Opublikowano 23 września 20186 l Online dotyczy według zapowiedzi tylko osobnego trybu Online Mariothon. Który, jak nazwa wskazuje, będzie wersją online trybu Mariothon.
Opublikowano 24 września 20186 l Godzinę temu, Raptor napisał: A table mode juz tak... co za debilizm ? ficek wyjasnil ocb. tabletop = granie z odpietymi joyconami, skoro do minigierek wymagane sa joycony odpiete, no to...
Opublikowano 24 września 20186 l No fajnie, tylko do tej pory tez mozna bylo "machnac" switchem (w SMO np.). Rozumiem troske, zeby sprzet nie polecial...
Opublikowano 24 września 20186 l Autor Zobacz sobie skrot minigierek, niektore sa takie co nie daloby sie odpalic z joyconami w konsoli, oczywiscie w idealnym swiecie mogli zrobic tryb handheld z grami, ktore idzie tak ograc ale ogolnie nie rozumiem zburzenia
Opublikowano 2 października 20186 l Autor bierze ktos na premiere? ja bede celowac w listopadzie w bundlu z joyconami pytanko - jak to sie sprawdza w grze we dwojke? wszystkie gameplaye praktycznie sa oparte o gre 4 graczy, a taki wariant zabawy bede mial raz na jakis czas dostepny przy okazji jakiejs weekendowej domowki
Opublikowano 2 października 20186 l Ja biorę na premierę, już mam pobrane preload, czekam tylko na titlekey i day1 patch by odblokować.
Opublikowano 2 października 20186 l ale wypier,dalaj z tym piractwem do przeznaczonego dla takich treści tematu
Opublikowano 2 października 20186 l Jest sens kupowac dla samej gry po sieci? Nie mam kolegow to nie ma z kim grac na kanapie
Opublikowano 3 października 20186 l Wiesz co... ja w czasach N64 i GCN gralem 99% czasu sam. Bardzo rzadko wpadali do mnie jacys kumple by pograc. Caly czas sie dobrze bawilem nawet vs CPU, lub teraz ew. po sieci. Ja biore, tylko czemu zestaw z joyconami jest z opozniona data premiery (przynajmniej w Ultimie)
Opublikowano 3 października 20186 l Autor no debilizm z tym bundlem z joyconami ze na calym swiecie wchodzi miesiac po premierze xddd premierowa sprzedaz przez to ucierpi bo ten bundle z joyconami jest mega oplacalny, praktycznie wychodzi, ze gierke dostaje sie ponizej 100pln
Opublikowano 3 października 20186 l No wlasnie dlatego sie nim zainteresowalem. Bede czekac na niego. Ultime mam 200m od pracy, wiec no problem.
Opublikowano 3 października 20186 l Autor Sa juz recki, praktycznie najwyzej oceniany mario party w historii, tylko o punkcik nizej niz pierwsza odslona https://www.metacritic.com/search/game/mario party/results?page=0&sort=score
Opublikowano 5 października 20186 l Tylko 10 gierek jest dostepnych w trybie online xddd nintendo pls dont stahp
Opublikowano 5 października 20186 l Troche nie na to liczylem... bieda Rozumiem, ze to ma byc na krotkie posiadowki, ale mogli by dac oddzielna kolejke z wieksza iloscia minigierek Brak standardowego online raczej spowodowany tym, ze taka sesja moze trwac 1-2h i quitty by niszczyly rozgrywke, ale z drugiej strony mogli by zrobic, ze z ludzmi, ktorych ma sie w znajomych mozna grac normalny tryb tylko online.
Opublikowano 5 października 20186 l Autor ze glownego trybu nie ma online to raczej bylo logiczne (powod jaki podaje raptor) ale beka ze tryb online to tylko 10 z 80mini gierek....po chuy taki ogranicznik? mam nadzieje, ze wzorem kazdej gierki z online od samego niny tytul bedzie rozwijal sie updatami
Opublikowano 5 października 20186 l Ja nie lubie tych "updateow" jest to rak branzy. Jednak ten glowny tryb moglby byc dostepny tylko dla znajomych, ze hostujecie sobie gierke i tyle. Wole jak produkt jest kompletny, a nie dodawanie contentu po kawalku.
Opublikowano 9 października 20186 l Autor z zakupow growych wnioskuje, ze graja juz co najmniej 2 osoby, jak wrazenia? dajcie znac czy gracie we dwojke czy wieksza ekipa
Opublikowano 9 października 20186 l We dwójkę jest już sztos, świetnie się gra. Trochę nie fair, szczególnie pod koniec jak gwiazdki są rozdawane ale o to chodzi Jak z niebieska muszlą w MK. W cztery osoby jeszcze nie miałem okazji zagrać ale czuje ze będzie to największy fun jaki można mieć przy switchu w multi na kanapie. Warto kupić, u mnie będzie grane długi czas na pewno.
Opublikowano 9 października 20186 l Ja gram z żonką i córkami, ale narazie tylko na dwa joy-cony, zmieniamy się. Ciagle katujmy te mini gierki. Każdy bawi się znakomicie (córki 17 i 6 lat), więc wiek nie ma znaczenia. Dziś jadę po dwa następne kontrolery! 4 osoby jednocześnie, to będzie coś pięknego