Skocz do zawartości

PSX Extreme 251

Oceń okładkę PSX Extreme 251  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne co mnie zaskoczyło, to relacja z E3,  a dokładnie rozmiary zgreda Komodo. Czy mi się wydaje, czy gość robi się szerszy z roku na rok?

Opublikowano (edytowane)

@Monia.liveteam Zmień sobie w PUBG sterowanie na typ B. Zmienia to kilka rzeczy, między innymi pod LB masz strzelanie z biodra, a LT strzelanie ze szczerbinki/celownika. Dużo lepiej się gra, no i oczywiście ino FPP no nie :lapka:

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano (edytowane)

Moim PSXem jakś debil się chyba wachlował, bo pięknie zagięty na grzbiecie, że można go kawałek oderwać. 

Do dziś numery kupione w kiosku jak nówki, a te z prenumeraty (od 2014) przeważnie z jakimś defektem.  Tak, wiem że to wina poczty i nic na to nie poradzicie. 

Edytowane przez PiotrekP
Opublikowano

Czy do Sega Mega Drive Classic wyszedł patch? Bo według Jima i kilku innych recenzentów jak Silent Rob, gry wcale nie są dobrze emulowane,  a biorąc pod uwagę że za remastery Shenmue 1 i 2 odpowiedzialna jest ta sama firma, poczekam na recenzje przed zakupem :)

Opublikowano
2 godziny temu, PiotrekP napisał:

Moim PSXem jakś debil się chyba wachlował, bo pięknie zagięty na grzbiecie, że można go kawałek oderwać. 

Do dziś numery kupione w kiosku jak nówki, a te z prenumeraty (od 2014) przeważnie z jakimś defektem.  Tak, wiem że to wina poczty i nic na to nie poradzicie. 

Podrzuć fotę na perez@psxextreme.pl. Coś pomyślimy :). 

Opublikowano

A to żadne zawracanie gitary. Płacisz za prenumeratę, więc logiczne, że chcesz dostać pismo w takiej "kondycji", w jakiej być powinno. Poczta prenumerat za free nam nie rozwozi - kasują za dostawy, to nie dość, że czasami komuś po prostu nie dostarczą "bo się zgubiło", to jak dostarczają uszkodzone, to też ich ścigamy (chociaż efekt mizerny). 

Opublikowano

@grzybiarz poczta nawet to potrafi złamać. Sam Pixela prenumeruję i głównie ma uszczerbki na kantach grzbietu, choć ostatni numer przyszedł mi w dobrym stanie, a mam wysyłkę bez tektury.

@Perez ostatni bardziej poważny uszczerbek PSXa miałem w numerze 235, a mając na półce od numeru 206, to są to tylko drobne otarcia na końcówkach grzbietu. Ten numer to jakoś wybitnie miał złą drogę, bo trochę prenumerat  miałem i czegoś tak sfatygowanego jeszcze nie dostałem, nie licząc podartego Pixela.