l Panowie, Które to trzeba kupic żeby mieć UE z upem do xsx? Kusi to tańsze ale czy to już ma grę w sobie czy to tylko odblok wersji nextgenowej? Nic nie ma napisane na storze.
Opublikowano 21 listopada 20213 l https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/control-ultimate-edition-xbox-series-xs/9P4D0K92BM7V/0010 wystarczy to tansze To droższe zawiera wersje XO jeszcze z tego co widzę bo 505 nie wydało tej gry w formie smart delivery
Opublikowano 3 lutego 20223 l Które dlc jest krótsze? Chcę tylko zdobyć 100 punktów do rozwoju skilli i zdobycia platyny. Nie interesuje mnie fabuła w tej grze, którą chciałbym juz skończyć.
Opublikowano 3 lutego 20223 l Platynę wbiłem robiąc tylko te alarmy czy jakoś tak, nawet nie zaczynałem DLC, ale chyba niezależnie które zaczniesz to powinno pójść sprawnie jak będziesz czyścić wszystko po drodze
Opublikowano 4 lutego 20223 l @Ken Marinaris dlc Basement leci baaardzo szybko, z misji głównych wpadają po 4skille za misje więc uwiniesz się dość sprawnie bez błądzenia i szukania. Mi po przejściu podstawki brakowało do platyny 19tu punktów i "dobiłem" je biegając po podziemnych jaskiniach.
Opublikowano 4 lutego 20223 l Już nie pamiętam, ale chyba jeszcze extra exp jest jak się pozbędzie niepotrzebnych ulepszeń?
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l Warto brać edycje Ultimate dla tych dwóch DLC? Podstawka ograna, ale zastanawiam się nad tymi dodatkami czy są dobre, bo wskoczyła promka na Xboxie za 5 dyszek
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l no i poza dodatkami to na xboxie masz też pacza pod nextgeny w wersji Ultimate.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l Mnie troszkę serduszko boli, bo grałem sobie na PC, a odkąd mam PS5 to wolę nie zniżać się do poziomu 1080p... A gierka fajna.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l 56 minut temu, Shankor napisał: Mnie troszkę serduszko boli, bo grałem sobie na PC, a odkąd mam PS5 to wolę nie zniżać się do poziomu 1080p... A gierka fajna. Gierka fajna, ale moim zdaniem na krótką metę. Przeszedłem może 60% , stanąłem i nigdy już do niej nie powróciłem i co więcej nie potrafię póki co wyobrazić sobie sytuacji, że do niej kiedykolwiek powracam. Nawet usunąłem ją z dysku. Chcę być dobrze zrozumiany: grafika, fizyka, strzelanie oraz specyficzny zakręcony klimat znany z gier tego deva się jak najbardziej zgadzają, ale no właśnie...gra po pewnym czasie nuży i odpycha głównie z powodu backtrackingu i wciąż tego samego charakteru miejscówek. Ja nie wyczymałem
Opublikowano 14 kwietnia 20222 l Zastanawiam się nad ściągnięciem na moją PS5 wersji Ultimate z PSStore, jest obecnie w promocji za 50 zł. Chyba warto, jak czytam temat?
Opublikowano 16 kwietnia 20222 l @giger_andrusnie mam plusa, więc nie. Korzystam za to z różnych okazji, a tutaj taka jest
Opublikowano 18 kwietnia 20222 l Warto w huj, tym bardziej że tam są chyba dodatki też w tej wersji? Świetna sprawa, choć często się potykają (jak ten serial z Quantum Brake) to uwielbiam gierki Remedy, no zawsze super mi się w nie gra.
Opublikowano 18 kwietnia 20222 l @drozdu7tak, to jest wersja Ultimate i zawiera te 2 DLC. Do tego ściągam wersję na PS5. Zatem warto polować na okazje Edytowane 18 kwietnia 20222 l przez Paolo1986
Opublikowano 18 kwietnia 20222 l Po ogarnięciu podstawki i AWE został mi ostatni dodatek. Ten pierwszy DLC jest świetny, nawiązuje wiadomo do kogo i czego.
Opublikowano 19 kwietnia 20222 l Nie mogę trochę odżałować tych dodatków, bo przeszedłem Control na XO, później wyszła Ultimate Edition i chętne bym już przeszedł DLC w dopakowanej wersji na XSX. Ale nie widzi mi się już ponowne przechodzenie podstawki albo granie w wersję z poprzedniej generacji w 30 FPS i niższej rozdzielczości. No ale chyba jednak nie mam innego wyjścia, bo na pewno warto przejść AWE i Fundament. Historia i świat w Control są dla genialne, do tego zostawiono dużo miejsca na ich rozbudowanie, po ukończeniu podstawki zdecydowanie chciałem więcej.