Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Brak ci argumentów? Użyj ruchomego obrazka, skuteczność potwierdzona przez ekspertów badaniami klinicznymi

nowa strona nie mogła lepiej wjechać

Edytowane przez Bzduras

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Badań klinicznych zabrakło bociarzom, bo takiego pierdolenia to dawno nie czytałem.

Opublikowano

chciałem zrobić żarcik z tym że xbox idzie w dobrą stronę z exami bo state of decay 2 ma wyższą średnią od piratów ale się nie udało bo ma niższą xD xbox ty yebana c0rwo

Opublikowano

Forza zaraz was zaje.bie 

Opublikowano

Kurwa a ci tymi jebanymi samochodzikami walczą xdddddddddddddddddddddd ddddddddddddddd ssssssssssssssssssssssssss

Zawsze i wszędzieX-śmieciara jebana będzie.

BRUM BRUM MATI BRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUM

Opublikowano

z tym, że to raczej takie zaje.banie przez łzy, ile raz można przywolywać te forze ;/ 

Teraz, Rozi napisał:

Kurwa a ci tymi jebanymi samochodzikami walczą xdddddddddddddddddddddd ddddddddddddddd ssssssssssssssssssssssssss

nie no lepiej jarać się spidermenem na 8, który jest klonem ubi gierki xddddddddddddddd idz złapaj gołebia XDXDXD super gra ku,rwo TAKA AMBITNA 

Opublikowano

Gra życia c0rwa !!11!!

plecaki znalezione Rozi? wieże odblokowane? 

Edytowane przez oni

Opublikowano

del

Edytowane przez oni

Opublikowano

NIe BRUM BRUM, tylko gustowne odpalenie silnika w wirtualnym EJ EM DŻI Mercedes, zapuszczenie młodzieżowej muzyki z openera i jazda po L U T O N.

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

chciałem zrobić żarcik z tym że xbox idzie w dobrą stronę z exami bo state of decay 2 ma wyższą średnią od piratów ale się nie udało bo ma niższą xD xbox ty yebana c0rwo

grałeś chociaż że o c e n i a s z?

Opublikowano

2 minuty temu, ragus napisał:

NIe BRUM BRUM, tylko gustowne odpalenie silnika w wirtualnym EJ EM DŻI Mercedes, zapuszczenie młodzieżowej muzyki z openera i jazda po L U T O N.

Tylko żeby za dużo zakrętów nie było, bo trzeba będzie hamować i cofnąć czas.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

szczęśliwi czasu nie liczą, nic nie może przecież wiecznie trwać

Edytowane przez ragus

Opublikowano

powiedz powiedz jak to jest

Opublikowano

nie zeby spiderman sam się nie przechodził xddd ku,rwa oglądałem gameplay z e3 i ten motywy ze biegniesz przez rozyebane biuro i myślałem, że będzie to jak w sunsecie - masz kontrole nad movementem a tutaj (pipi) xD r2 i wiśta wio prrrr biegnij klapie 

Opublikowano

żałosne docinki xbotów :)

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

nie zeby spiderman sam się nie przechodził xddd ku,rwa oglądałem gameplay z e3 i ten motywy ze biegniesz przez rozyebane biuro i myślałem, że będzie to jak w sunsecie - masz kontrole nad movementem a tutaj (pipi) xD r2 i wiśta wio prrrr biegnij klapie 

Na xboxie zrobili specjalnego pada dla takich ludzi, na PS4 robia im gry.

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

żałosne docinki xbotów :)

Ja sprzedałem xboxa :)

Opublikowano

Spiderman bardzo fajna gra dzisiaj rano wszystkie wieże zrobione i poczułem się jak w mojej ulubionej serii od ubisoftu. Zawsze zaczynam od wież aby potem już tego syfu nie robić a mieć mape widoczną. 

Zabawne jak ubisoft zlikwidował w ostatnim ac origins i far cry obowiązek wchodzenia na wieżę to sony dopiero ten ficzer odkryło. Horizon a teraz spiderman z template ac 3 i far cry 3.

Podziewiam tych co platynuja takie gry. Ja z przyjemnością przejdę fabułę główną bo zapowiada się super ale nie będę marnować czasu na zadania kopiuj wklej.

Opublikowano

blant bo my tu wszyscy czekamy na twoje wrażenia z dq11!!!

Opublikowano

Spancer wypuścił sprzęt, który trzy generacje sprzętu ma w jednym pudełku, Sony wypuszcza PS Classic z 20 grami, klapy osrane dupy. 

LOGIC AF 

Opublikowano

4ThePlayers

a jeszcze rok temu:

Cytat

“Why would anybody play this?” says Sony’s Jim Ryan about backwards compatibility

w ten sposób klienci powinni mu odpowiedzieć na zapowiedź Playstation Classic 

Edytowane przez oni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.