Skocz do zawartości

Super Mario Party

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Online dotyczy według zapowiedzi tylko osobnego trybu Online Mariothon. Który, jak nazwa wskazuje, będzie wersją online trybu Mariothon. 

Opublikowano
Godzinę temu, Raptor napisał:

A table mode juz tak... co za debilizm :D

?

ficek wyjasnil ocb. :facepalm: tabletop = granie z odpietymi joyconami, skoro do minigierek wymagane sa joycony odpiete, no to...

Opublikowano

Zobacz sobie skrot minigierek, niektore sa takie co nie daloby sie odpalic z joyconami w konsoli, oczywiscie w idealnym swiecie mogli zrobic tryb handheld z grami, ktore idzie tak ograc ale ogolnie nie rozumiem zburzenia

Opublikowano

bierze ktos na premiere? ja bede celowac w listopadzie w bundlu z joyconami

pytanko - jak to sie sprawdza w grze we dwojke? wszystkie gameplaye praktycznie sa oparte o gre 4 graczy, a taki wariant zabawy bede mial raz na jakis czas dostepny przy okazji jakiejs weekendowej domowki

Opublikowano

Wiesz co... ja w czasach N64 i GCN gralem 99% czasu sam. Bardzo rzadko wpadali do mnie jacys kumple by pograc.
Caly czas sie dobrze bawilem nawet vs CPU, lub teraz ew. po sieci.
Ja biore, tylko czemu zestaw z joyconami jest z opozniona data premiery (przynajmniej w Ultimie) :(

Opublikowano

no debilizm z tym bundlem z joyconami ze na calym swiecie wchodzi miesiac po premierze xddd

premierowa sprzedaz przez to ucierpi bo ten bundle z joyconami jest mega oplacalny, praktycznie wychodzi, ze gierke dostaje sie ponizej 100pln

Opublikowano

Troche nie na to liczylem... bieda :/
Rozumiem, ze to ma byc na krotkie posiadowki, ale mogli by dac oddzielna kolejke z wieksza iloscia minigierek :/
Brak standardowego online raczej spowodowany tym, ze taka sesja moze trwac 1-2h i quitty by niszczyly rozgrywke, ale z drugiej strony mogli by zrobic, ze z ludzmi, ktorych ma sie w znajomych mozna grac normalny tryb tylko online.

Opublikowano

ze glownego trybu nie ma online to raczej bylo logiczne (powod jaki podaje raptor) ale beka ze tryb online to tylko 10 z 80mini gierek....po chuy taki ogranicznik?

mam nadzieje, ze wzorem kazdej gierki z online od samego niny tytul bedzie rozwijal sie updatami

Opublikowano

We dwójkę jest już sztos, świetnie się gra. Trochę nie fair, szczególnie pod koniec jak gwiazdki są rozdawane ale o to chodzi :)  Jak z niebieska muszlą w MK. W cztery osoby jeszcze nie miałem okazji zagrać ale czuje ze będzie to największy fun jaki można mieć przy switchu w multi na kanapie. Warto kupić, u mnie będzie grane długi czas na pewno.

• Dzięki 1
Opublikowano

Ja gram z żonką i córkami, ale narazie tylko na dwa joy-cony, zmieniamy się. Ciagle katujmy te mini gierki. Każdy bawi się znakomicie (córki 17 i 6 lat), więc wiek nie ma znaczenia. Dziś jadę po dwa następne kontrolery! 4 osoby jednocześnie, to będzie  coś pięknego :) 

• Plusik 1