Skocz do zawartości

Super Mario Party

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Chyba logiczne bo kazda mini gra korzysta z odpietego joycona 

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 17,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja biorę na premierę, już mam pobrane preload, czekam tylko na titlekey i day1 patch by odblokować. 

• Dokupiłem dwa joy cony, najlepsza gra na imprezy! Polecam

• Moja pierwsza gra z serii Mario Party to Jamboree. Zawsze chcialem ale zawsze pojawialy sie niejasnosci, co to w ogole jest za gierka i czy gracz singlowy bedzie sie z nia dobrze bawil?!!!??!  

Opublikowano

Online dotyczy według zapowiedzi tylko osobnego trybu Online Mariothon. Który, jak nazwa wskazuje, będzie wersją online trybu Mariothon. 

Opublikowano
Godzinę temu, Raptor napisał:

A table mode juz tak... co za debilizm :D

?

ficek wyjasnil ocb. :facepalm: tabletop = granie z odpietymi joyconami, skoro do minigierek wymagane sa joycony odpiete, no to...

Opublikowano

No fajnie, tylko do tej pory tez mozna bylo "machnac" switchem (w SMO np.).

Rozumiem troske, zeby sprzet nie polecial...

Opublikowano
  • Autor

Zobacz sobie skrot minigierek, niektore sa takie co nie daloby sie odpalic z joyconami w konsoli, oczywiscie w idealnym swiecie mogli zrobic tryb handheld z grami, ktore idzie tak ograc ale ogolnie nie rozumiem zburzenia

Opublikowano
  • Autor

bierze ktos na premiere? ja bede celowac w listopadzie w bundlu z joyconami

pytanko - jak to sie sprawdza w grze we dwojke? wszystkie gameplaye praktycznie sa oparte o gre 4 graczy, a taki wariant zabawy bede mial raz na jakis czas dostepny przy okazji jakiejs weekendowej domowki

Opublikowano

z bratem napier,dalało się na n64 i było git

Opublikowano

Ja biorę na premierę, już mam pobrane preload, czekam tylko na titlekey i day1 patch by odblokować. 

Opublikowano

ale wypier,dalaj z tym piractwem do przeznaczonego dla takich treści tematu

Opublikowano

Jest sens kupowac dla samej gry po sieci? Nie mam kolegow to nie ma z kim grac na kanapie

Opublikowano

Wiesz co... ja w czasach N64 i GCN gralem 99% czasu sam. Bardzo rzadko wpadali do mnie jacys kumple by pograc.
Caly czas sie dobrze bawilem nawet vs CPU, lub teraz ew. po sieci.
Ja biore, tylko czemu zestaw z joyconami jest z opozniona data premiery (przynajmniej w Ultimie) :(

Opublikowano
  • Autor

no debilizm z tym bundlem z joyconami ze na calym swiecie wchodzi miesiac po premierze xddd

premierowa sprzedaz przez to ucierpi bo ten bundle z joyconami jest mega oplacalny, praktycznie wychodzi, ze gierke dostaje sie ponizej 100pln

Opublikowano

Tylko 10 gierek jest dostepnych w trybie online xddd nintendo pls dont stahp

Opublikowano

Troche nie na to liczylem... bieda :/
Rozumiem, ze to ma byc na krotkie posiadowki, ale mogli by dac oddzielna kolejke z wieksza iloscia minigierek :/
Brak standardowego online raczej spowodowany tym, ze taka sesja moze trwac 1-2h i quitty by niszczyly rozgrywke, ale z drugiej strony mogli by zrobic, ze z ludzmi, ktorych ma sie w znajomych mozna grac normalny tryb tylko online.

Opublikowano
  • Autor

ze glownego trybu nie ma online to raczej bylo logiczne (powod jaki podaje raptor) ale beka ze tryb online to tylko 10 z 80mini gierek....po chuy taki ogranicznik?

mam nadzieje, ze wzorem kazdej gierki z online od samego niny tytul bedzie rozwijal sie updatami

Opublikowano

Ja nie lubie tych "updateow" jest to rak branzy.
Jednak ten glowny tryb moglby byc dostepny tylko dla znajomych, ze hostujecie sobie gierke i tyle.
Wole jak produkt jest kompletny, a nie dodawanie contentu po kawalku.

Opublikowano
  • Autor

z zakupow growych wnioskuje, ze graja juz co najmniej 2 osoby, jak wrazenia? dajcie znac czy gracie we dwojke czy wieksza ekipa

Opublikowano

We dwójkę jest już sztos, świetnie się gra. Trochę nie fair, szczególnie pod koniec jak gwiazdki są rozdawane ale o to chodzi :)  Jak z niebieska muszlą w MK. W cztery osoby jeszcze nie miałem okazji zagrać ale czuje ze będzie to największy fun jaki można mieć przy switchu w multi na kanapie. Warto kupić, u mnie będzie grane długi czas na pewno.

Opublikowano

Ja gram z żonką i córkami, ale narazie tylko na dwa joy-cony, zmieniamy się. Ciagle katujmy te mini gierki. Każdy bawi się znakomicie (córki 17 i 6 lat), więc wiek nie ma znaczenia. Dziś jadę po dwa następne kontrolery! 4 osoby jednocześnie, to będzie  coś pięknego :) 

Opublikowano

Dokupiłem dwa joy cony, najlepsza gra na imprezy! Polecam

7f6651d9ab5705cb4d38c7581d45aef7.jpg