Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Piękne jest czytanie buldupienie zielonych robaków. Ładnie gotuje pyzdę karaluchów. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Całkiem spoko ten spajdi, ale póki co bardziej podoba mi się zakręcony Sunset. Niebieskie dzbany mają mokro ze względu na graficzkę i cinematic wstawki, no i oczywiście fakt, że to ex też robi swoje.

Opublikowano
7 minut temu, MaZZeo napisał:

ja yebie jakie spazmy w temacie o pająku, bohater na którego jeszcze niedawno każdy miał ciężko wyjebane, developer który zrobił tęczowego infamousa dla gimbusów, no ale teraz?

JARANGO BO GRA NA PLEJSTEJSZYN XD więc +3 do oceny

stawiam dolary przeciwko orzechom, że jako multiplatforma przeszłaby bez większego echa, a jaczes zamawiałby o połowe mniejszy nakład

niebieskie dzbany fani pajonka a pewnie nawet nie zanucą melodii z tej zayebistej kreskówki z polsatu

Ja sie kompletnie nie jaram ale szcze z mazela ktory znowu widzi za witryna zabawke na ktora mlze tylko popatrzec. Na plakatach pizza a mazelo w chacie ziemniaki z sosem z paczki.

Opublikowano

I tylko ragusa zal.

Opublikowano

Wspominanie sunseta xD

W 80tym Paaaanie to bylo

Opublikowano

Ty serio jesteś trochę opóźniony.

Opublikowano
10 minut temu, Mejm napisał:

I tylko ragusa zal.

Przytomnie przeniosłem się na miesiąc na 3dsa także ominąłem linię ognia. Prześlizgnąłem się jak Doctor Octopus na swoich metalowych mackach

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Haha, pięknie te ostatnie strony, żółć z dupy botów płynie jak mega rozwolnienie. Ujadajcie biedaki (pipi)ane, ku uciesze Niebieskiej Szlachty, a jak już się zmeczycie, to możecie wracać do tych chvjowizn na 6.

Żryjcie to i do budy.
14ce958a9df11492836cbaa74e060d1d.jpg

Do budy powiedziałem, ale już!

Opublikowano

milan ale za jaką szybą? chyba prędzej na śmietniku, nawet schylać się nie będę

po prostu bawi mnie od lat że ex na dzbanstację dostaje 3x więcej atencji. 

Opublikowano

Fajny screen, ale nijak ma się do twojej ulubionej strony:

X8GFE9V.jpg

A teraz pozdrowionka dla ulunga, który gra w 900p~1080p, w taki tytuł na jakimś Sanyo:

DmhRga3XcAUUK58.jpg:large

Opublikowano

Również pozdrawiam.

1TDmrVk.jpg

7VfndsG.jpg

ALE TEN PHOTO MODE MA MOŻLIWOŚCI :fsg:

Opublikowano

bełchatów znowu z rodzicami wypełnia dymki w komiksach  :/

Opublikowano

oho pierwsze nie-klaperskie opinie i juz wszystko jasne, klon infamousa, kolejna ubigierka, "nie lubię wież, zbieractwa i openworldow ale juz mam 199 plecaków"

kurde szybko poszlo xd dobrze ze na forum sa normalne jednostki

Opublikowano

:hi:

Troche beka jak kermit ma broń naładowaną plusikami i czeka jak w duckhuncie na kogoś kto napisze conajwyżej średnią opinię o spidermanie.

Opublikowano

Nie grałeś nie oceniaj :usmiech:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Nie grałeś nie oceniaj :usmiech:

ah zapisze sobie tego posta :usmiech:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Milan odkrywa w 2k18 że ludzie mają odmienne opnie.

Bardzo je szanuję. Pewnie dlatego nie robie z siebe i idioty i nie latam z minusami obdarowując kazdego kto się wypowiada w temacie gow i spiderman.

Gow ma też za uszami.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Przecież Spider jak na gierkę o superbohaterze w gaciach na rajtuzach wygląda przekozacko

Opublikowano

Przecież ta gra Uniwersum stoi.

Gameplay, humor, super bohater a do tego cały klimat związany z fabułą. Masa postaci związanych z człowiekiem pająkiem. Super uczucie swobody w przemierzaniu NY na pajęczynie, kiedy czuć dosłownie przecinający pęd wiatru.

Żyjące miasto, relacje przechodniów i ich reakcje kiedy pojawi się spajdi.

Panowie, nikt nie karze zajmować się zbieraniem plecaków czy robieniem fotek ale to też jest przyjemne gdyż chce się uczestniczyć w tym świecie. Do tego ciągle coś się dzieje a to włamania, ucieczki bandytów. Racja to są zadania poboczne ale możemy skupić się na samej fabule a to robić przy okazji by troszkę nacieszyć się tym światem.

Trzeba wspomnieć, ze fajne są przejścia między życiem pająka w robocie i po za nią.

Infamous, gry od ubi?

Proszę, żadna z tych gier nie odda klimatu z komiksowości o pajączku a te kilkanaście wież dla pająka to nie problem i można to z robić na samym początku w 30minut i zapomnieć o sprawie.

Gierka MEGA i tyle!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.