Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Anime jakie by nie było, na swój wątek zasługuje :lapka:

Tokyo-Ghoul-re-Episode-2-Subtitle-Indone

Ja tam akurat mangi nie czytałem, więc wszelkie braki zgodności mnie nie rażą, ale tak:

Pierwszy sezon: no, takie se. W(pipi)iał emo główny bohater
Drugi sezon: to samo, co wyżej, tylko dużo słabiej. Meh
Trzeci, obecny sezon (Re): Zaskakująco przyjemnie się to ogląda. :o Nikt ani nic na ekranie specjalnie nie irytuje, strona techniczna daje radę i jest fajny, dość mroczny klimat + przyjemny kawałek w endingu:

Nazwijcie mnie Januszem chińskich bajek, ale z chęcią oczekuję kolejnych odcinków. :mevek:

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Dla mnie pierwszy sezon był super, drugi mnie wymęczył, nawet nie dokończyłem. O tym, że jest trzeci sezon dowiedziałem się z PE. Może dokończę kiedyś drugi sezon i obejrzę trzeci. Tylko, że już pewnie nic nie pamiętam z tego wszystkiego.

Opublikowano

Spoko, ja na starcie trzeciego sezonu, choć drugi skończyłem oglądać ledwie rok wcześniej, czułem się zupełnie zagubiony pod kątem tego o co chodzi i w sumie kto jest kim :lapka: Po 3-4 epach już z górki.

@Pupcio chyba jest ekspertem i będzie mógł w razie czego rozwiać wszelkie wątpliwości :)

Opublikowano (edytowane)

:lapka: wiem wszystko o tym chińskim guwnie więc służę pomocą w razie w. Drugi sezon :re rusza chyba w październiku i imo dopiero tam zaczyna się rozpyerdol

btw. zapowiedziano gierke na ps4, pewnie szrot jak każda gierka na podstawie chińskich bajek no ale ja się dam chętnie ogolić :cool: 

Edytowane przez Pupcio
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ledwie się na dobre rozkręciło, a już czekać do października? :nosacz2:
(pół)finał bardzo fajny. Kaneki to jednak prze(pipi) - bez problemu rozwalił

Sowę, czyli chyba bossa w drugim sezonie

:obama:

Edytowane przez Frantik
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No konia z rzędem w RDR2 temu, kto mi wyjaśni, co właściwie się działo w tym 3 i 4 epie. :rotfl:

Co chwila kompletnie z doopy wyskakują jakieś nowe postacie, wszyscy walczą, nie wiem już w sumie o co, ani kto jest kim. Akcja skacze z miejsca na miejsce... Prze(pipi) okularnik walczy z Kanekim, chociaż był chyba jego ziomkiem. Czemu? Nie wiem. Czemu na końcu zrobił to, co zrobił? Też nie wiem. To tylko przykład pierwszy z brzegu

Opublikowano
W dniu ‎2018‎-‎11‎-‎06 o 14:55, Hero of Orion napisał:

Ja nie wiem po co ten sezon w ogóle został zanimowany. Jaki proces myślowy towarzyszył studiu Pierrot. Żeby to miało jakiś sens to trzeba ze 100 odcinków 

120 rozdziałów w 12 odcinków, przynajmniej tak słyszałem, nie wiem dla kogo jest to anime, bez przeczytania mangi mało co zrozumiesz, a jak już przeczytasz mangę, po co tracić czas na słabą adaptacje?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jezu jaka to jest tragedia xD wiedziałem że spyerdolą mój ulubiony chapter mangi ale nie wiedziałem że aż tak :beksa: ten uczuć gdy statyczne rysunki mają więcej dynamiki niż pyerdolona animacja :pawel: 

Edytowane przez Pupcio
Opublikowano

Oni faktycznie zmieszczą 179 chapterów mangi w 12 odcinkach. To studio co to robi powinno mieć bana na wszelkie inne adaptacje mangi. Animacje też robione są na szybko przez co oczy krwawią.

Nie mam pojęcia czemu to oglądam.