Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, Mendrek napisał:

Nie rozumiem hejtu na Onrush. To chyba będzie takie Saints Row gier wyścigowych. Ludzie będą się spuszczać nad genericową, wysokobudżetową wydmuszką FH4, tak jak jarali się GTA V, a prawdziwy miód i klimat będzie w Onrush (tak jak był w SR IV). Ech, co za czasy...

A ja nie rozumiem twojego gustu... 

• 18 minut temu, Fanek napisał:

A co do nowych studio MS, to w zasadzie przybyły tylko 2

Jakie dwa? 

The Initiative: This entirely new Santa Monica, California-based studio is being headed up by Darrell Gallagher, former studio head at Crystal Dynamics, of Tomb Raider fame. His charter at The Initiative is to assemble “world-class talent to create groundbreaking new game experiences.”

Undead Labs: The Seattle-based team behind State of Decay and State of Decay 2, both Xbox/PC exclusives, is officially joining the Microsoft fold. Undead Labs is headed up by Jeff Strain, who cut his teeth at Blizzard and ArenaNet before striking out on his own.

Playground Games: The U.K.-based team behind the Xbox/PC-exclusive Forza Horizon series is similarly making its Microsoft relationship permanent. Spencer noted that the studio has been limited to Forza Horizon games, but it will now bring its “open-world expertise to an entirely new project.”

Ninja Theory: Spencer first worked with Ninja Theory for Kung-Fu Chaos back in the early Xbox days. And now, the storied developer behind Hellblade: Senua’s Sacrifice — as well as DmC: Devil May Cry, Enslaved: Odyssey to the West and the PS3 exclusive Heavenly Sword — is a Microsoft first-party developer.

Compulsion Games: The Canadian developer behind the upcoming We Happy Few joins Microsoft just in advance of the game’s August release. That title is being published by Gearbox for both Xbox One, Windows and PlayStation 4; it’s unclear if Microsoft’s acquisition will change those plans.

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
18 minut temu, Fanek napisał:

Sony wypuści PS5 dopiero po wydaniu TLOU i gry Kojimy,

:pawel:

Fanek analityk na bombie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

To tak jakby Sony wykupiło przykładowo Quantic Dream, które klepało i tak tylko gry dla nich

Opublikowano
3 minuty temu, Fanek napisał:

To tak jakby Sony wykupiło przykładowo Quantic Dream, które klepało i tak tylko gry dla nich

Ok. 

Ale i tak są trzy studia. 

Opublikowano
8 minut temu, Fanek napisał:

No to może Ci wyjaśnię:

1. PG robi drugie studio = nowa gra,

2. NT nie robiło gier dla MS = nowa gra,

3. CG nie robiło gier dla MS = nowa gra,

4. Nowe studio w SM = nowa gra.

5 nowych studiów i 4 nowe gry (+ 2 które do tej pory były robione: FH i SoD. Łącznie 6 gier), więc już się nie produkuj.

Powinno Ci palców wystarczyć żeby to policzyć.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

I tak nie bedzie gier na xboxa, tylko gierki z wstecznej :usmiech: 

Opublikowano

Wow, wszystkie FORZA, Gearsy w 8k.
Już nie mogę się doczekać. Będzie grania na conajmniej rok [emoji23][emoji23]

Opublikowano

emoji23.png emoji23.png emoji23.png

Opublikowano

Scarlett może mieć nawet i 10k 144fps i moc na poziomie 20tf ale i tak nie będzie na niej Zeldy, bloodborne, Mario, God of war, tlou czy tony innych za(pipi)istych gier z japońskich konsol. Samą wielką trojcą i ładniejszymi multiplatformami nic poza tym co jest teraz nie osiągną.

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał:

God of war, tlou

i dzięki panu spancerowi, że tych gier nie będzie 

emoji23.png emoji23.png emoji23.png

Opublikowano
4 minuty temu, creatinfreak napisał:

Scarlett może mieć nawet i 10k 144fps i moc na poziomie 20tf ale i tak nie będzie na niej Zeldy, bloodborne, Mario, God of war, tlou czy tony innych za(pipi)istych gier z japońskich konsol. Samą wielką trojcą i ładniejszymi multiplatformami nic poza tym co jest teraz nie osiągną.

Ani That's you...

ale za to w nowego far cry , destiny czy call of duty zagrasz. A i cyberpunk od cd red czy bf nowy :)

Opublikowano

Zelda najlepsza na playstation, Mario zresztą też*

*ch.uj z tym, że odpalone na PSP na emulatorze, najlepsze

Opublikowano

no ale własnie nie widzę abyś w coś w tym roku poza gowem grał z tytułów na wyłączność:D

Opublikowano

Ostatnio na forum ktoś fajnie skwitował nową Zeldę. To gra gdzie nawet nie ma sensu się spinać o lepszy oręż, bo i tak walniesz trolla 5x w łeb i się rozleci... albo jak było w moim przypadku, będziesz sobie jechał przez pole i będziesz musiał wszystko wyrzucić bo inaczej pioruny Cię zabiją :pawel:

Opublikowano

Bo nie mam czasu aktualnie? Mam tajfun w domu w postaci mojej rocznej córki, która nie chodzi teraz szybko spać, a poza tym od tego roku mam switcha i odkrywam nintendo, które wciąga na długo (xeno 70h, Mario 25, karty 25, kong 25, kończę teraz zelde 80)

Opublikowano

Wyrzucałeś oręż? Dobry wariat z Ciebie, ja go po prostu zdejmowałem z postaci, no ale można i tak.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Wyrzucałeś oręż? Dobry wariat z Ciebie, ja go po prostu zdejmowałem z postaci, no ale można i tak.

No zdejmowałem, ale burza coś nie chciała przejść ;

Opublikowano
2 minuty temu, creatinfreak napisał:

Bo nie mam czasu aktualnie? Mam tajfun w domu w postaci mojej rocznej córki, która nie chodzi teraz szybko spać, a poza tym od tego roku mam switcha i odkrywam nintendo, które wciąga na długo (xeno 70h, Mario 25, karty 25, kong 25, kończę teraz zelde 80)

to się akurat chwali sam mam switcha w szafie i czeka na octopath pierwszą grę warta zakupu w tym roku jak ktoś POSIADAŁ i OGRAŁ wszystkie gry ciekawe na WII U xD

Opublikowano

I przechodziła jak wywalałeś wszystko z inventory? :D

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

I przechodziła jak wywalałeś wszystko z inventory? :D

Przynajmniej mnie nie zabiła XD

Opublikowano

Lol emoji23.png emoji23.png emoji23.png

Edytowane przez Bzduras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.