Wredny 9 451 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 To najwyraźniej jeszcze czegoś takiego u mnie nie było, bo inaczej takie dramatyczne dropy bym zauważył. Pokonałem pierwszego bossa, mam odblokowane chyba z 5 punktów kontrolnych (myślę, że jakieś 4-5h gry za mną) i DO TEJ PORY nic tak drastycznego w grze nie występuje, więc albo wszystkie te opinie pochodzą sprzed day-one patch, albo te atrakcje wciąż przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dropy do 10FPS na zwykłej PS4? Remedy, ogarnijcie dupy z optymalizacją bo aż wstyd brać pieniądze za ten produkt w tym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 U mnie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jezu jaki syf nawet na pro xddd 1. Nigdy nie brać pod uwagę opinii Wrednego Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Oni tam mówią że większość walk ma takie dropy na podstawowych konsolach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 W takiej formie ta gra jest dla mnie niegrywalna. No mam nadzieję, że wyjdzie jakiś patch niedługo bo to jakaś kpina jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 451 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Czyli "najlepsze" wciąż przede mną Tak jak pisałem - do tej pory nie doświadczyłem czegoś takiego, ale tych grubych akcji na schodach itp jeszcze nie miałem, więc goovno widziałem w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dobrze wyczulem, ze maczal w tym palce Wysłane z P20 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) 8 minut temu, Wredny napisał: Czyli "najlepsze" wciąż przede mną Tak jak pisałem - do tej pory nie doświadczyłem czegoś takiego, ale tych grubych akcji na schodach itp jeszcze nie miałem, więc goovno widziałem w takim razie. Akurat 2 moje filmiki pochodza z pierwszych 2 h gry. 35 minut temu, nobody napisał: Jezu jaki syf nawet na pro xddd 1. Nigdy nie brać pod uwagę opinii Wrednego No to nie pierwsza gra, która u niego działa bez większych zauważalnych dropów, czy to był ultra płynny Resident w 42 fpsach, czy RAGE 2 celujący w 60 fpsow (gra ma lock na 30 przy Basic) - jeden z tych użytkowników, który kompletnie nic nie widzi... Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 451 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 2 minuty temu, easye napisał: Akurat 2 moje filmiki pochodza z pierwszych 2 h gry. Nie oglądałem Twoich filmików, odniosłem się tylko do tego klatkowania na filmiku od DF - mi do tej pory nic nie przeszkadzało póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No zazdroszczę, ale w każdym temacie będę reagował tak samo wiec oszczędzaj minusy A tymczasem wracamy do gry! Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No framerate to jakiś żart, ale sama gra dla mnie kosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 56 minut temu, easye napisał: Akurat 2 moje filmiki pochodza z pierwszych 2 h gry. No to nie pierwsza gra, która u niego działa bez większych zauważalnych dropów, czy to był ultra płynny Resident w 42 fpsach, czy RAGE 2 celujący w 60 fpsow (gra ma lock na 30 przy Basic) - jeden z tych użytkowników, który kompletnie nic nie widzi... To niezły plot twist, bo REmake 2 faktycznie nie miał zauważalnych spadków na amatorze, a na pewno nie takich, przez które bym się krzywił, a również jestem na to jednak uczulony (video czekanko na jubileuszowy patch do Wieśka 3). No nie żeby ich nie miał, ale co innego jak "są i to srogie", a "są, ale naprawdę zauważalne sporadycznie". Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Remedy w ogóle odniosło się do do tych spadków na PlayStation, ma wyjść jakiś patchy, czy narazie cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Na razie cisza, oby nie było tak, że doprowadzenie Control do stanu grywalności odbędzie się kosztem destrukcji/rozpierduchy. Zbyt kozacko to wygląda, żeby z tego zrezygnować. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 19 minut temu, easye napisał: Remedy w ogóle odniosło się do do tych spadków na PlayStation, ma wyjść jakiś patchy, czy narazie cisza? Czekają z naprawą aż ich sony kupi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Tak na dobrą sprawę to ich pierwsza gra na konsole Sony od 2003, mogli nie ogarnąć sprzętu. Chociaż i tak wolałbym ich pod skrzydłami MS-u (Anal Wake 2? Wciąż wierzę.). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Oni ogólnie chyba nie ogarniają - pamiętacie jak Maciomaniak kupił komputer za 10 koła i go po tygodniu zwrócił, bo QB nie chciał mu chodzić w wyższej rozdzielczości niż Full HD? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) W sumie te porty MP, to też nie była ich robota, tylko bodajże Rockstara. Analne przebudzenie 2 mogą zrobić z kim będą chcieli, bo mają od niedawna pełna prawa. Sony mogło by sypnąć kasą na potężną AAA kontynuację, i tak czuję, że Finowie na to właśnie czekają. Przywołujesz gościa, który przechodził 6 razy Knacka. Remedy wywodzi się z demo sceny, więc powinni być dobrzy w te klocki. Max Payne to była nowa jakość, Alan Wake wyglądał i działał mega jak na możliwości klocka, a na PC do dzisiaj robi robotę(poza animacją). Quantum dopiero rozpostarło skrzydła na koksie, a Control będzie pewnie potrzebował koksa 2. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) 3 minuty temu, easye napisał: Oni ogólnie chyba nie ogarniają - pamiętacie jak Maciomaniak kupił komputer za 10 koła i go po tygodniu zwrócił, bo QB nie chciał mu chodzić w wyższej rozdzielczości niż Full HD? XD Kara za granie PC. @SlimShady Myślę, że najbliższym zakupem dla Sony będzie BluePoint. Zwłaszcza, że podobno robią jeszcze jakiś projekt na PS4. Z drugiej Remedy najlepszą sprzedaż będzie miało właśnie u Sony. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No właśnie o to mnie chodzi, że w końcu sprzedaż będzie się zgadzała, no i kasa. Chociaż nie wiem na ile sobie cenią niezależność, praktycznie 25 lat w sumie niezbyt wielkie studio sobie radzi bez bankructwa i wchłonięcia przez jakiegoś parcha pokroju EA(a komercyjnie poza pierwszym Max'em ani razu nie rozbili banku). Te gry, to też robią dosyć długo, w swoim tempie, ktoś inny mógłby tego nie tolerować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Mała prośba do ludzi grających na XOX (choć przypuszczam że na PS4 jest podobnie) - sprawdźcie proszę czy gra także nie zapisuje Wam ustawień. Przykładowo: wchodzimy w opcje, zmieniamy rozmiar czcionek lub podkład dla napisów, odpalamy grę ponownie i... no właśnie? U mnie ni cholery nie idzie tego zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 103 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Amer Mam dokładnie tak samo (ustawienie tła pod napisy) na XOX Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 IMO trochę wstyd, przepuścić tak oczywistego babola... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi