milan 7 022 Opublikowano 14 lutego 2019 Opublikowano 14 lutego 2019 Bardzo slaba gra. Armored core w grafice z psp. Sprawdze jeszcze raz na tv. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 lutego 2019 Autor Opublikowano 14 lutego 2019 wlasnie artstyle kinoji mi sie bardzo podoba, odpalilem tylko na chwile to robilo wrazenie, na resetera narzekaja na framerate przy duzej zadymie ale jak nawet nie podali daty premiery to moze do tego czasu ogarna Cytuj
Gość Opublikowano 14 lutego 2019 Opublikowano 14 lutego 2019 Czyli pierwsze gameplaye nie kłamały. Jeszcze nie jest za późno, żeby zacząć od nowa. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 14 lutego 2019 Opublikowano 14 lutego 2019 Duzy chaos i przenośnię słabo, i moim zdaniem z wolno latają te mechy Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 14 lutego 2019 Opublikowano 14 lutego 2019 Ja przeszedłem tylko pierwszy tutorial na tv i dla mnie jest ok. Kustomizacja spoko, styl bardzo mi pasuje. A sama rozgrywka na razie nie za ciekawa. Ale mechy więc raczej biere. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 lutego 2019 Opublikowano 14 lutego 2019 No ciężko aby pierwsze misje, które są w zasadzie tutorialem i prowadzą za rączkę były czymś rajcującym. Obejrzyjcie sobie ten gameplay z directa, który leci w tle. Ile z tego macie w demie? Praktycznie nic, to tytuł, który standardowo rozwinie się w pełnej wersji. Tak czy siak super, że w ogóle dali demko do własnego sprawdzenia. Mnie tytyuł wciąga, może powoli się rozkręca ale zapowiada się przednio. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 lutego 2019 Autor Opublikowano 14 lutego 2019 ano, fragmenty trailera sa epickie, rozmach pelna geba, te demo jak pisze chrno-x sluzy do czegos innego choc moze sie zle odbic na odbiorze gry bo widac po opiniach, ze ludzie spodziewali sie, ze zostana rzuceni w wir zadym jak ogarna framerate to pewnie kiedys sprawdze (choc same klatki w docku sa o wiele stabilniejsze, przenosnie to tnie bardzo i rozmazanie wyglada) Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 lutego 2019 Opublikowano 14 lutego 2019 Ja akurat grałem tylko na tviku i bardzo wizualnie mi odpowiada. Jest wiele budynków, które można zniszczyć, można podnieść auta i wyciągać z ziemi znaki drogowe i ciskać nimi w przeciwników. To jest zawsze problem z demami. Ludzie raz oczekują nie wiadomo czego a raz będą narzekać, że demo nie uczy podstaw i nie wiadomo od czego zacząć. Czas pokażę. Ja na pewno czekam. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 lutego 2019 Autor Opublikowano 14 lutego 2019 Skonczylem, meh w sumie, na pewno bardzo brakuje dynamiki co by te starcia staly sie ciekawsze, nie wiem czy to wina poczatkowej fazy gry w demie i z updatami przyjdzie speed czy swiadomej decyzji bo framerate w docku choc nie tak tragiczny jak czytalem opinie to jednak jakis super nie jest. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Moim zdaniem nasza „postać” za wolno się rusza Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Armored Core tylko w mangowej oprawie. Mi się demo podobało, gra się strasznie krztusi przy większych starciach ale to nintendo switch. Odpaliłem demo poksów i też momentami zwalniało. Wracając do gry nie jest to może jakiś miazgator, system seller ale w końcu jakaś większa giera, która faktycznie mnie interesuje w tym roku na tą konsolę, a to już coś. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 lutego 2019 Autor Opublikowano 15 lutego 2019 Akurat demo poksow jest w jedynym obszarze w grze gdzie gra zwalnia, poza tym lasem dziala super Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 No i w końcu jakaś większa różnorodność. Coś co imo switchowi brakowało. Jeszcze jakby była jakaś fajna kolekcjonerka normalnie dostępna. Mechy są to wezmę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 lutego 2019 Opublikowano 16 lutego 2019 (edytowane) Co jak co, ale muza jest ok przypomina się MGR i Xenoblade X. Edytowane 16 lutego 2019 przez Dr.Czekolada 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 lutego 2019 Opublikowano 17 lutego 2019 Ja tam w nim ciągle siedze, póki nie będzie +15 na dworze Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 20 czerwca 2019 Opublikowano 20 czerwca 2019 Ukazal sie trailer z wymienionymi zmianami i poprawkami ktore wprowadzili po feedbacku dema: 1 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 6 września 2019 Opublikowano 6 września 2019 Po Directcie wrzulili demo które jest prologiem i z którego można potem przenieść postęp do pełnej wersji. Większych chrupniec na tv nie ma jak na razie. Dobrze że rzeczy (ammo) można z większej odległości zbierać. I ogólnie gra się na tyle dobrze że chwilowo odstawilem Astral Chain. Ale fabuła i postacie to jakaś żenada. Sposób przedstawienia (coś tam księżyc walnął, ai zrobili się źle, trza najemników itp.) jest tak maksymalnie nieciekawy jak tylko można. A postacie randomo dołączające się w trakcie są właśnie randomowe. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 Pojawiły się recenzje. Bez niespodzianek, entuzjazm dość umiarkowany. Na Metacriticu jest jakieś 200 gier na Switcha z wyższą średnią ocen w tym roku. Przewijają się w recenzjach uwagi, że gra jest dość łatwa do zapomnienia, rozwija się w raczej męczący niż intrygujący sposób, i ogólnie nie wydaje się wielkim przeżyciem jak na taką cenę. Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 W tej grze najlepszy był pierwszy zwiastun Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 14 września 2019 Opublikowano 14 września 2019 Limitka na media markt za 359 jest. wiekszosc sklepow wyprzedana a byla po 499. nawet najlepszy sklep w Polsce ma za 599 uberlimitowana, ktorej inne sklepy nie realizuja. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 14 września 2019 Opublikowano 14 września 2019 45 minut temu, MichAelis napisał: Limitka na media markt za 359 jest. wiekszosc sklepow wyprzedana a byla po 499. nawet najlepszy sklep w Polsce ma za 599 uberlimitowana, ktorej inne sklepy nie realizuja. Już od rana niedostępna. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 14 września 2019 Opublikowano 14 września 2019 Dosłownie przed chwilą mi zrealizowali, ale fakt juz nie ma Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Limitka bardzo ładna , ale gra taka sobie patrząc po demie oraz recenzjach. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 września 2019 Opublikowano 16 września 2019 Najsmutniejsze jest to, że samo Marvelous nie pomaga grze blokując gameplaye z gry, roszcząc sobie prawa. O całej sprawie wypowiedziało się Digital Foundry, gdyż chcieli zrobić analizę pełnej wersji ale stwierdzili, że szkoda zachodu z nimi walczyć. O grze już jest cicho, bo nie jest w żaden sposób reklamowana poza tym za rogiem remake Zeldy, Borderlands 3. Ludzie nie będą sobie zawracać tym głowy. Oto do czego doprowadza niekompetencja ich twórców. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi