Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, MYSZa7 napisał:

wygląda, a jak się gra to dwie zupełne inne kwestie, miałem podobnie przy Sunsecie, a jak załapałem całą mechanikę poruszania się to nie mogłem się oderwać,  z tego co czytam Insomniac poszedł podobną drogą przy pająku i za(pipi)iście, jeszcze jak sobie kiedyś zrobię zajawkę odpowiednią na Parkera to myślę, że się mega wciągnę

ONLY LOVE REACTIONS

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jednym prostym trikiem wykiwał Sony i Marvela [ZOBACZ MEMY]

Opublikowano

zaraz odbiorę swoją kopie to wam powiem jaka gierka jest naprawdę :lapka:

Opublikowano
48 minut temu, Bzduras napisał:

Jednym prostym trikiem wykiwał Sony i Marvela [ZOBACZ MEMY]

Ja bym jeszcze wrzucil wczesniej zdjecia do zakupow growych zeby i hajs i plusiki sie zgadzaly :banderas: 

Opublikowano

Przypomnialo mi sie jak udalo mi sie uniknac wtopy przy premierze W3, mialem na odsprzedanie kolekcjonerke ale ktos wczesniej tu wrzucil podbijajac cene (i to wcale o nie tak duzo jak pamietam) no i zostal zhejtowany mocno za to xD Szybko fśt na allegro i tego samego dnia poszla za 900zl z odbiorem osobistym :cool:

Opublikowano
3 minuty temu, froncz piotrewski napisał:

Ja bym jeszcze wrzucil wczesniej zdjecia do zakupow growych zeby i hajs i plusiki sie zgadzaly :banderas: 

Onion sense is tingling

Opublikowano
W dniu 5.09.2018 o 21:58, Daddy napisał:

sonybocarnia już robi nowe tematy w PT z ,,wysyłka w poniedziałek'' 

5 godzin temu, Bzduras napisał:

:kaz:

Teraz reszta klapersów po cichu sprzeda na olx żeby nie było przypału jak z drwalem.

Opublikowano

Drwal akurat był średniakiem a pajaczek to inna historia. Myślę, że GOTY jeśli chodzi o exy Sony.

Opublikowano

No możliwe i że goty 2018 będzie bo nie ufam tym usypiaczom od rockstar

Opublikowano

no wszystko wskazuję na to pojedynek o GOTY rozstrzygnie się pomiędzy Dad of War i Pajonkiem, bo RDR 2 zapowiada się na tak samo nudną grę jak poprzednik, Horizon 4 to tasiemiec, a Smash na forum interesuje jakieś 3 osoby + udający podekscytowanie FIcek. 

Opublikowano

dla ficka smash to będzie gra Ż Y C I A 

Opublikowano

Ale was RDR rozyebie wy c0rwa gnoje :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

co najwyżej uśpi :) 

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Rozyebie nudą?

Opublikowano
5 godzin temu, kermit napisał:

zaraz odbiorę swoją kopie to wam powiem jaka gierka jest naprawdę :lapka:

No wreszcie będzie jakaś rzeczowa opinia

Opublikowano

rzeczowa opinia? Tylko za pare lat gdy mendek dostanie w plusie. Bez hajpu, bez równowazenia wydanych pieniedzy, na chłodno, jak Karol.

Opublikowano

Zaraz odpalam pajonka. Zobaczymy czy lepsze od Sunseta.

Opublikowano

Przecież mendrek wziął loan w providencie, żeby grać day one w pająka. Chyba, że znowu u kumpla na kwadracie testował.

Opublikowano

ps4  = smiec niemyty (pipi) obesrane i kazdy jego posiadacz to zafrajerzony mendrek q wa jego mac

Opublikowano
29 minut temu, Ocelot napisał:

ps4  = smiec niemyty (pipi) obesrane i kazdy jego posiadacz to zafrajerzony mendrek q wa jego mac

Ty masz jakiś problem z swoim siurkiem chyba

Opublikowano

Hmm 30 sekund grania i pierwszy glitch w spajderku :) 

Chyba nawet w Assassynie tak szybko nie zobaczyłem błędu. No ale gierka zapowiada się fajnie, mimo że zaraz po tym jakaś postać uskakując przede mną wpadła połową ciała w budynek.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.