smallv86 857 Opublikowano piątek o 12:19 Opublikowano piątek o 12:19 Właśnie zbingowalem drugą część ostatniego sezonu no i co tam się odjebalo na końcu Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano niedziela o 20:15 Opublikowano niedziela o 20:15 Ja też skończyłem i o Jezu xD Spoiler nie wiem od czego zacząć, bo końcowa bijatyka jest tak absurdalna, że nie już nie wiem czy oni tak na serio dalej to kręcą czy to była zamierzona beka. Aż musiałem sprawdzić czy będzie S7 jak drący mordę koreaniec dostał kosę, no i będzie jeszcze part 3, w którym pewnie miłość do karate zwycięży i turniej będzie trwał żeby uhonorować zmarłego czy coś xd Żadnych prawnych konsekwencji pewnie nie będzie, bo w tym uniwersum to tak nie działa, dzieciaki się napierd.alają w szkole, włamują do domów, napadają na innych i kończy się na słownej reprymendzie. Po drodze gdzieś tam sie błąka Daniel-San i płacze, bo Miyagi nie jest wzorem cnót a Robbie zostaje zgwałcony po pijaku (chociaż ta mała jest cudna). Zrobił się z tego festiwal żenady i kiczowatych dialogów odgrywanych przez jeszcze gorszych aktorów. Szkoda, bo S1 to był prawdziwy powiew świeżości i gratka dla fanów Karate Kid, niestety twórcy po drodze gdzieś zapomnieli, że serial miał być o Johnnym, a nie Miyagi-do. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi