gekon 1 787 Opublikowano 28 grudnia 2020 Opublikowano 28 grudnia 2020 Dobry serial w morzu gooowna od Netflixa Cytuj
smallv86 863 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Alez to byl chujowy sezon ale ta koncowka......boze az mi lezka poplynela po policzku co mi sie chyba raz zdazylo w mojej serialowej karierze, daje 8/10 i MOCNO czekam na nastepne odcinki. Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Dziwny ten serial, ogólnie wieje tandetą przez większość czasu plus naciągana fabuła ale szybko się człowiek wciąga i chce poznać więcej historii. Pozostaje czekać na czwarty sezon. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Dobry sezon, lepszy imho niż drugi. Znowu beka z tej całej high-schoolowej dramy, no i Spoiler dzieciaki terroryzujące lokalsów też trochę śmieszne. Już rozróba w szkole pod koniec S2 przeskoczyła rekina, a teraz mamy włamanie do prywatnego domu z pobiciem i wandalizmem xD Znowu sceny z Johnnym i Daniel-San błyszczą, no ta końcóweczka takiego gula to miałem w gardle ostatni raz jak Daniel robił kata w S1 z tą muzyką z pierwszej części w tle. Tylko boomerzy fani oryginału zrozumiejo te emocje jak Spoiler Johnny z Larusso się sobie kłaniają na końcu. Obstawiam, że S4 będzie stał konfliktem w nauczaniu karate, dwie różne szkoły w jednym dojo. Czekam mocno. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Co prawda dopiero co zacząłem oglądać, ale już jestem na siebie zły, że jak mogłem ominąć takie sztosiwo. Jestem w trakcie pierwszego sezonu i po prostu mistrzostwo świata. Do tego te naleciałości lat 80 oraz rzecz jasna muzyka, cudeńko. Sam fakt, że grają Ci sami aktorzy dodaje jeszcze więcej smaczku. Jedyne co mi nie pasuje to, że w przeciągu kilku odcinków, z nerda robi się heros, no ale cóż, w filmie w sumie było podobnie i trzeba z tym żyć. Szkoda, że odcinki po 30 minut tylko, bo już widzę że pochłonę całość w przeciągu kilku dni. 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 Pierwszy sezon zrobiony w dwa dni. Jakie to zajebiaszczuteniuńko klimatyczne! Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 19 stycznia 2021 Opublikowano 19 stycznia 2021 Tak jak pierwszy i drugi sezon zaje.biscie mi sie podobaly to myslalem, ze trzeciego mogloby wcale nie byc az do... ostatniego odcinka, ktory jest najlepszy z calego sezonu. Swietna muzyka, fajne walki i ostatnie sceny daja rade. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 21 lutego 2021 Opublikowano 21 lutego 2021 Bardzo fajnie mi sie ogladalo, cholernie sie wkrecilem. Dobry jest cringe czasami, myslalem ze sie poplacze ze smiechu czasami Mi sie wydaje ze beda po prostu Spoiler 3 szkoly Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Serial fajnie łączy lata 80 z obecnymi. Pokazuje w ciekawy i czasem śmieszny sposób, jakie zmiany dokonały się przez te lata. Sensei, to było seksistowskie, wyraz twarzy typu, co ty pierdolisz i odpowiedź, CO?! Serial kierowany jest do kilku pokoleń, młodego widza, jak i tego który urodził się ponad 30 czy 50 lat temu (nasi rodzice też pamiętają Karate Kid). Zdecydowanie najmocniejsza strona tego dobrego serialu. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Serial jest mega, ale kolejne sezony za bardzo skupiły się na tych dziecięcych postaciach. Pierwszy sezon był świetny, Johny miał większość czasu na ekranie. W drugim sezonie chłopa prawie nie było widać, dopiero w trzecim znowu było więcej. Co by nie było, dla mnie jeden z lepszych seriali ostatnich lat, szkoda że trzeba czekać na 4 sezon tyle czasu Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 To, że wraca Spoiler Terry Silver to było wiadomo, jeszcze Mike Barnes mógłby wrócić Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Opublikowano 27 maja 2021 To jeszcze Hilary Swank i beda chyba wszyscy. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 Pierwszy faktycznie sztosik. Znalezione dzięki forum . 2 sezonu jeszce nie dokończyłem - jestem w połowie i przez te dzieciaki ledwo daje radę. Skoro piszecie ze 3 sezon zbliżony do 1 to się chyba przemęcze jeszcze Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 27 maja 2021 Opublikowano 27 maja 2021 No 2 najgorszy, bardziej jakieś high school drama, a nie serial o karate, 3 już wraca na tory, ale 1 sezon i tak najlepszy. 1 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 Spoiler Niezły sezon. Najlepsza jego część to powrót Silvera, z którego zrobili jeszcze większego czubka niż Kreese. Fajny motyw z wrobieniem Kreese'a, myślałem, że Terremu po prostu odwaliło, pobił grubasa i przez to zamkną dojo i skończą serial. A tu będzie dalsza drama, ale chyba powoli kończą im się postacie bo znowu wyjęli z szafy Chozena. Został im już tylko Barnes i Hilary Swank i powoli zaczyna się dojenie krowy. Choć nie ukrywam, że przygody Johhny'ego w Meksyku oglądałbym jak poyebany, najlepsza scena całego sezonu to jego trening przed walką z Danielem xD Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 Fajnie ze juz jest 4-ty sezon, trzeba obejrzec Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 1 stycznia 2022 Autor Opublikowano 1 stycznia 2022 Pierwszy sezon wyprodukowany przez netflix i musieli wcisnac z bomby lgbt, transów, zaimiki she/her. No ale i tak dobrze się oglądało, powrót Silvera to był strzał w dziesiatke. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 5 stycznia 2022 Opublikowano 5 stycznia 2022 Dzisiaj skonczyłem i w sumie racja z tym gender shitem, ale to zaczyna sie dopiero od 6go epa, wiec da się żyć i nie jest jakoś wybitnie wyeksponowane (oprócz tego 6epa). W każdym razie netflix wchodzi ze swoim gównem w fajny serial. Dla mnie mogłby się już skonczyć na tym sezonie, a oni wymyslają znowu coś nowego. Silver był wpytę, nie wiem czemu, ale kojarzył mi się z zawodnikami ze sterych bitek 2D KoF czy coś w tym stylu XD Może to nie easter egg, ale w czasie zawodów w tle siedzi gość w kimonie z kanji kyokushin, hehe tylko po co przyszedł siedzieć na widowni w kimonie skoro udział w walce biorą inne style karate Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 16 stycznia 2022 Opublikowano 16 stycznia 2022 4 sezon właśnie obejrzany i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że obok 1 sezonu jest to zdecydowanie najlepszy do tej pory. 2 był tragiczny, 3 już się ogarnął, ale 4 dał dobrze do pieca. Podoba mi się to jak prowadzą ten serial, z jednej strony z zachowaniem ducha, a z drugiej trochę nowoczesności. Silver prawdziwy czarny charakter, świetnie wpisuje się w rolę, a i sam aktor dobrze zagrał. W każdym odcinku coś się działo, nie było nudy. Było rzecz jasna kilka głupot, typu wcześniej wspomniane gender (pipi), ale to było dosłownie na chwilę w jednym odcinku. Były też jakieś tańce i śpiewanie, które szybko przewinąłem, ale poza tym wszystko prowadzone z głową aż do samego końca. Turniej naprawdę fajnie został przedstawiony, czuło się te emocje i napięcie, czyli efekt osiągnięty. Było nawet kilka akcji, których sam się nie spodziewałem, za co kolejny plus.Końcówka daje porządny fundament pod kolejny sezon. Jeśli tego nie spartolą to może być równie dobry jak nie lepszy, szczególnie ta ostatnia scena przed napisami. Szkoda, że znowu trzeba tyle czekać... Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 23 stycznia 2022 Opublikowano 23 stycznia 2022 Zayebisty serial, w niektórych momentach dość przewidywalny i trochę cringe'owy (teen drama momentami wchodzi za mocno), ale ogólnie bawi jak nie wiem i micha sama się cieszy do tv, a podczas konfrontacji emocje są mega. Obejrzałem wszystko ciurkiem w niespełna 2 tygodnie, teraz trzeba trochę czekać Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 stycznia 2022 Opublikowano 23 stycznia 2022 No zadziwiający jest ten serial. Są nastolatki, jest karate, jest ogrzewanie starcia z lat szczylęcych, jest netflix. Przepis na srakę i porażkę, a tak nie jest. Jest wciągająco i bez cringu. Jestem fanem Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 5 marca 2022 Opublikowano 5 marca 2022 Z wątków teen dramy to najgorsza jest ta szmaciura córka daniela, co typów zmienia jak rękawiczki, a to chyba ona miała być pozytywną postacią w walce lasek xd Dobrze ją Danny wyjaśnia w jednej scenie, że już się gubi który to już chłopak córki w ostatnim roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi