Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Mogę tylko powiedzieć że jest to gra w chuy lepsza od śmiecia horizon i o wiele fajniejsza od dad of war

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Czy zakończenie zapowiada kontynuację i jest  w niej Zenon?

Opublikowano
W dniu 8.09.2018 o 11:06, Kolos28 napisał:

Przecież ta gra Uniwersum stoi.

Gameplay, humor, super bohater a do tego cały klimat związany z fabułą. Masa postaci związanych z człowiekiem pająkiem. Super uczucie swobody w przemierzaniu NY na pajęczynie, kiedy czuć dosłownie przecinający pęd wiatru.

Żyjące miasto, relacje przechodniów i ich reakcje kiedy pojawi się spajdi.

Panowie, nikt nie karze zajmować się zbieraniem plecaków czy robieniem fotek ale to też jest przyjemne gdyż chce się uczestniczyć w tym świecie. Do tego ciągle coś się dzieje a to włamania, ucieczki bandytów. Racja to są zadania poboczne ale możemy skupić się na samej fabule a to robić przy okazji by troszkę nacieszyć się tym światem.

Trzeba wspomnieć, ze fajne są przejścia między życiem pająka w robocie i po za nią.

Infamous, gry od ubi?

Proszę, żadna z tych gier nie odda klimatu z komiksowości o pajączku a te kilkanaście wież dla pająka to nie problem i można to z robić na samym początku w 30minut i zapomnieć o sprawie.

Gierka MEGA i tyle!

zaintrygowales mnie tymi relacjami miedzy przechodniami, rozwin temat.

Opublikowano

Niby nic takiego ale przechodnie komentują jak Ciebie zobaczą. Jedni chcą zbić z Tobą piątkę, inni pstrykną fotkę a jeszcze inni Ciebie zaatakują.

Opublikowano

o kurde, dobre.

gra naprawde wyglada srednio, nie wiem, moze ten spiderman jest taki po prostu nijaki. dobrze ze wybrali najgorszych bossow do pierwszej czesci, sequel moze bedzie ciekawszy,

Opublikowano
W dniu 8.09.2018 o 11:28, Pupcio napisał:

Mogę tylko powiedzieć że jest to gra w chuy lepsza od śmiecia horizon i o wiele fajniejsza od dad of war

Potwierdzam :wub: 

Opublikowano

to żaden wyczyn

Opublikowano
W dniu 7.09.2018 o 22:23, MaZZeo napisał:

ja yebie jakie spazmy w temacie o pająku, bohater na którego jeszcze niedawno każdy miał ciężko wyjebane, developer który zrobił tęczowego infamousa dla gimbusów, no ale teraz?

JARANGO BO GRA NA PLEJSTEJSZYN XD więc +3 do oceny

Jak już yebiesz, to najpierw się dowiedz kto robi, które gry, a potem mocz gacie. Widać, że boty plują na lewo i prawo, byle pluć, nawet nie wiedząc kto i co. No, ale jechać trza, więc czasu na sprawdzenie zeznań nie ma.

P.S. Jarango, bo za(pipi)ista gra więc ocena na jaką zasługuje. No, ale GRA NIE JEST NA IKSBOŁNA, więc -5 do oceny.

P.P.S. Idź grać w nowego pada. Może jakieś różowo-blasterkowe malowanie ostatnio wyszło :banana:

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

uuuu mamy tu mocnego zawodnika 

Opublikowano
9 minut temu, Luqat napisał:

Jak już yebiesz, to najpierw się dowiedz kto robi, które gry, a potem mocz gacie. Widać, że boty plują na lewo i prawo, byle pluć, nawet nie wiedząc kto i co. No, ale jechać trza, więc czasu na sprawdzenie zeznań nie ma.

ale rozumisz, że on pisał o TĘCZOWYM INFAMOUSIE, którego zrobili twórcy spidermana nie? Eh kolejny klap robi z siebie błazna 

Opublikowano

Tęczowy inFamous? A, no Sunset był szary i ponury

Opublikowano

Czy boty grają w spidermana podłączając ps4 przed  hdmi in do koksa?

Opublikowano
1 godzinę temu, kermit napisał:

to żaden wyczyn

dokładnie, nie licząc cudaków jak yeti, malin i jeszcze jeden klap który bronił drwala to wszyscy jasno wydali werdykt że gierka 7-8/10  ^^  a  jeśli spajder jest na poziomie sunseta to i tak dużo lepiej od drwala. Widać insomniac nauczył się robić dobre gry po współpracy z MS.

Jeszcze 3 tygodnie  :wub:   

Opublikowano
2 godziny temu, creatinfreak napisał:

Ten tęczowy od Insomniac zjada na śniadanie dwóch synów i pierwsze światło od sucker punch :łapka:

Jeśli już, to drugiego syna ;)

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Opublikowano

3 dni polowania i  tylko tyle przynosisz ?

Opublikowano

oj nie oburzaj się tak milan,

nie śmieszy cię to?

Opublikowano
9 minut temu, oni napisał:

oj nie oburzaj się tak milan,

nie śmieszy cię to?

rozyechana grafika? No tak troche nie bardzo chyba jednak aczkolwiek

Opublikowano

no ok 

Opublikowano

bardziej mnie bawi że myślałem że to jest zdjęcie zanim włączyłem.

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Czy boty grają w spidermana podłączając ps4 przed  hdmi in do koksa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.