Skocz do zawartości

PSX Extreme 251

Oceń okładkę PSX Extreme 251 32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 251

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jedyne co mnie zaskoczyło, to relacja z E3,  a dokładnie rozmiary zgreda Komodo. Czy mi się wydaje, czy gość robi się szerszy z roku na rok?

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ha ha. Imo tenat powiniencbyc zamkniety do czasu premiery pisma. Bo znow bedzie merytorycznie heh o okladkach.   9/10? Lol to Edge ile by dostalo? 30/10?

• Dzień bez śmiania się z grubasów dniem straconym. Jak można czytać opinie człowieka, który nie umie odmówić sobie pączka? Wiadomo, że musi ściemniać.

• Super okładka.     

Opublikowano

Dzień bez śmiania się z grubasów dniem straconym. Jak można czytać opinie człowieka, który nie umie odmówić sobie pączka? Wiadomo, że musi ściemniać.

Opublikowano
  • Autor

Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Tradycyjnie jesteśmy dostępni w formie papierowej w punktach z prasą na terenie kraju, a wydanie elektroniczne czeka na PPE.pl lub e-Kiosk.pl

Opublikowano

@Monia.liveteam Zmień sobie w PUBG sterowanie na typ B. Zmienia to kilka rzeczy, między innymi pod LB masz strzelanie z biodra, a LT strzelanie ze szczerbinki/celownika. Dużo lepiej się gra, no i oczywiście ino FPP no nie :lapka:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Moim PSXem jakś debil się chyba wachlował, bo pięknie zagięty na grzbiecie, że można go kawałek oderwać. 

Do dziś numery kupione w kiosku jak nówki, a te z prenumeraty (od 2014) przeważnie z jakimś defektem.  Tak, wiem że to wina poczty i nic na to nie poradzicie. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Czy do Sega Mega Drive Classic wyszedł patch? Bo według Jima i kilku innych recenzentów jak Silent Rob, gry wcale nie są dobrze emulowane,  a biorąc pod uwagę że za remastery Shenmue 1 i 2 odpowiedzialna jest ta sama firma, poczekam na recenzje przed zakupem :)

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, PiotrekP napisał:

Moim PSXem jakś debil się chyba wachlował, bo pięknie zagięty na grzbiecie, że można go kawałek oderwać. 

Do dziś numery kupione w kiosku jak nówki, a te z prenumeraty (od 2014) przeważnie z jakimś defektem.  Tak, wiem że to wina poczty i nic na to nie poradzicie. 

Podrzuć fotę na perez@psxextreme.pl. Coś pomyślimy :). 

Opublikowano
  • Autor

A to żadne zawracanie gitary. Płacisz za prenumeratę, więc logiczne, że chcesz dostać pismo w takiej "kondycji", w jakiej być powinno. Poczta prenumerat za free nam nie rozwozi - kasują za dostawy, to nie dość, że czasami komuś po prostu nie dostarczą "bo się zgubiło", to jak dostarczają uszkodzone, to też ich ścigamy (chociaż efekt mizerny). 

Opublikowano

Kupilem. Na plus "trzeba znac" na dwie strony I b.dobra gra. 

Nie ma jakichs mang, srang, zapychaczy. Na plus, tak trzymac

Opublikowano
  • Autor
56 minut temu, IslandClaws napisał:

a w Brzegu ani wczoraj, ani dzis nie ma nowego numeru. 

Jakieś konkretne punkty? Ruch? Kolporter?

Opublikowano

Pytanie do kumatych. Co to za gra/mod na fotce nr.4 w tekście Piechoty o emergent gameplay?

Opublikowano

Przydałoby się, żeby Roger dokooptował do redakcji jakiegoś fana JRPG, bo Zax wyraźnie skręcił w stronę zachodnich RPG, a większość świetnych japońskich gier obniża ocenę za grafikę, tak jakby to była najważniejsza rzecz.

Opublikowano

Recenzja HIV'a Unravel Two opisuje grę na co najmniej 7, a tu taki psikus.

Opublikowano
  • Autor

Niedługo to będzie trzeba jakieś zbrojone koperty ogarnąć, żeby te wysyłki dochodziły w znośnym stanie. 

Opublikowano

W pixelu maja dodatkową, droższa prenumeratęza pakowanie w kartonowa kopertę. Tam non stop ktoś wrzucał na fejsa rozwalony numer. Teraz chyba cisza.

Opublikowano

@grzybiarz poczta nawet to potrafi złamać. Sam Pixela prenumeruję i głównie ma uszczerbki na kantach grzbietu, choć ostatni numer przyszedł mi w dobrym stanie, a mam wysyłkę bez tektury.

@Perez ostatni bardziej poważny uszczerbek PSXa miałem w numerze 235, a mając na półce od numeru 206, to są to tylko drobne otarcia na końcówkach grzbietu. Ten numer to jakoś wybitnie miał złą drogę, bo trochę prenumerat  miałem i czegoś tak sfatygowanego jeszcze nie dostałem, nie licząc podartego Pixela.

Opublikowano

To niestety wina Poczty, sam prenumeruje Pixela i tylko raz by lekko wygięty brzeg, a wybrałem darmową przesyłkę, z drugiej strony ludzie wysyłają zdjęcia dosłownie zmasakrowanych Pixeli :(

Opublikowano

Widze, ze w numerze 251 jestem slawny. xd

Opublikowano

Kogo ścigać, żeby mu dać w papę za "ujdzie" przy DMC5?