Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Obecna generacja lepsza od poprzedniej? Dobre sobie. Multiplatformowi wydawcy mocno siedli z nowymi grami AAA i coraz bardziej wycofują się do swoich pewniaków. Ja już nawet nie wiem co tam wydaje UBI, EA, Acti czy 2K.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
4 godziny temu, Pacquiao napisał:

Obecna generacja lepsza od poprzedniej? Dobre sobie. Multiplatformowi wydawcy mocno siedli z nowymi grami AAA i coraz bardziej wycofują się do swoich pewniaków. Ja już nawet nie wiem co tam wydaje UBI, EA, Acti czy 2K.

dokładnie, ta generacja jest zajebista jeśli chodzi o kontynuacje, remastery i indyki ale nowe duże IP w porównaniu do poprzedniej to tragedia.

Opublikowano

Na szczęście Sony dba o to, by ich eksluzywne AAA były mixem nowych IP i kontynuacji. Obecnie Sony wytworzyło sobie pewien standard produkcyjny, zbliżony do tego z Nintendo - tyle że na większą skalę. Mają także szczęście do mniej zależnych od nich twórców, typu Quantic Dreams czy Insomniac. Ogólnie widać po nich ogromnie pozytywną passę - ta generacja potężnie wesprze markę PlayStation, bo ludzie zapamiętają wiele hitów na wyłączność, które dostawały wysokie noty i były po prostu świetne. MS się mocno wywalił w tej generacji i jest przynajmniej jedno okrążenie w plecy od konkurencji - zaczyna coś tam budować, nawet nie wiadomo czy to wypali, mimo wszystko fajnie jakby konkurencja w kolejnej generacji jakoś była. Bo Nintendo raczej zwykle wygrywa na swój sposób, w którym konkurencja nadal może ogłaszać się zwycięzcą, ot paradoks ;)

Opublikowano
53 minuty temu, Rozi napisał:

Ta gra będzie dla mnie jedną z gier tego roku, albo jedną z gier życia. Serio. Może i nie ma tutaj nic twórczego, to nawet to zbieranie włóczni mnie bawi (dostajemy za każdym razem inny przedmiot z życia Bayeki, o którym zazwyczaj mówi kilka słów). Za każde aktywności dostajemy tokeny, które pozwalają ulepszać stroje (a jakie są stroje dostępne, o kurwa :obama:), gadżety, ulepszenia do strojów itd. Aż chce się to wykonywać. Ta gra to po prostu fun w 100%, mógłbym godzinami tylko bujać się na pustyni i po mieście. Swoją drogą jest przepięknie odwzorowane, a widoki z Piramidy są NIESAMOWITE. 

Miałem też pierwszą akcję po cichu z jednym gadżetem xd Jezu, tu można tyle możliwości neutralizowania fagasów wymyślić, że ja pierniczę. Pierwszy mini-twist fabularny <3 Jutro cisnę bez opamiętania znowu.

@balon gram na normalu i jest w pytkę, nie za łatwo i nie za trudno.

AC-Hippo-2.jpg?resize=850,478

Tak się żyje w Egipcie

Opublikowano

11aqmw.jpg

Opublikowano

Obrzydzaja spidermana :/

Opublikowano
7 minut temu, teddy napisał:

Rozi lata ze spidermanowa cieczką jak milan przy premierze God of War, albo asax w czasie bety Piratów

Opublikowano

Będzie jazda jak ktoś zacznie hejtować Pajączka xD

Opublikowano

Ciekawe, czy na PT będzie tak samo jak w Zakupach growych.

Pierwszy!

Opublikowano

Pisanie w temacie o Spider-manie o Spider-manie, no cieczka w (pipi) xd 

Opublikowano

Ehhj no mam przeczucie że te zachwyty przesadzone i jednak się zawiode, gra wygląda tylko poprawnie, żaden mesjasz :/

Opublikowano

Może tak być ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano
34 minuty temu, teddy napisał:

Ehhj no mam przeczucie że te zachwyty przesadzone i jednak się zawiode, gra wygląda tylko poprawnie, żaden mesjasz :/

wygląda, a jak się gra to dwie zupełne inne kwestie, miałem podobnie przy Sunsecie, a jak załapałem całą mechanikę poruszania się to nie mogłem się oderwać,  z tego co czytam Insomniac poszedł podobną drogą przy pająku i za(pipi)iście, jeszcze jak sobie kiedyś zrobię zajawkę odpowiednią na Parkera to myślę, że się mega wciągnę

Opublikowano

Akurat Insomniac na movemencie w open worldach to się zna, zresztą w recenzji ahrn widać, że jest grubo pod tym względem :)

Opublikowano
52 minuty temu, Kyo napisał:

Będzie jazda jak ktoś zacznie hejtować Pajączka xD

A są do tego podstawy nie oszukujmy się. Biorąc pod uwagę że developer znany jest z solidnych sredniakow plus oplacone przez Sony recki to faktycznie możemy mieć do czynienia z gra na 7. No nic trzeba będzie samemu sprawdzic i obiekttwnie ocenić 

Opublikowano

a grałeś może w Sunseta? 

Opublikowano
1 godzinę temu, teddy napisał:

no niestety temat spidermana ma swojego teddiego :| 

Opublikowano

Liczę że forumowe smutasy po raz kolejny przywroca balans we wszechświecie 

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Wiadomo, sekta wszystkich naprostuje, że to co najwyżej 7, ale tylko jak jesteś fanem pajączka i masz w domu wszystkie komiksy. Aż nie mogę się doczekać xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.