Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
31 minut temu, aphromo napisał:

Krotka smycz dostali ci słiczowcy.

Save'y online sa trzymane przez pol roku od konca subskrypcji.

No rzeczywiscie, posiadacze plejstejszyn mają nieco dłuższą

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

A ZA PEŁO

Opublikowano
Teraz, oni napisał:

Do wyboru do koloru, jedna konsola dostaje w krotkim czasie 3 mocne gry, kolejna stara sie braki nadrabiac oferta okologrowa, a trzecia szura po dnie.

Opublikowano

Mowie o DQ, SM i Firewall Paolo. GoW jest fantastyczny, ale przejdzmy do spraw biezacych.

Opublikowano
14 godzin temu, oni napisał:

Posiadacze Plejstejszyn mogą zgrać sejwy na pena/dysk - to taka subtelna różnica jak już tak porównujemy Sony i Nintendo. I nie, nie bronie Sony i jestem bardzo daleko od tego aby to robić - bardziej podoba mi się rozwiązanie MS które jest nowoczesne i trzyma standardy współczesnych rozwiązań gdzie sprzęt to tylko narzędzie a save, kontakty itp są trzymane w chmurze. Wpisuję login i pass i bawię się dalej. 

Opublikowano

Ech, człowiek tu wchodzi tak już raz na ruski rok, w nadziei że poczuje powiew dawnych CW, że poczyta jak to jakiś bot pokroju Mazzeo czy suteqa wrzuca tutaj na tapetę właśnie niedawno wydanego i przyzwoicie ocenionego ex'a na Xboxa, po czym następuje walka jak w Piratach z Karaibów, salwa w tą, salwa w tamtą, tu Metacritic, tam VGChartz, kryć się bo TLOU-bomba mk. GOTG nadciąga, itd. Wiecie co mam na myśli.

Tymczasem tutaj posucha ze strony Xboxa od niepamiętnych czasów, jakieś kapiszony ze średnią ocen poniżej 7 z których nie wiadomo czy się śmiać, bo nie powinno się ponoć czyjejś tragedii obśmiewać. Niech już się ta generacja skończy, ile można obijać x-trupa ciągłymi ex'ami na PlayStation ze średnią ocen 8-10, które rozbijają banki. Nawet to się może znudzić. Ja chcę znowu poczuć na plecach konkurencję, motywację do tego by ich znowu zmiadżyć, obserwować jak pękają xbotom pupy objawiane dziesiątkami minusów! A teraz to tylko czuję smród zaschniętego szamba zielonych przegrywów...

Opublikowano
10 minut temu, Mendrek napisał:

jakiś bot pokroju Mazzeo czy suteqa

CO XD

JAK TAM SPIDER MAN MENDREK? WIDZE ZE GRUBO CISNIESZ Z JEDNYM TROFEUM OD 6 WRZEŚNIA :pawel: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

chlopak sie rozokszuje giereczka, a nie wyscigi i na pchli

Opublikowano

Mendrek myślał że w końcu jakaś gra pobije saints row 4 a tu kicha :/

Opublikowano

Dorośli ludzie nie mają tyle czasu gimby. A po drugie szkoda go na taką ubi gierek może?

Opublikowano

sute-ka nandade konichiwa

Opublikowano

Spoko, Spiderman czeka na swoją kolej, miał pecha że akurat premiera byłą gdy wsiąknąłem w Preya, a na dodatek w szóstym epizodzie Steins;Gate robi się okrutnie wciągające. Te dwie gry, plus okazjonalnie jakieś zapychacze typu PIrates! na PSP w pełni wypełniają mój czas na granie. Spoko jednak, Spiderman mi się spodobał, pewnie jak dziś skończę Prey i ochłonę od jego zaj*bistości, to wezmę się za Spidermana. Właściwie to kupiłem go tylko dlatego, że nie było Yakuzy Kiwami 2, bo Sega rzuciła 3 kopie na Polskę i jedną wyrwał Bansai zabijając sprzedawcę, który próbował ją ukryć dla siebie, drugą dostało PPE jako szanowany portal recenzujący gry, a trzecią zawinął celnik myśląc że to nowe GTA ;)

Opublikowano

wciąż grasz na PSP? 

Opublikowano

dzwonił rok 2004 i chciał swoje psp

Opublikowano
54 minuty temu, Mendrek napisał:

Spoko, Spiderman czeka na swoją kolej, miał pecha że akurat premiera byłą gdy wsiąknąłem w Preya, a na dodatek w szóstym epizodzie Steins;Gate robi się okrutnie wciągające. Te dwie gry, plus okazjonalnie jakieś zapychacze typu PIrates! na PSP w pełni wypełniają mój czas na granie. Spoko jednak, Spiderman mi się spodobał, pewnie jak dziś skończę Prey i ochłonę od jego zaj*bistości, to wezmę się za Spidermana. Właściwie to kupiłem go tylko dlatego, że nie było Yakuzy Kiwami 2, bo Sega rzuciła 3 kopie na Polskę i jedną wyrwał Bansai zabijając sprzedawcę, który próbował ją ukryć dla siebie, drugą dostało PPE jako szanowany portal recenzujący gry, a trzecią zawinął celnik myśląc że to nowe GTA ;)

Sega rzuciła 3 kopie Yakuzy 2 na Polskę, a jakoś wszystkich 5 botów kupiło na premierę. No nie wiem co tak słabo Mendrek ;)

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

wciąż grasz na PSP? 

Na PS Vicie w cyfrowe wersje, tak jak w klasyki z PS One. Jednak większy ekran robi swoje ;)

Opublikowano

Ano spoko

Też kiedys trochę grałem w Piratów Sida Meiera na PSP i naprawdę miło ich wspominam, ale po kilkunastu godzinach robi się bardzo monotonnie i odstawiłem na półke

Opublikowano
41 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PSP? Najlepszy handheld w historii, rozumiem sentyment. :banderas:

XD

białystok dostarcza po raz kolejny 

Opublikowano

Czyli co, w niebieskim królestwie tyle dobra, że trzeba grać na czternastoletnim handheldzie, ale zielonym można wypominać retro gierki ze wstecznej? Ależ wami gardzę, niebiescy hipokryci  hrrtfu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.