bartiz 1 615 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 (edytowane) No dzisiaj wyszlo właśnie, kupił ktoś? Mnie kusi, wygląda solidnie, cena jest ok. Oglądam na twitchu i wrażenia pozytywne. @falcon87pl tak na PS4 Pro/One X jest 4k/30fps, na nextgenach 4k/60 Edytowane 29 września 2021 przez bartiz 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 29 września 2021 Opublikowano 29 września 2021 @bartiz Dzisiaj pograłem na XSX, piękne to nie jest, ale gra się całkiem spoko. Tryby gry trochę mało zróżnicowane, bo każdy to jakaś lekka wariacja c&h. Jedne bardziej taktyczne, inne strzelanka bardzo nawalanka. Ogólnie gra raczej surowa i bez wow-efektu. Na padzie ciężko mi ogarnąć recoil, ale ja jestem lamus Muszę jeszcze popróbować różnych czułości i trybów analoga. Niemniej k/d idzie w górę! Z niemymi randomami gra się cienko, ale jak jest gadatliwa drużyna, to fajniej się zdobywa cele. Najlepiej będzie z pewnością w ekipie znajomków, tylko gdzie taką znaleźć nie wiem. Aha, wydaje mi się, że czasami buguje się voice chat. Na pewno jest bug z brakiem dźwięku wystrzału - nie słychać nic, dopóki nie zmienisz broni albo nie padniesz. 2 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Czy ta gra dostała upgrade do ps5? Grając w betę gra miała bardzo niska rozdzialke,i raczej się grało w wersję na PS4. Podobno mieli to dodać bo aż oczy bolały. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Na ps5 śmiga 4k/60fps, ale gdzieś na Twitterze mi się obiło o oczy, że prawilny next gen patcha wyjdzie dopiero za rok. Cytuj
Psiooki 0 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Gra ktoś? Chętny ktoś do wspólnej gry? Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Gra ktoś? Chętny ktoś do wspólnej gry?Pewnie że tak, bardzo mocny tytuł. Jest nas kilku., zapraszam.GT: piotrekoka 84 Cytuj
Psiooki 0 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 7 godzin temu, piotrekoka napisał: Pewnie że tak, bardzo mocny tytuł. Jest nas kilku., zapraszam. GT: piotrekoka 84 Nie mogę cię znaleźć mój nick Radzik33 Cytuj
raulos 19 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 (edytowane) Zdecydowanie lepsze od cod czy BF. Jeden strzał i giniesz. Mogłoby być więcej map i trybow. W tym tygodniu nowa mapa tryb i bronie. 1.11 update Edytowane 14 listopada 2021 przez raulos 1 Cytuj
teamdox 64 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 2 godziny temu, raulos napisał: Zdecydowanie lepsze od cod czy BF. Jeden strzał i giniesz. Mogłoby być więcej map i trybow. W tym tygodniu nowa mapa tryb i bronie. 1.11 update Tak z ciekawości, jak z ilością graczy ? Do tej pory zagrywam się w HLL, ale w dalszym ciągu mam w planach wypróbować ten tytuł. Obecna premiera CoD i BF nie przeszkodziła by dalej ilość graczy w HLL była wysoka, a jak w Insurgency ? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Ludzie grają, ciężko powiedzieć ile. Teraz pewnie trochę mniej przez premierę CODa i BFa. Ogólnie grę polecam, ale twórcy to patałachy i od premiery nie potrafią naprawić dużo błędów, do tego gra crashuje dość często na PS5. Grafika też dość średnia. No ale nadrabia gameplayem, mimo to jednak bym poczekał na patcha i może jakąś przecenę. 1 Cytuj
raulos 19 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Gram w to akurat na pc. Z ludźmi nie ma problemu. Gra działa pięknie nie crashuje Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 16 grudnia 2021 Opublikowano 16 grudnia 2021 Gra w to ktoś z xboxa? bo jeszcze nie ma crossplaya. Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 Gra w to ktoś z xboxa? bo jeszcze nie ma crossplaya. GT: piotrekoka 84 Dodaj mnie. Mamy ekipę i gramy, można powiedzieć że codziennie. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 2 godziny temu, piotrekoka napisał: GT: piotrekoka 84 Dodaj mnie. Mamy ekipę i gramy, można powiedzieć że codziennie. W przerwie między świętami i sylwkiem chętnie bym się do Was podpiął. Puszczam zapro (mój GT: Gumcol) Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 27 grudnia 2021 Opublikowano 27 grudnia 2021 Siema. Gram na xsx i się zastanawiam czy kiedykolwiek ktoś coś w tej grze powiedział? Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 Serio? Nie ma graczy którzy w miarę powiedzą co dzieje się na ekranie aby w miarę skoordynować działania? To tylko gra ale można się czasami pobawić w jakiegoś Merinsa czy innego bojownika. Jak ktoś chętny to gram na xsx. Bez spiny ale szukam klimatu. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 Ktoś przetlumaczy na polski o co mu chodziło? Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 Chyba o voice chat i wspolne party z jakimis akcjami ale nie jestem pewien bo nawet znajac duzo slangow i sposobow komunikacji i tak nie ogarniam do konca o co mu chodzi xD Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 Koledze chyba chodzi o brak komunikacji w grze między graczami. A tutaj to bywa różnie i to w zależności od trybu w jaki gramy. Ale tak to już jest w potyczkach sieciowych, jedni liczą na współpracę i dają coś od siebie, a niektórzy mają na to totalnie wyjechane i bawią się w samotnego wilka. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 Wybaczcie. Faktycznie nie było to zbyt stylistycznie i precyzyjnie napisane. Dokładnie chodzi o to że jak na grę taktyczną bardzo mało ludzi się tam komunikuje. Gram parę dni i bardzo rzadko trafia się osoba która stara się skoordynować działania grupy. Cytuj
złoty 4 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Naprawde gra wciągnęła mnie na ostro po tych wszystkich codo-beefach człowiek musi uczyć się od nowa strzelania heeeee Mój nick psn-zZloty Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 26 listopada 2022 Opublikowano 26 listopada 2022 Kupiłem na pc u Gabena na wyprzedarzy jesiennej i żałuję że wcześniej tej gry nie odkrylem. Nie wiem jak na konsolach ale na pc to jest cymes. Totalnie inna mechanika strzelania, nie ma szybkiego biegania i trzeba trzymać się swoich towarzyszy by coś ugrać. Oczywiście tryby bez respow robią najbardziej robotę. Widzę że twórcy dodali nowy tryb z rozbrajaniem bomb, ale mogli by również tam respy wywalic i byłby cs nowej genaracji. Ale i tak jest dobrze. Są niby nowe levele do odblokowania ale liczy się bardziej pure fun ze strzelania, bo te levele poza cyferkami nic nie odblokowują. Wciąż spora liczba osób w to gra na oficjalnych serwerach. Niestety mw2 to prawie zero poprawek względem poprzednika i znalazłem swój idealny substytut, bo lubię skillowe strzelanki ale cs i cod niestety zjada własny ogon. Cytuj
Boomcio 4 060 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 4 godziny temu, oFi napisał: Kupiłem na pc u Gabena na wyprzedarzy jesiennej i żałuję że wcześniej tej gry nie odkrylem. Nie wiem jak na konsolach ale na pc to jest cymes. "Cymes – złożona z warzyw i owoców potrawa kuchni żydowskiej, głównie z marchwi, suszonych śliwek i jabłek, ale może występować także w wersji z ziemniakami, innymi warzywami, mięsem oraz różnymi suszonymi owocami. Składniki są duszone lub pieczone. Potrawa podawana jest na słodko. Wikipedia" Ja nie wiem, czy kce w to grać. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia W końcu gra dostała next-gen patcha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi